Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Χρόνια πολλά στον Γιάννη Λαγό! Όλοι οι αφυπνισμένοι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά, γιατί ο βουλευτής μας που όργωνε τον Πειραιά και βρισκόταν δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη, βρίσκεται σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού. Επειδή το σύστημα των ξενόδουλων τρέμει τους αδούλωτους Έλληνες όπως ο Γιάννης Λαγός! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει υγεία και σύντομα να τον έχουμε πάλι κοντά μας, γιατί ο λαός του Πειραιά τον έχει ανάγκη. Γιάνναρε, καλή λευτεριά!

Ρ.Τ.

Το καθεστώς αφήνει ελεύθερους τους τρομοκράτες και τους μιζαδόρους του κλεπτοκρατικού τόξου

Άκουσα τον δικηγόρο του εγκληματία Χριστόδουλου Ξηρού κ. Ραγκούση να ισχυρίζεται ότι “Η πολυετής φυλάκισή του Ξηρού, οι ειδικές συνθήκες κρατήσεως τις οποίες είχε δεν έκαμψαν τίποτα από το φρόνημά του και τη θέση του απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα” και αναρωτιέμαι πώς ένας δολοφόνος που έχει καταδικαστεί σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για την συμμετοχή του σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση αντιλαμβάνεται τα κοινωνικά προβλήματα και πώς είναι δυνατόν ένας συνήγορος, υπηρέτης της δικαιοσύνης να στηρίζει τέτοιες επιλογές; Μάλιστα ο κ. συνήγορος, γνωστός για τις “ριζοσπαστικές” του απόψεις, στηρίζοντας ευθαρσώς την απόφαση του Χριστόδουλου Ξηρού δήλωσε “εύχομαι να μην υπάρχει καμία αντεκδίκηση από πλευράς πολιτείας στο θέμα του Σάββα Ξηρού, διότι ο Σάββας ο Ξηρός είναι ένας πολυτραυματίας, ένας άνθρωπος ο οποίος κακώς βρίσκεται στη φυλακή και να μην υπάρχει καμία αντιστοιχία στις επιλογές της έννομης τάξης απέναντι στις θέσεις του Χριστόδουλου Ξηρού”.

Δεν συνιστά συμπεριφορά αντεκδίκησης κ. συνήγορε η επιβολή κάθε μέτρου κατά τα οριζόμενα σε ποινικές διατάξεις. Ο νομοθέτης είναι σαφής στο άρθρο 68 του Σωφρονιστικού Κώδικα. Η μη εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού συνιστά απόδραση και καθόλου δεν σχετίζεται με πολιτικές  αποφάσεις ή μη. Βέβαια είναι δικαίωμά σας να αμφισβητείτε τη βούληση του νομοθέτη, αλλά δεν μπορείτε να προκαλείτε το κοινό αίσθημα με τις δηλώσεις σας. Πολυτραυματίας είναι ο καρκινοπαθής, στον οποίο έχουν πάψει να χορηγούν τα φάρμακά του, ο μαθητής στην άγονη γραμμή, ο συνταξιούχος που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και όχι η κάθε εγκληματική φυσιογνωμία, η οποία υπό το μανδύα μιας δήθεν φιλοσοφίας ζωής και πολιτικής επιλογής διαπράττει αίσχη. Την ίδια στιγμή που σε πολιτικά πρόσωπα και αναφέρομαι στους βουλευτές του νομίμου κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν χορηγούνται άδειες προκειμένου να παρουσιαστούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να ψηφίσουν επί σοβαρών νομοσχεδίων. Ας κρίνει ο αναγνώστης!

Χ. Κ.

Παρέμβαση Λάμπρου Φουντούλη ενάντια στο ανθελληνικό καθεστώς που χαϊδεύει τους τρομοκράτες- ΒΙΝΤΕΟ

Τα ρετάλια του αντισυνταγματικού τόξου τραγουδάνε ακόμα! Τι άλλο ακόμη θέλει ο Έλληνας για να ξυπνήσει, όταν ακούει τον Τραγάκη να παραδέχεται πως ξέραν για τις μίζες και τα σκάνδαλα, τα είχαν τεκμηριώσει (!), αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα… Δυστυχώς για εσάς λαμόγια, γιατί ευτυχώς πια για εμάς υπάρχει η Χρυσή Αυγή που θα φέρει επιτέλους την πολιτική κάθαρση και θα κάτσει τους κλέφτες στο σκαμνί! Να μην τρίβουν τα μάτια τους , όταν ένα βράδυ των εκλογών όμως όταν δουν τα αποκόμματα τους έξω από τη Βουλή και την Χρυσή Αυγή πρώτη δύναμη. Τότε θα καταλάβουν πως ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη, αλλά θα είναι πολύ αργά γι΄ αυτούς!

Λ. Δ.

Όποιος τρομοκράτης απειλεί την Χρυσή Αυγή, αποφυλακίζεται από το καθεστώς

Αποδείξεις περί  υπάρξεως εθελόδουλων πολιτικών της μεταπολίτευσης!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Έλληνες πολίτες εύλογα αναρωτιούνται, γιατί οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης δεν προέβησαν στην  έρευνα και στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι είχε ήδη προηγηθεί  η αξιοποίηση υδρογονανθράκων ,που συνεχίζεται στις μέρες μας, στη θαλάσσια περιοχή της Θάσου – κοίτασμα πετρελαίου Πρίνος και κοίτασμα φυσικού αερίου Ν. Καβάλας- από την OCEANIC (1971-1974) κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού καθεστώτος! Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι οι πρώτες προσπάθειες για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας έγιναν από το καθεστώς του Εθνάρχη Μεταξά!!Στις μέρες μας παρατηρούμε ότι οι νέες έρευνες για την ύπαρξη υδρογονανθράκων στην πατρίδα μας ξεκίνησαν μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ τον Απρίλιο του 2010!Συνδυάζοντας την παραπάνω παρατήρηση με την ψήφιση, από τη βουλή τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου του 2013, της επαίσχυντης πράξης νομοθετικού περιεχομένου 240,με την οποία παραιτηθήκαμε από την ασυλία, πού είχαμε στα περιουσιακά μας στοιχεία(όπως είναι τα κοιτάσματα αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου)έναντι των δανειστών μας  δίνεται η δυνατότητα να διατυπώσουμε ορισμένα ερωτήματα.

Η έρευνα και η αξιοποίηση των κοιτασμάτων μήπως δεν ξεκίνησε, από τους εκάστοτε κυβερνώντες της μεταπολίτευσης, γιατί τα ξένα πολιτικά και οικονομικά κέντρα εξουσίας (π.χ. πολυεθνικές επιχειρήσεις εξόρυξης πετρελαίου) διαμήνυσαν στους  πολιτικούς μας ηγέτες ,που ήταν εθελόδουλοι και εντολοδόχοι τους, ότι δεν επιθυμούσαν εκείνη την χρονική περίοδο ,αλλά στο μέλλον να ξεκινήσει η εκμετάλλευση, όταν θα περιορίζονταν σημαντικά τα κοιτάσματα πετρελαίου του αραβικού κόλπου; Επιπλέον, επεδίωξαν συνεπικουρούμενοι από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ,που ακολουθούσαν, σκοπίμως ή όχι, λανθασμένη οικονομική πολιτική(αλόγιστος κρατικός δανεισμός), με το πέρασμα των ετών να φτάσει η Ελλάς στην οικονομική δυσχέρεια, που βρίσκεται σήμερα ώστε να  πάρουν  το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων! Αναμφίβολα, αυτό ,που μπορεί να καταλογιστεί στην πλειοψηφία των κυβερνητικών ταγών της μεταπολίτευσης είναι η ανικανότητα και η εγκληματική τους αμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων τους! Αξίζει να τονιστεί, ότι και οι εγχώριοι επιχειρηματικοί παράγοντες, που χρηματοδοτούσαν τις εκάστοτε πολιτικές εξουσίες δεν επιθυμούσαν την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων, γιατί ήταν ενάντια στα οικονομικά τους συμφέροντα! Αυτοί βέβαια μπορεί στο μέλλον να αποτελέσουν τους υπεύθυνους για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων(φυσικό αέριο, αργό πετρέλαιο) για λογαριασμό των ξένων συμφερόντων!

Συμπεραίνουμε, λοιπόν ότι από τη μεταπολίτευση και μετά εξυφαινόταν από τα ξένα κέντρα εξουσίας ένα  ύπουλο σχέδιο εναντίον της Ελλάδας ,στο οποίο  συμμετείχαν και οι εδώ κυβερνώντες, που είχε σκοπό  την οικονομική της υποδούλωση και τη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο των ξένων, ώστε να υφαρπάξουν το μεγαλύτερο μέρος από τα  δικαιώματα εκμετάλλευσης των τεράστιων, όπως συνομολογούν έγκριτοι επιστήμονες, κοιτασμάτων υδρογονανθράκων! Γι αυτό το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στο στόχαστρο όλων εκείνων που εδώ και χρόνια  επιβουλεύονται την πατρίδα μας, καθώς είναι σαφές, ότι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας (π.χ. ο σημαντικός  ορυκτός πλούτος της και το καίριο  γεωστρατηγικό σημείο της)  θα ακολουθήσει ανεξάρτητη εθνική οικονομική πολιτική, που δεν θα υπαγορεύεται από τα αλλότρια ανθελληνικά κέντρα εξουσίας!

Θ.Γ

Παραδοχή Τραγάκη: «Δέκα χρόνια ξέραμε για τις μίζες στα εξοπλιστικά και το κρύβαμε»

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ένα πράγμα μόνο μπορούμε να πούμε ότι αισθανόμαστε. ΑΗΔΙΑ. Την απόλυτη μάλιστα αηδία την οποία μας μεταφέρει όλο το πολιτικό σύστημα με προεξάρχοντα τα δυο κόμματα της καταστροφής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια να ακολουθεί από πίσω με βραχεία κεφαλή η ομερτά του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι ο μόνος σκοπός τους είναι ένας και λέγεται ΚΑΡΕΚΛΑ. Για αυτήν μάχονται και θα συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς καμιά τσίπα και κανένα έλεος για τίποτα. Μόνο η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν έχει για σκοπό τα αξιώματα και τα βουλευτιλίκια. Αποδεικνύει ότι είναι με τον απλό λαό και όχι με τα φερέφωνα όπως συμβαίνει με όλους τους υπόλοιπους. Και μάλιστα αισθάνθηκα μέγιστη αηδία βλέποντας την εικόνα να μην επιτρέπεται στον κ.Κασιδιάρη να εισέλθει για να παρακολουθήσει με τον κόσμο την τελετή αγιασμού των υδάτων. Από που κι ως που ο Πειραιάς έγινε ιδιοκτησία του κ.Μιχαλολιάκου; Ας βγει ένας να απαντήσει κύριοι. Και όλα τα συστημικά ΜΜΕ βέβαια άδραξαν την ευκαιρία. Περαστικά τους λοιπόν!!! Ραντεβού τον Μάϊο…

Λ.Σ

Άφησε ελεύθερο και τον Χριστόδουλο Ξηρό η ΝΔ: παραιτηθείτε κοπρόσκυλα, είστε επικίνδυνοι!

Οι “ορδές” των κομμάτων ….και η Οικογενειακή-ιδιοκτησιακή αντίληψη για το Κράτος!

Μέσα στους -άγραφους- εσωτερικούς κανόνες εμπλοκής των “αγαρηνών” -και όχι μόνον- υπήρχε -παλιά- και ένας, που έδινε στους στρατιώτες  το “δικαίωμα” ….για λεηλασία(πλιάτσικο) τριών ημερών.

Έτσι και τα κόμματα -κατ’ αναλογίαν- όταν “καταλαμβάνουν” την εξουσίαν ….αισθάνονται ότι κέκτηνται τοιούτον -δια της εκλογής των- δικαίωμα ….τουθ’ όπερ σημαίνει, ότι εφορμούν εις τον Δημόσιον κορβανάν  ….και τον ξετινάζουν!

Είναι ….το αντάλλαγμα για την “αφισοκόλληση”, τις εκλογικές δαπάνες ….και για την ικανοποίηση των “υπεσχημένων ρουσφετολογιών” του κάθε κομματάρχη ….στο εκλογικό του σώμα ….αλλά και δια την επαύξησην -ιδέ μίζες- της περιουσίας των πολιτικών -κάθε χρώματος-  ….προς “κάλυψην” των δέκα  -τουλάχιστον- “επερχόμενων” γενεών ….της παρασιτικής τους φύτρας !

Είναι η τοποθέτηση στην δημόσια διοίκηση  ….σε “υψηλόβαθμες θέσεις”,  των αποτυχημένων πολιτευτών ….αυτών δηλαδή που ο λαός  δεν εξέλεξε και τους απέρριψε ….ως ακατάλληλους για τα κοινά.

Η διαφορά μεταξύ του πλιάτσικου του εχθρικού στρατού  και του εσωτερικού των “πάσης αποχρώσεως κομματόσκυλων” ….είναι ότι στην πρώτη περίπτωση διαρκεί τρεις -συνήθως- ημέρες ….ενώ στην δεύτερη  της “κομματικής άλωσης” ….-διαρκεί- όσον και η παραμονή του κόμματος στην εξουσία ….παρατεινόμενη -φευ- κατά κανόνα -δια της “μεθόδου της εναλλαγής του ίδιου κόμματος στην εξουσία με άλλο όνομα …. των διακομματικών δηλαδή συμφερόντων  ….ισοβίως!

Ο.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-ianouariou-2014#ixzz2pl6Ngoap

Exit mobile version