Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισε το τσίρκο Σαμαρά-τοκογλύφων την ώρα που ο ελληνικός λαός πεθαίνει

Άρχισε το τσίρκο Σαμαρά-τοκογλύφων την ώρα που ο ελληνικός λαός πεθαίνει

Με τον Ελληνικό Λαό εξαθλιωμένο να βιώνει τα πάνδεινα από το Καθεστώς της ξενοκρατίας και της διαφθοράς, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μέσα σε κλίμα ασυγκράτητης χαράς και ευφορίας (δείγμα της κατάπτυστης καθολικής υποταγής της στους διεθνείς δανειστές) υποδέχεται τα κοράκια των Βρυξελλών, στην τελετή ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. για το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Αστραφτερές λιμουζίνες, πανάκριβα κοστούμια και τουαλέτες, πλαστικά χαμόγελα και εκτεθειμένοι σβέρκοι, ένα κέντρο των Αθηνών κλειστό, είναι με λίγες λέξεις όλα όσα δύνανται να περιγράψουν την ουσία της σημερινής φιέστας της εξαπάτησης. Η κυβερνητική συμμορία σε στάση προσοχής υποδέχεται τον εκπρόσωπο των ευρωπαίων τοκογλύφων Μπαρόζο, με γελάκια και αστεϊσμούς οι οποίοι συμβαδίζουν απόλυτα με το πνεύμα του ραγιαδισμού, το οποίο ξεχειλίζει στα ανδρείκελα του αντεθνικού Καθεστώτος.

Η Χούντα του Μνημονίου εορτάζει τον αυτοεξευτελισμό της: παριστάνει την προεδρεύουσα της Ευρώπης των τραπεζιτών, της ίδιας που κατέστρεψε την Πατρίδα μας, ταπεινώνει το Λαό μας και τον ωθεί αργά και μεθοδικά προς τον αφανισμό.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει στη φιέστα της εξαπάτησης, στη φιέστα της ταπείνωσης και της υποταγής. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν εορτάζει την οικονομική εξαθλίωση του Λαού μας, ούτε το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν πανηγυρίζει για κανέναν λόγο το μαρτύριο της δουλείας των τόκων, στο οποίο ύπουλα έσπρωξαν το Λαό μας οι πολιτικοί εκπρόσωποι της ολιγαρχίας του πλούτου.

Το κλειστό και αστυνομοκρατούμενο κέντρο της πρωτεύουσας του ευρωπαϊκού πολιτισμού, οι χιλιάδες άστεγοι, οι εξαθλιωμένοι που γυρεύουν φαγητό στα σκουπίδια, τα κλειστά καταστήματα, οι ορδές των ανέργων, οι αγέλες των λαθροεισβολέων με τα εχθρικά βλέμματα, η απόγνωση για το μέλλον που προδιαγράφεται, είναι η πραγματικότητα την οποία επιμελώς αποκρύπτουν η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και τα πληρωμένα δημοσιογραφικά της τσιράκια. Είναι όμως η πραγματικότητα, την οποία θα τους υπενθυμίζει ακατάπαυστα η Χρυσή Αυγή αφυπνίζοντας συνειδήσεις και ξεσηκώνοντας εκείνους που αρνούνται να προσκυνήσουν, μετατρέποντας τα σημερινά κίβδηλα και αισχρά τους χαμόγελα σε έκφραση τρόμου και απελπισίας.

Τα ευχολόγια Μπαρόζο, Σαμαρά και των λοιπών μαριονεττών του πολιτικού θεάτρου του αντισυνταγματικού τόξου, μας προκαλούν μονάχα ένα αίσθημα: εκείνο της εντατικοποίησης του Πολιτικού μας Αγώνα για να γκρεμίσουμε τη δικτατορία των διεφθαρμένων και να καταστήσουμε ξανά το Λαό μας κυρίαρχο, στα πλαίσια ενός ανεξάρτητου Εθνικού Κράτους!

Το μοναδικό θετικό στοιχείο της σημερινής γιορτής των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού θα ήταν η ταυτόχρονη αναχώρηση της κυβερνητικής συμμορίας του Μνημονίου μαζί με τον ευρωπαίο προϊστάμενό τους, μόλις χαμηλώσουν τα φώτα της πλαστής ευημερίας και οι μουσικές της επίπλαστης ευδαιμονίας, παραχωρώντας τη θέση τους στην φτώχεια, την ανεργία και τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Δεν είναι όμως αυτή η στιγμή μια μόνο ευχή που χάνεται στον αέρα.

Είναι πολιτικός στόχος ο οποίος απαιτεί Αγώνα και Θυσίες για να επιτευχθεί, ώστε να ανασάνει η Πατρίδα και ο Λαός μας. Και είναι στόχος πολιτικός τον οποίο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων στο πλευρό του, μπορεί και θα υλοποιήσει. Τότε και μόνον τότε θα εορτάσει η Χρυσή Αυγή μαζί με όλους τους Έλληνες!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Άρχισε το τσίρκο της ξεπουλημένης συγκυβέρνησης, χέρι-χέρι με τους ανθέλληνες τοκογλύφους, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν από τη φτώχεια. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για μία ελεύθερη και δυνατή Ελλάδα σε μία Ευρώπη των εθνών και όχι των τραπεζιτών και των λαθρομεταναστών. Στις ευρωεκλογές του Μαΐου ο ελληνικός λαός θα καταδικάσει σε πολιτικό θάνατο τα ανδρείκελα του μνημονίου και θα δώσει την δύναμη στην Χρυσή Αυγή να διεκδικήσει δυναμικά τα εθνικά μας συμφέροντα“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/archise-to-tsirko-samara-tokoglufwn-thn-wra-pou-o-ellhnikos-laos-pethainei#ixzz2pqU99v00

Exit mobile version