Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Θάσου, Ξάνθης

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Θάσου, Ξάνθης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, ημέρα των Θεοφανείων, μία ακόμη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, συμπληρωματική στην εορταστική διανομή τροφίμων που πραγματοποίησε η Τοπική μας την 28η Δεκεμβρίου 2013, κατά την οποία μοιράστηκαν σε δεκατρείς άπορες οικογένειες από τον Λιμένα, το Ραχώνι, τον Πρίνο και την Καλλιράχη σακούλες με όσπρια, ζυμαρικά, γάλα, φρυγανιές, αλεύρι και εκλεκτά θαλασσινά (γαρίδες).

Μετά την άκρως επιτυχημένη εορταστική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της 28ης Δεκεμβρίου και άλλες οικογένειες μάς εξέφρασαν την ανάγκη τους για βοήθεια και παροχή τροφίμων, στην οποία η Τοπική μας ανταποκρίθηκε άμεσα. Έτσι λοιπόν, κλιμάκιο συναγωνιστών υπό τον επικεφαλής της Τ. Ο. Θάσου, συναγωνιστή Γεώργιο Χαλκιώτη, οργάνωσε μία ακόμη στοχευμένη διανομή τροφίμων για όλους εκείνους τους συμπατριώτες μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Τα μέτρα των συγκυβερνήσεων των μνημονίων με την ανελέητη φορομπιχτική τους πολιτική, οδηγούν ένα όλο και αυξανόμενο μέρος των Ελλήνων στην ανεργία, στην φτώχεια και στην εξαθλίωση. Οι συμπατριώτες μας, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν είχαν την ανάγκη κανενός για την επιβίωσή τους, άνθρωποι καθ’ όλα αξιοπρεπείς, αναγκάζονται σήμερα να περιστείλουν τα έξοδα ακόμη και για τα βασικά της στοιχειώδους επιβίωσης.

Να σημειωθεί επίσης ότι, παρά τις διώξεις και τον οχετό λάσπης ενάντια στην Χρυσή Αυγή, που εξαπολύεται από τα κατεστημένα ΜΜ«Ε», το Κίνημά μας και οι άνθρωποί του, παραμένουν σταθερά στις καρδιές των Ελλήνων, μιας και όλοι οι συμπατριώτες μας έχουν κατανοήσει πλήρως ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται και στέκονται στο πλευρό τους κάθε στιγμή!

ΘΑΣΟΣ
Λιμένας – Θάσου
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Τ.Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα την ψήφιση του πρώτου Ελληνικού Συντάγματος

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, η πρώτη προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τοπικής μας για το νέο έτος, με μία ομιλία αναφορικά με την ψήφιση του πρώτου Ελληνικού Συντάγματος την 1/1/1822.

Ο Γραμματέας μας, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, αφού ευχήθηκε σε όλους τους συναγωνιστές μία ελεύθερη εθνικιστική χρονιά, άρχισε την ομιλία του λέγοντας ότι η Α’ Εθνική Συνέλευση συνήλθε στις 20 Δεκεμβρίου του 1822 στο χωριό Πιάδα, κοντά στην αρχαία Επίδαυρο, με πρόεδρο τον Αλ. Μαυροκορδάτο. Την Εθνοσυνέλευση αποτελούσαν 59 «παραστάτες» από τις περιοχές της χώρας που είχαν ως τότε απελευθερωθεί. Συγκεκριμένα, 10 από αυτούς προέρχονταν από την Πελοπόννησο, 27 από την Ανατολική και 8 από τη Δυτική Στερεά Ελλάδα, 13 προέρχονταν από την Ύδρα, τις Σπέτσες και τα Ψαρά, ένας από την Κάσος, ενώ υπήρχε και ένας Αλβανός σύμμαχος. Η Α’ Εθνοσυνέλευση συνήλθε κάτω από κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού, ως η πρώτη ελεύθερη Συνέλευση των Ελλήνων ως Έθνους μετά είκοσι δύο αιώνες.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Προβολή βίντεο στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την προβολή με θέμα την πολιτική ανασκόπηση του 2013 που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της  Τ.Ο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν τα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε με κάθε λεπτομέρεια και από μια διαφορετική πολιτική ματιά.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-thasou-janthhs#ixzz2pshhw6E4

Exit mobile version