Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Δημόσια Τηλεόραση του Σαμαρά αναμασά τα ψέματα του προηγούμενου μήνα! ΒΙΝΤΕΟ

Η Δημόσια Τηλεόραση του Σαμαρά αναμασά τα ψέματα του προηγούμενου μήνα! ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα ένα επαίσχυντο ρεπορτάζ κατά της Χρυσής Αυγής παρουσίασε η Δημόσια Τηλεόραση του Σαμαρά. Το κανάλι για το οποίο το κάθε Ελληνικό νοικοκυριό πληρώνει χαράτσι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ συνεχίζει να λασπολογεί ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες και πλέον έχει ξεπεράσει το 1.000.000.

Στο άθλιο ρεπορτάζ τους παρουσιάζουν φωτογραφίες και δήθεν ντοκουμέντα που «διέρρευσαν» από το ανακριτικό υλικό προ πολλών ημερών, τα οποία δεν έχουν κανένα ποινικό στοιχείο και τα παρουσιάζουν ως νέα στοιχεία που «καίνε» την Χρυσή Αυγή. Εν συνεχεία παραθέτουν αποσπάσματα από τις ανυπόστατες καταθέσεις των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων, των οποίων όλα τα στοιχεία είναι γνωστά και έχουν μηνυθεί.

Είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση Σαμαρά προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσω να συντηρήσει την σκευωρία που έχει στήσει η ίδια εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου με τα ήδη γνωστά ψέματα τα οποία έχουν καταπέσει στην συνείδηση του κάθε Έλληνα.

Σημειώνουμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως λίγες μέρες πριν την απολογία των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα η Δημόσια Τηλεόραση που την κατάντησαν γραφείο Τύπου της ΝΔ και των υπογείων του Μαξίμου προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα με απώτερο σκοπό να επηρεάσει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmosia-thleorash-tou-samara-anamasa-ta-psemata-tou-prohgoumenou-mhna-bin#ixzz2peVfLYa9

Exit mobile version