Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, πολύ σωστά, έχετε επιλέξει να ακούγονται τα τραγούδια “πότε θα κάνει ξαστεριά” και άλλα τραγούδια του Ξυλούρη. Είναι τραγούδια με έντονο συμβολισμό και δύναμη. Δίνουν θέληση για αγώνα και αντίσταση. Καλή δύναμη στον αγώνα.

Κ.Σ.

Ροζ κυκλώματα με εμπλεκόμενες Μ.Κ.Ο. συμπληρώνουν το προφίλ του συριζαίου συνδικαλιστή

Η λέξη “ιστορία” γεννήθηκε στην Ελλάδα! Σε όλες τις γλώσσες του πλανήτη προφέρεται ίδια και έχει την ίδια έννοια. Μόνο εμείς (οι Έλληνες) διαγράφουμε την ιστορία μας και μόνο εμείς (οι Χρυσαυγίτες) μπορούμε να ξαναγράψουμε ιστορία! Και όπως πάντα ως Έλληνες να σώσουμε τον κόσμο! Αν ξεσηκωθούμε εμείς, θα αλλάξει η ιστορία για ολόκληρο τον πλανήτη. Οι ισπανοί, οι πορτογάλοι, οι ιταλοί και όλοι οι σκλαβωμένοι λαοί περιμένουν εμάς! Μόνο εμείς μπορούμε, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, (η τρομοκρατία, οι διωγμοί, οι δολοφονίες…). Η επανάσταση των Ελλήνων ξεκινά τώρα, και Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε τους euro κλέφτες.

Αλκιβιάδης

Αναρχοκομμουνιστικός εμφύλιος στον Κορυδαλλό – Και δεύτερο κρούσμα ξυλοδαρμού!

Διάβασα πως θα κατέβει ο Λαζόπουλος υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων. Και αναρωτιέμαι! Πως μπορεί κάποιος που ανέβαινε στα δέντρα και έκανε τον κόκκορα, για να μην υπηρετήσει και τελικά απαλλάχθηκε με Ι5, να βάλει υποψήφιος σε έναν δήμο με τεράστιες ανάγκες; Με τι θα μας σώσει; Θα επιστρατεύσει τους 10 μικρούς Μήτσους; Θα λέει αστεία στους Λαθρομετανάστες στην Πατησίων και στον Άγιο Παντελεήμονα που παραβατούν και εγκληματούν συνεχώς; Ή θα παρατήσει τα φράγκα της τηλεόρασης να κάτσει στην καρέκλα του δημαρχείου για να ακούει τον πόνο της γιαγιάς στους Αμπελόκηπους ή του παππού στον Κολωνό που δεν έρχεται το απορριματοφόρο στην ώρα του; Α ρε ξεφτίλα και γιούχα που έχει να πέσει! Αθηναίοι, δαγκωτό Κασιδιάρη! Αν θέλουμε την Αθήνα Ελληνική!

Γ.Α.

Η Δημόσια Τηλεόραση του Σαμαρά αναμασά τα ψέματα του προηγούμενου μήνα! ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί βάλανε να πληρώνουμε τα νοσοκομεία; Εγώ που έχω έναν πατέρα άρρωστο, που έχει πρόβλημα με την καρδιά του και έχει κάνει 5 by-pass τι θα κάνω; Οι καρδιοπαθείς, οι νεφροπαθείς κ.λ.π  τι θα απογίνουν; Θα πεθάνουν στα χέρια μας; Εγώ έχω πίστη στο Θεό, όμως ο Θεός ποιον να κάνει καλά; Θα σας στηρίζω, σαν κόμμα, και θα σας ψηφίζω, γιατί είστε το μόνο κόμμα που τα λέει όλα έξω από τα δόντια! Μπράβο! Έτσι να είστε πάντα.

Π.Κ.

Τους καρφώνει και το CNBC: Δυσοίωνο το 2014 για την Ελλάδα – Μόνη διέξοδος οι εκλογές

Χρόνια Πολλά! Υγεία και Φώτιση σε όλους τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας. Είδα το βίντεο με τον συναγωνιστή – βουλευτή κ.Ηλιόπουλο και αναρωτήθηκα,  που ήταν τα παλληκάρια των άλλων κομμάτων; Οι πιστοί της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Που να τολμήσουν να βουτήξουν για τον σταυρό; Εχουν λερώσει τα χέρια τους και οι αμαρτίες τους, ας κριθούν από τον Κύριο.

Γ.Α.

Μίζες στα εξοπλιστικά: Οι αποκαλύψεις που τρέμει η κυβέρνηση

Λυπηρό και βλάσφημο το θέαμα σήμερα την ώρα της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά, απέναντι από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ να φιλιούνται στο στόμα ομοφυλόφιλοι. Μακάρι να μην δούμε τέτοια χάλια ξανά και ο ελληνικός λαός να μην παρασύρεται από τους προοδευτικούς που θέλουν τον άνθρωπο ζώο με ένστικτα διεστραμμένα. Εύχομαι ο εκφυλισμός να μην διαφθείρει τη νεολαία μας.

Αγγελική Γ.Α.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος έπεσε για τον σταυρό στη Ραφήνα – Φωτογραφίες, Βίντεο

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!

Υποκριτές, νεοδιοκλητιανοί φαναριώτες. Ντροπή σου ιερατείο. Κτυπάς τον πατριωτισμό των Ελλήνων κατηγορώντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εμπόδισες με τον τρόπο σου την παρουσία Κασιδιάρη στο Αγίασμα των υδάτων από τον Τίμιο Σταυρό. Εσύ τα βλέπεις Τζερόνυμε; Οταν οι αριστεροί φρουροί σε περιορίσουν στην οδό Αγ. Φιλοθέης να αγιάζεις τα ύδατα μέσα σε λεκάνη, τότε τους Έλληνες Εθνικιστές θα φωνάζεις για βοήθεια.

Παν.Α.-Γ.

Ο ευρωβουλευτής Nick Griffin καταγγέλλει την σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ζούμε τον απόλυτο ρατσισμό κατά των Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, την Ελλάδα! Κάνουν ό,τι μπορούν για να προσελκύουν περισσότερους ΛΑΘΡΟμετανάστες! Και άλλα προνόμια για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες: ΟΛΟΙ οι Έλληνες πληρώνουν 25 ευρώ για την εισαγωγή τους στα δημόσια νοσοκομεία, για τα οποία ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τα ασφαλιστικά τους ταμεία! Της καταβολής των 25ευρώ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ με προκλητική, προνομιακή μεταχείριση οι ΛΑΘΡΟ μετανάστες! Ο εποικισμός των απολίτιστων τριτοκοσμικών μουσουλμάνων τελεί υπό την προστασία της δουλικής ανθελληνικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! Το σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδας και η σταδιακή αντικατάσταση των Ελλήνων από βάρβαρους Αφρικανοασιάτες είναι πλέον γεγονός! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Η Χρυσή Αυγή στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-ianouariou-20141#ixzz2ph5rkqAE

Exit mobile version