Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο…  ακομμάτιστος  Μητροπολίτης  Πειραιώς, παρεούλα με τον Μπουμπούκο,  τίμησε τον Δ. Κοντομηνά για την … προσφορά του ! Επειδή και ο Δον Κορλεόνε έκανε ανάλογες αγαθοεργίες σε εκκλησίες και ιδρύματα, για ευνόητους λόγους, ο Μητροπολίτης δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν αποδέχεται  χρήματα τα οποία μπορεί να προέρχονται από ξέπλυμα ; (όταν μάλιστα το όνομα του “ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ”  είχε εμπλακεί σε πολλά σκάνδαλα όπως αυτό της INTERAMERICAN και της Magyar Telekom)   Ή μήπως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ; Δηλαδή  ας τσεπώσουμε εμείς τα φράγκα και ας είναι και  αιματοβαμμένα ! Ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφερόμενος στο πρόσωπο του κυρίου Κοντομηνά τόνισε πως πρόκειται για μία σημαντική προσωπικότητα στον ελλαδικό χώρο, που τόσο το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, όσο και οι ευαισθησίες του στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτές τις δύσκολες ώρες ο τόπος μας, τον καθιστούν ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ

A.O.

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή, πατώνει η ΝΔ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις – Θα τις εξαφανίσουν…;

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ειδικες αναλύσεις για την μεθόδευση απελευθέρωσης των τρομοκρατών. Κατά την ταπεινή μου άποψη ΕΝΑΣ θα είναι ο κύριος στόχος τους….τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Θα κτυπήσουν δήθεν δυό -τρεις φορές, τίποτα πρεσβείες και καλά και ίσως τρομάξουν και κανέναν της τρόικας ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ….ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ   ΜΑΝΤΕΥΟΥΜΕ….ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΞΗΡΟΣ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ RPG  ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ……

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ…..

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ι.Λ.

Το προεκλογικό δίλημμα του Σαμαρά και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών

Ακούγοντας τον «Κύριο» Μπαρόζο στο διάγγελμα του προς τον Ελληνικό λαό ,στα πλαίσια της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα ,στα πλαίσια της επέλασης των βαρβάρων στο Ελληνικό έδαφος θα του ανταπαντούσαμε εμείς ,αν είχαμε λόγο σε όλο αυτό το καλοστημένο εμετικό θέατρο , δεν ήξερες αν έπρεπε να γελάσεις ή να κλάψεις ,ποια ανάπτυξη ,ποια ευημερία για ποιο πολιτισμό μιλούσε; Την ανάπτυξη της κλεπτοκρατίας ,που παρόλη την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα ,οι δικές τους τσέπες γέμισαν ,την ευημερία που γνώρισαν οι τοκογλύφοι στις πλάτες του Ελληνικού λαού ,το πολιτισμό που μας έφεραν οι ορδές των μουσουλμάνων που ξαπλώνουν σε όλες τις πλατείες και τα πεζοδρόμια της χώρας ,φέρνοντας κάθε λογής αρρώστια και που είναι σε ετοιμότητα πάντα να μας σφάξουν ακόμη και για το πιο ευτελές ποσό; Μάλλον για την ανάπτυξη της διαφθοράς και της μίζας θα μιλούσαν ,εμφανίστηκαν με αστραφτερά αυτοκίνητα ,πανάκριβα κουστούμια και τόλμησαν να εκστομίσουν ευχαριστίες για τις θυσίες του Ελληνικού λαού, για την Ελλάδα που τη θυσίασαν σαν Ιφιγένεια στο βωμό της κερδοσκοπίας και του χρήματος ,όμως ξεχνάτε κάτι «κύριοι» που διαφεύγει της χαμηλής νοημοσύνης και αντίληψης σας ,ότι στην Ελληνική τραγωδία στο τέλος επέρχεται η κάθαρσης .Με έλεος και φόβο παρακολουθήσαμε ως Θεατές τραγική ηρωίδα τη Πατρίδα μας να συνθλίβεται ,να κατακερματίζεται ως αποτέλεσμα των δικών μας ύβρεων και αμαρτιών που υποστηρίζαμε και υποθάλπαμε τα κίβδηλα καθεστώτα επί χρόνια τώρα, μέσα όμως από το μαρτύριο της κεντρικής ηρωίδας Πατρίδας μας επήλθε η ανάταση της ψυχής ,η αφύπνιση ,η ανασυγκρότηση των ιδεών ,η πολυπόθητη επιστροφή στο κόσμο των αξιών και της αρετής και τώρα επέρχεται η κάθαρσης ,έρχεται η ώρα που η Ελλάδα μας θα δικαιωθεί και θα διώξει με τη βοήθεια των Ελλήνων Εθνικιστών  ότι επιβλαβές και μιαρό τη στοίχειωνε χρόνια τώρα. Η τραγωδία μας ,μας έκανε ηθικότερους και μας εξύψωσε πνευματικά και τώρα θα επανορθώσουμε για τα λάθη μας ,δίνοντας την εξουσία σε αυτούς που την αξίζουν και όχι σε γραικύλους που σκύβουν το κεφάλι στη διεθνή τοκογλυφία και ανερυθρίαστα πανηγυρίζουν για τα ανύπαρκτα επιτεύγματα τους. Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής  του Ελληνισμού και τότε θα γιορτάσουμε εμείς ,αλλά εσείς σίγουρα δε θα είσαστε εκεί ,σας το εγγυούμαστε!

Β.Λ.

Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ: Ομιλητές Νικ Γκρίφιν, Ηλίας Κασιδιάρης – Αύριο 10/1, Ξενοδοχείο Κρυστάλ, 5:30 μ.μ.

Δεν  έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις της βρώμας και της δυσωδίας της μεταπολίτευσης. Ο Σαμαράς επιχειρεί να παρουσιάσει εικόνα δήθεν κάθαρσης και στην πορεία αποκαλύπτει όλα τα άπλυτα των μη Σαμαρικών λαμογιών. Βέβαια κανείς δεν πειράζει τα Σαμαρικά ή Βενιζελικά λαμόγια. Π.χ. κανένας λόγος για τις αποκαλύψεις σχετικά με δημοσιογράφους του MEGA ή υπαλλήλους του Μπόμπολα ή τον ίδιο τον Μπόμπολα. Ας είναι όμως, έτσι και αλλιώς ο χρόνος της συγκυβέρνησης τελειώνει και έτσι θα δούμε και τα άπλυτα του Μπόμπολα στην φόρα, όπως και όλων των άλλων λαμογιών. Βέβαια πρώτα πρέπει να υπάρξει η αποκάλυψη του μπομπολικού παραδικαστικού και των θυλάκων της διαπλοκής στον χώρο της αστυνομίας και ιδιαιτέρως της ΕΥΠ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι αυτοί που κάναν τις διαρροές που οδήγησαν τα λαμόγια στο εξωτερικό και στην διαφυγή. Η ατιμωτική απόταξη θα πρέπει να είναι ένα ΠΡΩΤΟ μέτρο εναντίον τους, το οποίο θα λειτουργήσει και παραδειγματικά για όλους τους υπόλοιπους. Μετά θα πρέπει να ακολουθήσει ΕΔΕ και απόδοση των ποινικών ευθυνών.

Κ.Α.

Οι “κολλητοί” του συκοφάντη της Χρυσής Αυγής – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-ianouariou-2014#ixzz2pwrjSC1p

Exit mobile version