Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ροζ κυκλώματα με εμπλεκόμενες Μ.Κ.Ο. συμπληρώνουν το προφίλ του συριζαίου συνδικαλιστή

Βρώμα και δυσωδία έχει αρχίσει και αναδύεται από τις έρευνες σχετικώς με τον συριζαίο συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Ρίζο Ρίζο. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω συνδικαλιστής και σταθερός συνοδοιπόρος του νυν συριζαίου προέδρου, Φωτόπουλου, και προσφάτως ανακαλύφθηκαν οι δραστηριότητες του και οι off – shore εταιρίες που φιλοξενούσε τα λεφτά που έχουν χαρακτηριστεί προϊόν ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Τώρα το κουβάρι των παράνομων και κατάπτυστων δραστηριοτήτων του εν λόγω συνδικαλιστή ξετυλίγεται, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερη βρώμα.

Σημειωτέον ότι τον εν λόγω συνδικαλιστή ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι τον έχει διαγράψει, πυροδοτώντας όμως δύο πολύ σημαντικά ερωτήματα, τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να απαντήσει, γιατί δεν μπορεί να τα απαντήσει:

  1. Και η ΝΔ διέγραψε του Λιάπη, Τομπούλογλου. Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον Τσοχατζόπουλο.
  2. Όταν έκανε ο Ρίζος όσα του καταλογίζονται ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα από αυτούς του σκληρού πυρήνα, του «4%»!

Παραθέτουμε, σχετικά, αποσπάσματα από σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας:

«Ο κ Ρίζος φέρεται να είχε επαφές – μέσω συγγενικού προσώπου του – με έναν 45χρονο επιχειρηματία που είχε δύο μεγάλες αλυσίδες φούρνων σε όλη την Ελλάδα κι ο οποίος έχει κατηγορηθεί, την τελευταία εξαετία και μάλιστα είχε φυλακισθεί, ότι έφερνε στην Ελλάδα δεκάδες αλλοδαπές που έπεφταν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης! Ο 45χρονος ήταν ιδιοκτήτης και στριπ σόου με έσοδα πολλά εκατομμύρια ευρώ, κι όπως είχε προκύψει από την έρευνα της ΕΛΑΣ χρησιμοποιούσε το ίδιο λογιστήριο για τα εν λόγω νυκτερινά καταστήματα και την αλυσίδα φούρνων…

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2008 η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε την πρώτη έρευνα για το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης γυναικών με την κωδική ονομασία «Λευκός Άρτος», λόγω ακριβώς του ξεπλύματος χρημάτων από την αλυσίδα φούρνων. Στα πλαίσια της συνελήφθησαν 16 άτομα και διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική οργάνωση μέσω γραφείου ευρέσεως εργασίας εντόπιζε κορίτσια από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων και αφού τα παραπλανούσαν ότι θα εργάζονταν σε χώρες της Ευρώπης ως χορεύτριες, τα έστελναν στην Ελλάδα. Στην συνέχεια τις νομιμοποιούσαν με πλαστά λιθουανικά διαβατήρια και αιτήσεις πολιτικού ασύλου και τις εξανάγκαζαν να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες των δύο strip show καταστημάτων που είχαν. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ έγιναν σε δύο καταστήματα strip – show στη λεωφόρο Συγγρού και στη Μεταμόρφωση, σε μια πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία (χώρο κράτησης των γυναικών), στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας φούρνων και σε διάφορα διαμερίσματα. Τότε μάλιστα είχε προκύψει ότι το κύκλωμα με πρωταγωνιστή τον 45χρονο φέρεται να χρησιμοποιούσε και μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση για «κακοποιημένες γυναίκες» για να καλύπτει τις δραστηριότητες του. Ακόμη διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος διοχέτευε μεγάλο μέρος των κερδών του στην Κύπρο.»

Τα στοιχεία του σχετικού ρεπορτάζ ρίχνουν άπλετο φως στην συνεργασία των ΜΚΟ, κυκλωμάτων παράνομων ελληνοποιήσεων και τουλάχιστον ενός συριζαίου που έβγαζε πολλά λεφτά από την όλη διαδικασία. Ο έμμισθος “αντιρατσισμός” αποκτά “νέο νόημα”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/roz-kuklwmata-me-emplekomenes-m.k.o.-sumplhrwnoun-to-profil-tou-surizaiou-s#ixzz2peXGv7GE

Exit mobile version