Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Αθηνών, Βορείων Προαστίων

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Αθηνών, Βορείων Προαστίων

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό από τον πολιτικό κρατούμενο και Αρχηγό του Κινήματος μας Νίκο Μιχαλολιάκο.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής Θεόδωρος Κουδούνας όπου  ανέπτυξε μια ενδιαφέρουσα ομιλία περί της συνάφειας της ταλμουδικής θρησκείας και του καπιταλισμού. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στα διδάγματα της παραπάνω θρησκείας και στην ιστορική της προέλευση, όπου περισσότερο είναι μια οικονομική θεωρία παρά ένα θρησκευτικό δόγμα.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 3-1-2014 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων προαστίων,  έλαβε χώρα ομιλία του Συναγωνιστή Αθ.Κωνσταντίνου με κεντρικό άξονα την ενατένιση του πολιτικού γίγνεσθαι στο χθες και το σήμερα της ιστορίας του τόπου μας . Η ομιλία χωρίστηκε σε  τρεις ενότητες . Στην πρώτη ενότητα της ομιλίας του ο συναγωνιστής Αθ.Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις αρχές Ιανουαρίου του 1850 τα οποία είχαν σαν αφορμή την κλήση του κυρίαρχου Βρετανικού στόλου της εποχής από τον Εβραιοπορτογάλο πρόξενο Πατσίφικο προκειμένου το Ελληνικό κράτος της εποχής να εξαναγκαστεί να του καταβάλλει την τεράστια αποζημίωση την οποία εκείνος απαιτούσε με πρόσχημα τις ζημιές που έγιναν στην οικία του από αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες 3 χρόνια νωρίτερα, όταν κατ’απαίτηση του Εβραίου τραπεζίτη Ρότσιλντ απαγορεύτηκε το έθιμο του καψίματος του Ιούδα . Ο συναγωνιστής με επιχειρήματα απέδειξε ότι ο κοινός παρονομαστής των σημερινών κυβερνήσεων δοσίλογων με την κυβέρνηση της εποχής του Κωλλέτη ήταν πάντα η προσκόλληση στα συμφέροντα της εποχής , και πως αυτά χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν την εκάστοτε  επικρατούσα παγκόσμια δύναμη προκειμένου να επιβάλλουν τα μοχθηρά τους σχέδια. Στην δεύτερη ενότητα της ομιλίας του αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με αφορμή την ημερομηνία της 3ης Ιανουαρίου, επέτειο του θανάτου του πολυγραφότατου “κοσμοκαλόγερου”. Χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής ανέφερε ότι αν η ελληνική γλώσσα είχε επικρατήσει ως διεθνής, σήμερα δε θα λέγαμε ότι ο Παπαδιαμάντης είναι ο Έλληνας Ντοστογέφσκι αλλά ότι ο Ντοστογέφσκι ήταν ο Ρώσος  Παπαδιαμάντης . Στην τρίτη ενότητα της ομιλίας του αναφέρθηκε στα γεγονότα που σάρωσαν τις  χώρες της Βορείου Αφρικής πριν λίγο καιρό , την Αραβική άνοιξη , τον πόλεμο που σαρώνει την Συρία , τα τελευταία γεγονότα που κλονίζουν συθέμελα την Τουρκία γεγονότα τα οποία έχουν όλα κοινό παρονομαστή τα σιωνιστικά συμφέροντα και την αλλαγή του γεωπολιτικού σκηνικού στο παγκόσμιο γεωστρατηγικό  γίγνεσθαι , άμεσα συνδεδεμένου με την κατοχή και διαχείριση των πρώτων υλών του πλανήτη μας. Μέσω  των εξελίξεων αυτών, αναδεικνύεται και η προσπάθεια της Ρωσίας η οποία σηκώνει το ανάστημά της και αποδεικνύει καθημερινά ότι τείνει να γίνει ο αντίπαλος πόλος στην μονοκρατορίας των ΗΠΑ , γεγονός που θα έπρεπε να αλλάζει τη πολιτική στόχευση της πατρίδας μας όσον αφορά την επιλογή στρατηγικών μελλοντικών συμμαχιών.

Την πρώτη συνάντηση των συναγωνιστών στα γραφεία της τοπικής,  με τον ερχομό του νέου έτους , τίμησε με την παρουσία της η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια . Στο τέλος της εκδήλωσης και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα η τοπική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλια στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Κατάμεστη ήταν η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού την 2η ημέρα του νέου Έτους, όπου ανταλλάξαμε ευχές για τον ερχομό του καινούριου χρόνου. H σκέψη όλων μας βέβαια ήταν στους παράνομα έγκλειστους Πολιτικούς Κρατούμενους της Χρυσής Αυγής, τον Αρχηγό μας και τους Βουλευτές Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά στον Κορυδαλλό και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές αλλά και στα δολοφονημένα αδέρφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού Νικόλαος Λεμοντζής στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά, μα πάνω από όλα καλή Λευτεριά. Το 2014, τόνισε, μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το 2013, στους δρόμους και τις πλατείες, στον αγώνα μας ενάντια στο καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου, έναν αγώνα που θα συνεχιστεί και το 2014. Όλοι μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα με το ίδιο και περισσότερο πάθος για την λευτεριά της Πατρίδας. Θα εντείνουμε τις δράσεις μας και θα αυξήσουμε την παρουσία μας στους δρόμους για να καταλάβουν όλοι ότι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ανασκόπηση του 2013 στα γραφεία Χαλκίδας

Η πρώτη συνάντηση των συναγωνιστών της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας για το 2014, έγινε χθες Κυριακή στα γραφεία Χαλκίδας και επικεντρώθηκε στην ανασκόπηση του 2013 για το Κίνημά μας.

Παρουσιάστηκε επιγραμματικά η αλληλουχία των γεγονότων της χρονιάς που πέρασε, με έμφαση στην κοινοβουλευτική και ακτιβιστική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την πανικόβλητη αντίδραση του καθεστώτος.

Οι συναγωνιστές συζήτησαν το παρασκήνιο των πολιτικών διώξεων και τους τρόπους αντιμετώπισής τους από το Κίνημά μας, ανέφεραν τις παρατηρήσεις τους για την συνεχώς αυξανόμενη άνοδό μας στον Λαό μας και τις εκτιμήσεις τους για τις -παγκόσμιες- επιπτώσεις της Ιστορίας που γράφεται τώρα από τους Έλληνες Εθνικιστές. Οι τοποθετήσεις και ο σχολιασμός κατέδειξαν υψηλό επίπεδο ιστορικής γνώσης και κατανόησης των αλληλεπιδράσεων γεωστρατηγικών και πολιτικοοικονομικών θεμάτων.

Ακολούθησε ενημέρωση για τις προσεχείς δραστηριότητες και πιστοποιήθηκε η αποφασιστικότητα όλων για ακόμη πιο εντατικό Αγώνα το 2014.Οι διώξεις δε λυγίζουν τους Εθνικιστές! Τους ατσαλώνουν. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Καθήκον μας η εκπλήρωση του Πεπρωμένου μας:
ΝΙΚΗ, για την Ανάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων‏

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 η Τοπική Οργάνωση των Νοτίων Προαστίων οργάνωσε στα καινούργια τους γραφεία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου 3ος όροφος εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Η οποία περιελάμβανε την ψυχαγωγία κυρίως των μικρών παιδιών με κουκλοθέατρο και άλλες δραστηριότητες. Υπήρχε επίσης πλούσιος μπουφές που ετοίμασε το μέτωπο γυναικών και άλλοι συναγωνιστές.  Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμήθηκαν δώρα και ρούχα στους μικρούς μας φίλους τα οποία είχαν δοθεί από τους ομογενείς Έλληνες της  Γερμανίας προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Σάββατο 11:00 – 14:00
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-boreia-proastia-komothnh-kabala-drama-alejand#ixzz2ph7Qk026

Exit mobile version