Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο απολογισμός μιας αγωνιστικής χρονιάς

Ο απολογισμός μιας αγωνιστικής χρονιάς

Η Χρυσή Αυγή χάραξε μια πορεία λαμπρή τον χρόνο που πέρασε. Μια πορεία γεμάτη συνεπή και μαχητικό πολιτικό αγώνα, εντός και εκτός Βουλής, φιλανθρωπικό έργο, διανομές τροφίμων στους συμπατριώτες μας που πλήττονται βάναυσα από τις εθνοκτόνες πολιτικές του μνημονίου, αιμοδοσίες, συγκεντρώσεις, εγκαίνια γραφείων και εκδηλώσεις.

Το 2013 έγινε επίσης φανερό πλέον και το σχέδιο της συγκυβέρνησης να χτυπήσει με κάθε μέσο που διαθέτει την συνεχή ανοδική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου στις δημοσκοπήσεις. Παρά ταύτα, η Χρυσή Αυγή έγινε ένα Κίνημα – Σύμβολο για το 2013 επιδεικνύοντας σθένος, γενναιότητα, μαχητικότητα, αγωνιστικό φρόνημα και επιμονή στις εξαγγελίες της για απόδοση Δικαιοσύνης και για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες. Αυτή η σταθερή Πίστη και επιμονή που οδήγησε τον Αρχηγό Ν.Γ. Μιχαλολιάκο και δύο βουλευτές του Κινήματος τον Ιωάννη Λαγό και τον Χρήστο Παππά στις φυλακές Κορυδαλλού, πολιτικούς κρατούμενους στα κελιά της Τιμής και του Αγώνα για την Ελλάδα.

Αυτό που διέκρινε την Χρυσή Αυγή είναι το πάθος που διέπει κάθε μέλος της για Αγάπη για την Πατρίδα και πίστη για την τελική Νίκη. Αυτό, ως φαίνεται, είναι αρκετό για να δυναμώνει συνεχώς και να μην λυγίζει μπροστά στο ξενόδουλο σύστημα που συνεχώς της επιτίθεται.Ας δούμε, λοιπόν, πιο λεπτομερέστερα την πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Μάιος

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Αξίζει να σχολιάσουμε ότι μετά από την παραπάνω γρήγορη αναδρομή των βασικών περιστατικών και δράσεων της Χρυσής Αυγής, ο Λαϊκός Σύνδεσμος παίρνει επάξια τα πρωτεία ως κόμμα της χρονιάς που πέρασε. Ένα κόμμα που απασχόλησε και θα απασχολήσει σοβαρά στο μέλλον το σαθρό κατεστημένο, καθώς είναι το μόνο που μάχεται για την προστασία των συμφερόντων του Έλληνα πολίτη.

Η διαρκής και συνεχής του παρουσία στο κοινοβούλιο αλλά και ο Αγώνας που κάνει στους δρόμους ανά την επικράτεια συνιστούν ένα πραγματικό αγκάθι στο κατεστημένο και μια Ελπίδα για κάθε Έλληνα πολίτη. Μια Ελπίδα πως ο Αγώνας δεν τελειώνει και η Νίκη επιτυγχάνεται όταν υπάρχει σθένος, αγωνιστικότητα και επιμονή για απόδοση Δικαιοσύνης και Νομιμότητας. Το σίγουρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται από τις αλλεπάλληλες διώξεις, αντίθετα γίνεται πιο σθεναρή και ατσαλώνει στις καρδιές των Αγωνιστών. Εκεί το διεφθαρμένο κατεστημένο έχει ήδη καταρρεύσει!

Μαριλένα Κατσινοπούλου

ΠΗΓΗ

Exit mobile version