Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατηχητόπουλο ο Mister Tsipras της… αριστέρας του Κυρίου!

Κατηχητόπουλο ο Mister Tsipras της… αριστέρας του Κυρίου!

Να, λοιπόν, που το είδαμε κι αυτό. Ο δηλωμένος άθεος mister Tsipras, να συναντιέται με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, να σταυρώνει ευλαβικά τα χέρια ως νεαρό… κατηχητόπουλο και να τον παρακολουθεί με… ευλάβεια!

Όπως είπε ο mister, σκοπός της συνάντησης ήταν να θέσει τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας τα προβλήματα των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», τα οποία και χαρακτήρισε «προβλήματα οικουμενικών διαστάσεων»: «Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, αλλά και η αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής, είναι δύο σημεία στα οποία συμπλέουν οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με τις αξίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας».

Επίσης, ο mister Tsipras ενημέρωσε τον Πατριάρχη ότι σκοπεύει να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Απριλίου (που’ ναι κοντά και στις ευρωεκλογές…). Να τη, λοιπόν, και η… αριστερά του Κυρίου. Αυτή μας έλειπε!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathchhtopoulo-o-mister-tsipras-ths-aristeras-tou-kuriou#ixzz2q0WmITFf

Exit mobile version