Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόσσοβο: Το λημέρι της Αλ Κάιντα στα Βαλκάνια

Κόσσοβο: Το λημέρι της Αλ Κάιντα στα Βαλκάνια

Είναι ευρέως γνωστό, ακόμη και στον γλόμπο της Κατεχάκη που παίζει ρόλο ποδομάκτρου των σιωνιστικών συμφερόντων στην χώρα μας, ότι με την δημιουργία του τεχνικού κατασκευάσματος ονόματι Κόσσοβο από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, η βαλκανική Μαφία απέκτησε το δικό της κράτος στην Ευρώπη.

Ήδη από το 2012 στην έκθεσή του προς το Συμβούλιο της Ευρώπης ο Ελβετός Dick Marty, πρώην ανώτατος εισαγγελέας, γερουσιαστής και μέλος της επιτροπής OSCE (Organisation for Security and Cooperation in Europe), είχε χαρακτηρίσει τον «πρωθυπουργό» του Κοσσόβου Hashim Thaci ως αφεντικό μαφιόζικης οργάνωσης και εγκληματικής σπείρας που ασχολείται με το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και ανθρώπινων οργάνων. Επίσης έχει καταγγελθεί και είναι γνωστό στις ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες ότι σε στρατόπεδα  αυτού του κρατιδίου το 2011 και 2012 εκπαιδεύτηκαν τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα και στάλθηκαν μέσω Τουρκίας να πολεμήσουν εναντίον του Άσσαντ.

Τους τελευταίους μήνες, μετά την αποτυχία τους στα μέτωπα του συμμοριτοπόλεμου τη Συρίας, όσοι από αυτούς επέζησαν επιστρέφουν στο Κόσσοβο για να μεταλαμπαδεύσουν τις «εμπειρίες» τους, τουτέστιν σφαγές, κανιβαλισμοί και βιασμοί αμάχων, και να εφαρμόσουν αυτές στα μέτωπα της Ευρώπης που οσονούπω θα δημιουργηθούν. Οι τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα με έδρα το Κόσσοβο ετοιμάζονται για χτυπήματα στην Ευρώπη και την Ελλάδα, εν πλήρει γνώση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Αρχιτρομοκράτες όπως ο Abu Hafs al Albani χρησιμοποιούν το κρατίδιο-μόρφωμα ως βάση για νέες τρομοκρατικές εξορμήσεις.

Πρόσφατα συνελήφθη από την αστυνομία του Κοσσόβου και στο σπίτι του βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες όπλων, βομβών και σύγχρονων (νατοϊκών) μηχανισμών πυροδότησης εξ αποστάσεως εκρηκτικών. Σύμφωνα με απόρρητες εκθέσεις του BND της Γερμανίας ο al Albani και οι συνεργάτες του τρομοκράτες πολέμησαν στο πλευρό της Αλ Νούσρα στην Συρία και αφού επέστρεψαν στο Κόσσοβο σχεδιάζουν τώρα επιθέσεις στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Πέραν της οργάνωσης του al Albani, στην Συρία έδρασε και η οργάνωση του Abu Abdullah al Kosovo, η οποία είχε στρατολογήσει εκατοντάδες ισλαμιστές από χώρες της Ευρώπης και αφού τους εκπαίδευσε, τους έστειλε ως στρατιώτες του Τζιχάντ να πολεμήσουν στην Συρία. Όσοι από αυτούς κατάφεραν να γλυτώσουν από τις συγκρούσεις με τον συριακό στρατό επέστρεψαν στο Κόσσοβο και βρίσκονται επίσης σε αναμονή για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη.

Η σύλληψη του al Albani οδήγησε στην αποκάλυψη μιας νέας τρομοκρατικής οργάνωσης με την ονομασία Τζιχάντ Κόσσοβο. Η οργάνωση αυτή απείλησε δια μέσου ανακοινώσεων την αστυνομία του Κοσσόβου ότι εάν δεν απελευθερωθεί ο al Albani θα αιματοκυλήσει τις πόλεις του κρατιδίου. Περιττεύει να ειπωθεί ότι και αυτή η οργάνωση είναι σουνιτική και χρηματοδοτείται από την Σαουδική Αραβία με τεράστια ποσά.

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί η αστυνομία του Κοσσόβου συλλαμβάνει ισλαμιστές τρομοκράτες, όταν το ίδιο αυτό κρατίδιο τους εκπαίδευσε και είναι γνωστό ότι θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκπαίδευση χωρίς την γνώση και υποστήριξη των Αμερικανών, οι οποίοι λειτουργούν στο κρατίδιο-μόρφωμα την μεγαλύτερή τους βάση στην Ανατολική Ευρώπη, το Camp Bondsteel. Πρόκειται σαφώς περί θεατρινισμών και σχεδιασμών της CIA που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ετοιμάζονται για μια ακόμη φορά να αιματοκυλήσουν τα Βαλκάνια και μεγάλες πόλεις της Ευρώπης χρησιμοποιώντας τον «κρυφό» στρατό τους, την Αλ Κάϊντα. Η χώρα μας πιθανότατα θα γίνει στόχος τέτοιων τρομοκρατικών επιθέσεων ώστε να δοθεί το τελειωτικό αποσταθεροποιητικό χτύπημα με στόχο την ισλαμοποίηση και την απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Οι Έλληνες δεν μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς μπροστά σε όλα αυτά  που συμβαίνουν με την εισβολή και την εγκατάσταση των ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας και την κατάσταση στην Θράκη που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα επιτρέψει να υποστεί η χώρα μας την απόλυτη μετάλλαξη και να πάρουν οι Έλληνες διαζύγιο από την ένδοξη ιστορία τους και τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων τους.

Δεν θα αδρανήσουμε, διότι αλλιώς θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια στην καθυπόταξη στα ξένα συμφέροντα. Θα ξεσηκωθούμε εναντίον των σχεδίων ισλαμοποίησης της χώρας μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας που έχουν κάθε δικαίωμα να συνεχίσουν να ζουν στην γη των προγόνων μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kossobo-to-lhmeri-ths-al-kainta-sta-balkania#ixzz2pqTCZfN9

Exit mobile version