Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την «ανάπτυξη» έρχονται οι κατασχέσεις ακινήτων!

Μετά την «ανάπτυξη» έρχονται οι κατασχέσεις ακινήτων!

Μετά τις φιέστες της υποδούλωσης και τις μεγαλόσχημες διακηρύξεις της εξαπάτησης, οι Έλληνες καλούνται πλέον να επανέλθουν στην στυγνή πραγματικότητα. Περίπου ένα εκατομμύριο φορολογούμενοι θα έλθουν αντιμέτωποι με το φάσμα των κατασχέσεων, καθώς στάθηκε αδύνατο να ανταποκριθούν στο δυσβάσταχτο κόστος της εξόφλησης του χαρατσιού.

Η κατάρριψη του μύθου του success story έρχεται δια του γεγονότος πως σε σύνολο 7.500.000 ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, απλήρωτο έμεινε το χαράτσι σε 1,6 εκατομμύρια ακίνητα. Το συνολικό κόστος για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων ανέρχεται σε 400 εκατ. ευρώ, το οποίο και θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2014.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων απέστειλε ηλεκτρονική πρόσκληση στους οφειλέτες του χαρατσιού να φροντίσουν για την εξόφλησή του. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έχουν προκύψει, δεν έχει καταβληθεί συνολικά ή εν μέρει το χαράτσι για 1.645.000 ακίνητα. Εκείνοι οι οποίοι θα αγνοήσουν την πρόσκληση της εφορίας για εξόφληση του χαρατσιού του 2012, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή προστίμων και κατασχέσεων καταθέσεων, εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

Καθίσταται ξεκάθαρο ότι τα πανηγύρια της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. και των ευχολογίων, κατά το πνεύμα των προηγούμενων ημερών, ανήκει στο παρελθόν. Η Χούντα του Μνημονίου επανέρχεται δριμύτερη, συνεχίζοντας με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το αντεθνικό καταστροφικό της έργο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-thn-anaptujh-erchontai-oi-katascheseis-akinhtwn-h-chounta-tou-mnhmonio#ixzz2pwZmNxK0

Exit mobile version