Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, ΗΠΑ: Η άνομη συμμαχία της Μέσης Ανατολής

Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, ΗΠΑ: Η άνομη συμμαχία της Μέσης Ανατολής

Η Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ συμμάχησαν στους πρόσφατους πολέμους και συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή όχι ως φορείς ειρήνης αλλά ως πολεμοκάπηλοι, διασπείροντας τον θάνατο και την καταστροφή μεταξύ των μουσουλμάνων και χριστιανών Αράβων  που τολμούν να αντιστέκονται στην ηγεμονία τους. Οι χριστιανικές ΗΠΑ και η μουσουλμανική Σαουδική Αραβία υποστηρίζουν το ιουδαϊκό Ισραήλ στην προσπάθειά του για εθνική κάθαρση του χριστιανισμού από την περιοχή της Μέσης Ανατολής και στην εξουδετέρωση του μετριοπαθούς σιιτικού Ισλάμ. Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν η χριστιανική Δύση φοβισμένη και ευνουχισμένη από την προπαγάνδα της πολυπολιτισμικότητας σιωπά και δεν αντιδρά.

Σε όποια χώρα έχει παρέμβει αυτή η ολέθρια και αλλοπρόσαλλη συμμαχία των τριών, είτε αυτή η παρέμβαση ήταν πολιτική, οικονομική ή στρατιωτική, έχει οδηγήσει στην καταστροφή με επακόλουθα εμφυλίους και σχισματικούς πολέμους, μαζικές μεταναστεύσεις αθώων ανθρώπων, πολιτικούς κατακερματισμούς και αστάθεια, οικονομική δυσπραγία και πάνω απ’ όλα στην διασπορά της τρομοκρατίας.

Δεν περνά ούτε μια ημέρα σε χώρες όπως το Ιράκ, η Συρία, η Λιβύη, το Αφγανιστάν, η Υεμένη, η Αίγυπτος, το Σουδάν, η Τυνησία, η Σομαλία και προσφάτως το νεοδημιουργηθέν κρατίδιο Νότιο Σουδάν χωρίς να υπάρξουν τρομοκρατικά χτυπήματα, τα οποία εκτελούνται με εντολές των Ισραηλινών, των Σαουδαράβων ή των Αμερικανών με στόχο την υποδαύλιση και υποκίνηση σχισματικής βίας μεταξύ των σουνιτών και σιιτών και την εξολόθρευση των χριστιανικών πληθυσμών. Τα περισσότερα θύματα βέβαια στις προαναφερθείσες χώρες είναι ο άμαχος πληθυσμός, κυρίως γυναίκες και παιδιά.

Η Σαουδική Αραβία με τον τεράστιο πλούτο των πετροδολαρίων της χρησιμοποιεί την υπερμεγέθη οικονομική της ευμάρεια για να εξαπολύει πολέμους, συνήθως κρυφούς, στην Μέση Ανατολή, ποτέ όμως δεν χρησιμοποίησε τον πλούτο της, και την πίεση που δύναται να ασκήσει μέσω αυτού, για να βοηθήσει στην απελευθέρωση των Παλαιστινίων της Λωρίδας της Γάζας από την επτάχρονη θανατηφόρα πολιορκία των  Ισραηλινών. Στην Λωρίδα της Γάζας ζουν 1,8 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι οι οποίοι καθημερινά κινδυνεύουν να πεθάνουν από έλλειψη νερού, καταφυγίων, τροφής, ηλεκτρικής ενέργειας και πολλών άλλων βασικών αναγκών.

Η Σαουδική Αραβία χρησιμοποιεί τον τεράστιο πλούτο της για να βοηθά τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να καταστρέφουν έθνη και κράτη της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, αλλά ποτέ ως τώρα δεν σκέφτηκε να βοηθήσει με τον πλούτο της τους αδελφούς της μουσουλμάνους στην Λωρίδα της Γάζας, όπου καθημερινά πεθαίνουν παιδιά από έλλειψη πόσιμου νερού και ενός κομματιού ψωμιού, πολύ δε περισσότερο ποτέ δεν διανοήθηκε να βοηθήσει τους Παλαιστίνιους να ανακηρύξουν το δικό τους ανεξάρτητο κράτος.

Η μοναρχία της Σαουδικής Αραβίας και οι άλλες μικρότερες μοναρχίες της περιοχής, όπως η Ιορδανία και το Κατάρ, δρουν κυριολεκτικά ως υπηρέτες και ποδόμακτρα των ισραηλινών και αμερικανών αφεντικών τους. Οι ΗΠΑ είχαν πάντα μια επιλεκτική προσέγγιση προς τους άραβες δικτάτορες και μονάρχες, προσέγγιση η οποία εξαρτάται από την εξυπηρέτηση των άμεσων και μελλοντικών τους γεωπολιτικών συμφερόντων στην περιοχή.

Γεωπολιτικά συμφέροντα, τα οποία έχουν σχέση με την επιβίωση του Ισραήλ και την εγκαθίδρυση της ηγεμονίας του στην Μέση Ανατολή. Είναι παντελώς επουσιώδες για τις ΗΠΑ εάν αυτοί οι δικτάτορες και οι μονάρχες διαπράττουν τα εγκλήματα εθνικής κάθαρσης εναντίον των λαών της Μέσης Ανατολής ή αν βοηθούν το Ισραήλ να διαπράττει τέτοια εγκλήματα, αρκεί να εκπληρώνονται τα σχέδια των εντολέων τους Αμερικανοσιωνιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/saoudikh-arabia-israhl-hpa-h-anomh-summachia-ths-meshs-anatolhs#ixzz2phhc5NDO

Exit mobile version