Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γερμανός ΥΠΕΞ: Ακολουθήστε το δρόμο του μνημονίου, όσο σκληρός και αν είναι

Γερμανός ΥΠΕΞ: Ακολουθήστε το δρόμο του μνημονίου, όσο σκληρός και αν είναι

Μπορεί η ρητορεία των συγκυβερνώντων υποτακτικών εσχάτως να έχει γίνει οψίμως αντιμνημονιακή, εν όψει των επερχόμενων διπλών ή τριπλών εκλογών, όμως το σύνολο των Ελλήνων αντιλαμβάνεται την συμπαιγνία κομμάτων και ΜΜΕ ως προς την διάδοση αυτού του ψεύδους. Παρόμοιας φύσεως ήταν και οι δηλώσεις του γερμανού σοσιαλδημοκράτη – υπουργού εξωτερικών, Σταϊνμάγερ, ο οποίος ερχόμενος στην Αθήνα για την τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., συναντήθηκε με τους Σαμαρά (τον βλέπουμε να χασκογελάει στην φωτογραφία) και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στις δηλώσεις του ο γερμανός ΥΠΕΞ διέλυσε τις όποιες αντιμνημονιακές ψευδαισθήσεις μπορούσε να έχει ο κάθε αφελής υποστηρικτής της συγκυβέρνησης των ανδρείκελων. Πέρα από τα χαχανητά και τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις μεταξύ αφεντικού και υποτακτικών, ο Στάινμάγερ, δήλωσε ότι: «Είχαμε μια μακρά συζήτηση με τους κύριους Σαμαρά και Βενιζέλο. Διαπιστώνω ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον δρόμο όπως τον έχουν ξεκινήσει, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος και τους κινδύνους που ενέχει», προαναγγέλοντας τοιουτοτρόπως την συνέχεια της μνημονιακής καταστροφής στην Πατρίδα μας.

Αυτά ειπώθηκαν ενώπιον της ελλαδικής συγκυβερνήσεων, όμως οι δηλώσεις του επί του ίδιου ζητήματος σε γερμανικό κρατικό κανάλι ήταν ακόμη πιο αιχμηρές, αφού είπε ότι «δεν πρέπει να δημιουργούμε στους Έλληνες περισσότερες ψευδαισθήσεις από ό,τι έχουν ήδη». Κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος, προέτρεψε την συνέχεια του μνημονίου και κάλεσε τους πολιτικούς να αφήσουν τις μπαρούφες και να προσηλωθούν στην εφαρμογή του μνημονίου. Προέτρεψε δε σε ακόμα σκληρότερη εφαρμογή του μνημονίου με ακόμα περισσότερα χαράτσια για τους Έλληνες. Συγκεκριμένα είπε: «Ζήτησα να συνεχιστεί αυτός ο δρόμος σε αυτή τη νομοθετική περίοδο, ακόμη και αν είναι σκληρός.».

Με βάση αυτά και το δεδομένο ότι «βαράνε οι καμπάνες» του επερχόμενου «γάμου» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, που πανθομολογουμένως είναι η σύσταση της επόμενης μνημονιακής συγκυβέρνησης, μπορούμε να αντιληφθούμε την προτροπή – εκβιασμό προς τους Έλληνες Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος προέτρεψε τους πολίτες να ψηφίσουν μνημονιακά και «ευρωπαϊκά». Ο κόσμος έχει καταλάβει, όμως, το τεχνητό δίπολο που φτιάχνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την ευρεία πλειοψηφία στην επόμενη βουλή, ώστε να ισοπεδώσουν τα πάντα, και αντιλαμβάνεται το πνεύμα των δηλώσεων Μεϊμαράκη που αφήνει τους πολίτες να επιλέξουν «δημοκρατικά» ό,τι θέλουν εκτός της Χρυσής Αυγής.

Αυτό είναι κ αι το πνεύμα που διατρέχει ολόκληρο το σύστημα, αφού το μοναδικό πραγματικό δίλημμα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι Έλληνες είναι το: Μνημόνιο ή Χρυσή Αυγή ή για να το πούμε με άλλα λόγια Κλεπτοκρατία ή Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/germanos-upej-akolouthhste-to-dromo-tou-mnhmoniou-oso-sklhros-kai-an-einai#ixzz2q0OC2QY0

Exit mobile version