Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Νέο χαράτσι ανά συνταγή στους δοκιμαζόμενους Έλληνες

Από χθες ισχύει το νέο μέτρο – χαράτσι που επέβαλε στον Ελληνικό λαό ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα με το νέο μέτρο του Υπουργείου Υγείας οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να καταβάλουν 1 ευρώ ανά συνταγή.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτά τα χρήματα δεν θα πηγαίνουν στις τσέπες των φαρμακοποιών αλλά θα κατευθυνθούν προς την κάλυψη της μαύρης τρύπας του Υπουργείου Υγείας.

Για ακόμα μια φορά ο ασθενής καλείται να πληρώσει το φαγοπότι που στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από πολιτικούς και αξιωματούχους. Για ακόμα μια φορά o Άδωνις με τα μέτρα του προσπαθεί να εξουθενώσει τις ευπαθείς ομάδες, αφού με οριζόντια μέτρα σαν και αυτό δεν γίνονται διακρίσεις. Ή γίνονται;

Ο Άδωνις έχει βάλει σαν στόχο να απαξιώσει πλήρως την περίθαλψη ή καλύτερα να την καταστήσει είδος πολυτελείας. Με τα μέτρα που επιβάλει στον Ελληνικό λαό φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως στόχος του δεν είναι η εξοικονόμηση πόρων και η συλλογή χρημάτων αλλά η καταστροφή της δημόσιας Υγείας και η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-neo-charatsi-ana-suntagh-stous-dokimazomenous-ellhnes#ixzz2ptfKfPGn

Exit mobile version