Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Καλημέρα σε όλους σας. Δυστυχώς το τραγικό γεγονός ότι δίνονται άδειες σε τρομοκράτες βιαστές και δολοφόνους οδήγησε στο να είναι πλέον σχεδόν όλοι έξω , άνετοι και ωραίοι. Όμως σε προσωπικό επίπεδο δεν μου φαίνεται καθόλου τυχαίο πως ακόμα και ο ξηρός είναι έξω , και χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό μου φαίνεται πως αφήνουν τους πράκτορες / τρομοκράτες για ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο : Εσάς.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει όταν έχουν πάρει ακόμα και τον προσωπικό οπλισμό των βουλευτών, άλλα όσο αυτό είναι δυνατόν πάρτε τα οποία μέτρα μπορείτε να πάρετε , έχετε ενοχλήσει απίστευτα ένα παγκόσμιο σύστημα τοκογλυφίας και όπως λέει ο λαός “είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά” , έχετε γίνει εφιάλτης στην κατοχική ξενόδουλη κυβέρνηση και θα ήταν για αυτούς δώρο εξ ουρανού ακόμα και η φυσική σας εξάλειψη καθώς οι άλλες σκευωρίες καταρρέουν, προκαλώντας έως και πανικό, και οι πανικόβλητοι θα πάρουν ακραία μέτρα.

Εύχομαι να κάνω τεράστιο λάθος και τα παραπάνω να είναι άπλα σενάρια φαντασίας.

Καλή συνέχεια.

Α.Ο.

Ομολογία – σοκ Βορίδη: «Απόπειρα ενοχοποίησης των Εθνικών Ιδεών!»

Μια απλή σκέψη με αφορμή την απελευθέρωση του Ξηρού… μήπως έγινε από τους ίδιους μηχανισμούς κράτους-παρακράτους για να χτυπηθούν με δολοφονικές ενέργειες βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Προσοχή!

Ι.Λ.

Οι «φόβοι» της αντιτρομοκρατικής, η υποκρισία του Δένδια και μία τεράστια «σύμπτωση»

Άγια Θεοφάνεια εχθές και οι προδότες πολιτικοί βρήκαν ευκαιρία να κάνουν επισκέψεις εντυπωσιασμού που μόνο απέχθεια και ιλαρότητα προκάλεσαν στους Έλληνες! Θυμήθηκε ο κ.Παπούλιας το ακριτικό νησί Τέλενδο δίπλα στην Κάλυμνο και πήγε να δώσει το παρών, όπως και ο κ. Αβραμόπουλος το Καστελόριζο. Όμως ποιος τους είπε ότι οι ακρίτες ήθελαν την παρουσία τους εκεί; Τι έχουν κάνει με τις συνεχείς προκλήσεις των τούρκων που παραβίαζαν ακόμη και την παραμονή πρωτοχρονιάς τον ελληνικό εναέριο χώρο; Έχουν αποδυναμώσει υλικοτεχνικά τη χώρα. Την αφοπλίζουν τη στιγμή που οι “καλοί γείτονες” εξάγουν πολεμικά όπλα. Η κυβέρνηση πουλάει στους σιωνιστές την ΕΑΒ και ΕΒΟ και απολύει κόσμο! Πως θα δώσετε εχέγγυα στους ακρίτες; Επειδή σας βλέπουν μια φορά τον χρόνο; Αρκεί η παρουσία σας; Τι έχετε κάνει για τα ακριτικά νησιά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά από έλλειψη εθνικής  ασφάλειας, ιατρών-φαρμάκων, παιδείας και εργασίας; Οι  λαθροεισβολείς καθημερινά εισέρχονται στη χώρα μας, με κάθε τρόπο και σε λίγο καιρό θα μετοικήσουν στα ελληνικά έρημα ακριτικά νησιά! Η “φίλη Τουρκία” είναι μεταξύ των 20 χωρών διεθνώς που εξάγουν και κερδίζουν από τον βαρύ πολεμικό οπλισμό που παράγουν, ενώ η Ελλάδα μεταφέρει τα στρατόπεδα, ξεπουλάει τις εθνικές υποδομές της, αποσύρει στρατό. Εσείς κύριοι της κυβέρνησης θέλετε να είσαστε ραγιάδες γιατί δεν είστε Έλληνες, εμείς γιατί να υποστούμε τις προδοτικές υπόδουλες πολιτικές σας; Ας ξυπνήσουμε πριν δούμε κόκκινα φέσια μέσα στην Αθήνα και τα παιδιά μας πρόσφυγες ενώ τα παιδιά των λαθρομεταναστών απολαμβάνουν δωρεάν παιδεία και περίθαλψη. Καταστρέφετε το Έθνος μας, σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχουν κάτω των 55 Έλληνες στην Ελλάδα!! Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το προδοτικό  σιωνιστικό τους σχέδιο;

Σ.Ε.

Η Χρυσή Αυγή είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις άδειες των τρομοκρατών – ΒΙΝΤΕΟ

Δια της παρούσης θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον φυλακισμένο Αρχηγό και στους υπόλοιπους συναγωνιστές: Κρατάτε γερά! Στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια και τότε κάποιοι άλλοι θα πάρουν τη θέση σας στα κελιά!

Γιώργος

Πρωτοχρονιάτικο αποχαιρετιστήριο πάρτυ στον Χριστόδουλο Ξηρό μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού από τους “Πυρήνες της Φωτιάς”

Αρχηγέ μας, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγέ και λοιποί συναγωνιστές που βρίσκεστε στα κελιά της «δημοκρατίας» τους, να είστε καλά και να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά! Το 2014 θα έρθει το τέλος της ταλαιπωρίας και η δικαίωση των αγώνων μας!

Μάρθα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-9-ianouariou-2014#ixzz2pr58c7qc

Exit mobile version