Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στόχος: Μέσα οι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός, έξω ο Ξηρός και οι μισοί “πυρήνες της φωτιάς”

Στόχος: Μέσα οι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός, έξω ο Ξηρός και οι μισοί “πυρήνες της φωτιάς”

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας “Στόχος” για τις αποφάσεις της “ανεξάρτητης” Δικαιοσύνης

Το πιο ασφαλές συμπέρασμα

 Ο εισαγγελέας που υπέγραψε την άδεια του Ξηρού, είναι ο ίδιος που απαγόρεψε την παρουσία των φυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μπορεί να χρειάστηκαν και κανά δύο μέρες από το 2014 για να πιστοποιηθεί, αλλά και όσα διαδραματίστηκαν την χρονιά που πέρασε ήταν ικανά να οδηγήσουν σε αυτό. Στο πιο ασφαλές συμπέρασμα της χρονιάς. Στο συμπέρασμα που θα πρέπει με σπουδή να ακουμπήσουμε για να χαράξουμε αντιδράσεις, στρατηγική και άμυνα που για εμάς ασφαλώς και είναι συνυφασμένη με την επίθεση.

Η εύκολη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού με τον ερχομό του 2014 έβαλε ένα θεαματικό κερασάκι στην τούρτα που παρασκευάστηκε στα καθεστώτα “στρατηγεία” κι όσο ακραίες απόψεις κι αν εκφράσει κάποιος για το γεγονός δεν είναι αβάσιμες. Άλλωστε όσα συμβαίνουν είναι σίγουρα πιο ακραία από τις σκέψεις τον πιο υπερβολικών ή και «φαντασιόπληκτων».

Το σίγουρο πάντως είναι πως την άδεια του τρομοκράτη δολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού την υπέγραψε ο ίδιος – θεσμικά – εισαγγελέας που με σπουδή ένα βράδυ έσπευσε στον Κορυδαλλό εκτάκτως για να ανατρέψει απόφαση που θα έδινε την άδεια στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους δύο Εθνικιστές βουλευτές, τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό, να μεταβούν στη βουλή συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης μάλιστα για να ασκήσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα… Ναι για τον ίδιο εισαγγελέα πρόκειται.

Η ίδια η δικαιοσύνη είναι που τις πρακτικές της, τις οποίες σε μεγάλο βαθμό θεωρούμε σκόπιμες, απελευθέρωσε τον Μαζιώτη, την Ρούπα, τους μισούς “πυρήνες της φωτιάς” και δεκάδες άλλους ενεργούς συμμορίτες, αλλά προφυλάκιζε με αστεία ευρήματα Εθνικιστές βουλευτές, προσπαθεί να δέσει κι άλλους και έδινε την ευκαιρία κι όλα εκείνα τα στοιχεία που αυτή νόμιζε ικανά, στα μέσα του συστήματος, για να τους διαπομπεύσει ή έτσι τουλάχιστον να νομίζει.

Και βέβαια επειδή αστείο είναι επίσης να θεωρεί κανείς πως σε αυτό τουλάχιστον το επίπεδο η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και μη καθοδηγούμενη, κι ότι δεν εκφράζει τους φόβους, τις απόψεις και τις προθέσεις του συστήματος εξουσίας- του καθεστώτος δηλαδή- ακριβώς για αυτόν τον λόγο, αλλά και όχι μόνο για την χρονιά που πέρασε, όχι μόνο για την χρονιά που έρχεται αλλά και για κάθε χρονιά που ακόμα θα βαστάν, αυτοί που βαστάν την πατρίδα μας σε ομηρία.

Κι αυτό το ασφαλές συμπέρασμα λέει, πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι πολύ  πιο επικίνδυνοι για το διεφθαρμένο  σύστημα από ότι οι απόλυτα ελεγχόμενοι και σίγουρα κάποιοι καθοδηγούμενοι, συμμορίτες, καλασνικοφόρους και κουκουλοφόρους, της αιχμής του δόρατος της αριστεράς, που στην συντριπτική της πλειοψηφία ό,τι και να λέει δεν τους αποστρέφεται και δεν τους καταδικάζει πραγματικά…

Όμως αυτό καταδεικνύει ταυτόχρονα πως η αριστερά στην Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη της υποτιθέμενης Δεξιάς αποτελεί καθεστώς ή αποτελεί ένα μέρος του που έχει αναλάβει εργολαβικά και με ανταλλάγματα, την περιφρούρηση του από τον πραγματικό κίνδυνο. Τους Έλληνες δηλαδή που δεν λαμβάνουν μέρος στο πανηγύρι της μεταπολίτευσης, ό,τι μορφή και αν έχει αυτό το πανηγύρι.

Κι όσο επίμονο και αν ακούγεται, η πάγια θέση μας ότι όλο αυτό, δεν αντιμετωπίζεται με εκλογές, όχι μόνο παραμένει αλλά και ενισχύεται ακόμα και στις συνειδήσεις κάποιον που μας μέμφονταν τα προηγούμενα χρόνια για την απαξίωση την οποία είχαμε αποδώσει στο σύνολο της πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stochos-mesa-oi-michaloliakos-pappas-kai-lagos-ejw-o-jhros-kai-oi-misoi-pur#ixzz2q0Nl6owB

Exit mobile version