Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοπή πίτας στο ερείπιο του ΠΑΣΟΚ: το φλουρί στον Σαμαρά!

«Εγγυητής της πορείας της χώρας η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε γεμάτος αλαζονεία ο πρόεδρος της εγκληματικής συμμορίας που έχει κατακλέψει τον ιδρώτα των Ελλήνων, Ε. Βενιζέλος, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το που πραγματικά οδεύει η χώρα!

Η εκπληκτική αυτή δήλωση έγινε στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κ.Ο. της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή. Με την θρασύτητα που τον διακρίνει φρόντισε να προκαλέσει ακόμη μια φορά λέγοντας πως «κάθε ημέρα και κάθε εβδομάδα έχουν την αξία τους, γιατί πρέπει αυτό που αλλάζει να περάσει στην καθημερινότητα του πολίτη, να νιώσει πιο ασφαλής και πιο αισιόδοξος, κάτι που δικαιούται μετά από τις ταλαιπωρίες που έχει υποστεί και τις θυσίες που έχει αναγκαστεί να κάνει επί τόσα χρόνια ο ελληνικός λαός»!

Με απλά λόγια, η Χούντα του Μνημονίου έχει ευεργετήσει την Πατρίδα αλλά «αυτό που αλλάζει» δεν έχει ακόμη τύχει της συνειδητοποίησης του λαουτζίκου, ώστε να νιώσει πιο ασφαλής και αισιόδοξος. Νιώστε λοιπόν αχάριστοι Έλληνες την ασφάλεια και την αισιοδοξία του να πλουτίζει ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και οι συμμορίες τους, την ίδια ώρα που εσείς δεν θα έχετε εργασία, σπίτι να μείνετε και ένα πιάτο φαί για τα παιδιά σας!

Μάλιστα, ο πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ της μίζας ευχήθηκε αντοχή στις οικογένειες των βουλευτών οι οποίες τους στηρίζουν! Προφανώς υπονοεί την περαιτέρω στήριξη στην εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, η οποία αφενός καθιστά πιο πλούσιους τους απατεώνες του κλεφτοΠΑΣΟΚ και αφετέρου βυθίζει στην εξαθλίωση και την απόγνωση τους Έλληνες.

Στην αφελή ερώτηση, ποιος κέρδισε το φλουρί, η απάντηση είναι αυτονόητη: ο Αντώνης Σαμαράς! Χάρη στον ίδιο και την έτερη εγκληματική συμμορία, εκείνη της ΝΔ, τα πράσινα κρατικοδίαιτα και μιζαδόρικα βαμπίρ κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσά μας και μάλιστα κυβερνούν, εκπροσωπώντας ότι πιο σάπιο και διεφθαρμένο υπάρχει στην ελληνική κοινωνία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koph-pitas-sto-ereipio-tou-pasok-to-flouri-ston-samara#ixzz2pkWnwXcR

Exit mobile version