Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άθλιες μεθοδεύσεις για την νομιμοποίηση λαθρομεταναστών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με την «Κύρωση της Σύμβασης για τη διεθνή συνεργασία σε ζητήματα διοικητικής συνδρομής προς τους πρόσφυγες».

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι από την στιγμή που η χώρα έχει δεχθεί μόνη μεταξύ όλων των υπολοίπων χωρών της Ε.Ε. πάνω από 20% του πληθυσμού της σε άτακτες ροές ανεστίων αλλοδαπών, δεν μπορούμε να μιλάμε για την εφαρμογή συνθηκών που εφαρμόζονται στις λοιπές συνυπογράφουσες χώρες. Δεν είναι δηλαδή δυνατόν να χορηγείται δικαίωμα ελεύθερης κατά δήλωση του πρόσφυγα στοιχείων ταυτότητος στο πιστοποιητικό που ζητήται από την χώρα μας όταν ο καθένας από αυτούς εσκεμμένα έχει δηλώσει πρόσφυγας που διώκεται για λόγους πολιτικούς, φυλετικούς, ενώ στην ουσία είναι οικονομικός μετανάστης.

Τέλος, ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι καμία παραχώρηση δεν πρέπει να γίνει δεκτή σε μια χώρα της οποίας το ένα τρίτο του πληθυσμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/athlies-methodeuseis-gia-thn-nomimopoihsh-lathrometanastwn-binteo#ixzz2pwc8Rgto

Exit mobile version