Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η γαλαζοπράσινη διαπλοκή διάχυτη και ατιμώρητη στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Η γαλαζοπράσινη διαπλοκή διάχυτη και ατιμώρητη στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Άλλο ένα σκάνδαλο αποκαλύπτεται και συγκλονίζει το σαθρό πολιτικό σύστημα που κυβέρνησε μεταπολιτευτικά την χώρα. Μετά τον Κάντα και τις μίζες με τα εξοπλιστικά, τώρα έχουμε τις αποκαλύψεις για τα επισφαλή δάνεια που οδήγησαν στην καταστροφή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Πέραν των προφανών ονομάτων του πρώην προέδρου του Τ.Ο. και γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελου Φιλιππίδη, και του καναλάρχη – συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Δ. Κοντομηνά, υπάρχουν πολλά άλλα ονόματα που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο σκάνδαλο. Ένα από τα ονόματα αυτά είναι και του Κυριάκου Γριβέα του Νικολάου.

Ας δούμε λίγα βιογραφικά στοιχεία για τον εν λόγω: «Παιδί» της «γαλάζιας γενιάς» της ΟΝΝΕΔ και ξάδερφος του προσωπικού φίλου στενού συνεργάτη των πρώην πρωθυπουργών Κ. Μητσοτάκη και Κ. Καραμανλή (αν ήταν του Σαμαρά δεν θα υπήρχαν καν αποκαλύψεις), ο Κυριάκος Γριβέας ήταν φαρμακοποιός στο επάγγελμα. Παντρεμένος με την από κοινού κατηγορούμενη για το ίδιο σκάνδαλο Αναστασία Βάτσικα, ο Γριβέας είχε πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες σε «πράσινα συνέδρια» και συνεργασίες με πράσινους πολιτικούς. Μεταξύ, άλλων, όπως αναφέρει το «Βήμα» είχε προσλάβει την κόρη του Αντρίκου Παπανδρέου.

Οι περισσότεροι εκ των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο, διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ οργιάζουν οι φήμες για διαφυγή πολλών από αυτούς στο εξωτερικό. Όπως αναφέρεται σε σχετικά ρεπορτάζ υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό διαρροές από συγκεκριμένους τομείς της δικαιοσύνης σχετικά με τα ονόματα εις βάρος των οποίων συγκεντρώνονταν ενοχοποιητικά στοιχεία. Αυτές οι διαρροές ως συνήθως είχαν εκβολή σε δημοσιογραφικά γραφεία που αποδεδειγμένα έχουν σχέση με την γαλαζοπράσινη διαπλοκή που ταλανίζει τον τόπο. Έτσι οι κατηγορούμενοι είχαν όλο τον διαθέσιμο χρόνο να ακολουθήσουν την πορεία του Χριστοφοράκου και να «κουνήσουν το μαντίλι» τους διώκτες τους και κυρίως στα κορόιδα τους Έλληνες που πληρώνουν τις απάτες τους.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι οι ίδιοι κύκλοι επιόρκων που φρόντιζαν ώστε να προβάλλονται στα κανάλια απίστευτα ψέμματα εναντίον της Χρυσής Αυγής, με σκοπό την συκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός, είναι οι ίδιοι που φροντίζουν ώστε να διαφεύγουν τα λαμόγια. 

Αξίζει επίσης να θυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό ότι οι μεθοδεύσεις και οι απάτες των γαλαζοπράσινων λαμογιών οδήγησαν στο «σπάσιμο» του Τ.Τ. σε «καλό» και «κακό» κομμάτι. Το «κακό» κομμάτι που περιλαμβάνει τις απατεωνιές των γαλαζοπράσινων έμεινε στα χέρια του Ελληνικού Λαού και δόθηκε προς «εκκαθάριση», ενώ το υγιές κομμάτι του οδηγήθηκε τάχιστα στην αποκρατικοποίηση και συγκεκριμένα στην πώληση του στον όμιλο Eurobank. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-galazoprasinh-diaplokh-diachuth-sto-skandalo-tou-tachudromikou-tamieuthri#ixzz2pwaM1aJ8

Exit mobile version