Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπάρχει αμερικανικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω πυρήνων της Αλ Κάιντα;

Υπάρχει αμερικανικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω πυρήνων της Αλ Κάιντα;

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του Defencenet διαβάζουμε:

«Έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου ασφάλειας TCS (Tech Central Station) υποστηρίζει ότι στην περιφέρεια της Αττικής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις οργανωμένοι πυρήνες της αλ Κάϊντα, οι οποίοι εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές των Μεσογείων (Παλλήνη, Γέρακας, Μαρκόπουλο, Κορωπί).

Οι πυρήνες αποτελούνται από Πακιστανούς και Αφγανούς και τελευταία έχει πυκνώσει η επαφή τους μέσω του διαδικτύου με “τα κεντρικά” σε Αφγανιστάν και Πακιστάν. 

Το γεγονός ότι στα Μεσόγεια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί και Αφγανοί κατά κύριο λόγο, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δημιουργήσουν με απόλυτη μυστικότητα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υποκινηθεί εξέγερση λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος».

Αν και η πληροφορία για ύπαρξη πυρήνων της Αλ Κάιντα στην περιφέρεια της Αττικής, είναι θέμα που δύνανται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν μόνον οι αρχές ασφαλείας του τόπου μας, προσωπικά εμπιστεύομαι την έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS, για ένα απλούστατο λόγο. Ότι  η τρομοκρατική οργάνωση της Αλ Κάιντα, ελέγχεται άμεσα από τις ΗΠΑ, αποτελώντας τον παραστρατιωτικό βραχίονα τους. Είναι απόλυτα φυσικό λοιπόν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, να γνωρίζουν τόσο για την ύπαρξη, όσο και για τις προθέσεις των πυρήνων της.

Σε όσους αμφισβητούν την σχέση των ΗΠΑ με την εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση, θα πρότεινα να παρατηρήσουν λίγο καλύτερα ποιόν αφήνουν στο «πόδι τους» τα αμερικανο-νατοϊκά στρατεύματα, τώρα που εγκαταλείπουν το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Δυο περιοχές, που αφού μετά από δεκαετίες πολέμου απέτυχαν να ελέγξουν καταστέλλοντας το αντάρτικο αυτών των χωρών, το οποίο υποστηριζόταν ευθέως από το Ιράν και  εμμέσως πλην σαφώς από τη Ρωσία, επιχειρούν τώρα απεμπλοκή και «αντιστροφή» ρόλων.

Δηλαδή αποχωρούν ως επίσημη παρουσία, αφήνουν όμως πίσω τους την Αλ Κάιντα, την οποία και ενισχύουν στον ανταρτοπόλεμο φθοράς που διεξάγει εναντίον των νέων δυνάμεων (Ρωσία-Ιράν) που τείνουν να καταλάβουν το κενό που αφήνουν οι αμερικανοί με την αποχώρησή τους.

Οι πυρήνες λοιπόν της Αλ Κάϊντα στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τα «μπουμπούκια» της εγχώριας τρομοκρατίας, που πρόσφατα διέφυγαν από τις ελληνικές φυλακές «κατά λάθος», συνιστούν ένα καλό «μείγμα» για δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης, είτε με «χειρουργικά» χτυπήματα, είτε ακόμη και με γενικευμένα επεισόδια. Η ανακοίνωση του αμερικανικού ινστιτούτου, αποτελεί προειδοποίηση για αυτά τα ενδεχόμενα.

Σε τι θα αποσκοπούσε μια τέτοια κατάσταση; Στην κατατρομοκράτηση του λαού, την κήρυξη κατάστασης πολιορκίας στη χώρα, την δίωξη μελών του Λαϊκού Συνδέσμου και την εξαίρεσή του από τις επικείμενες εκλογές, ενδεχομένως την  φυσική εξόντωση χρυσαυγιτών ως πράξη αντίστασης κατά του «φασισμού» και μέσω αυτής της γενικευμένης αποσταθεροποίησης στην ανάδειξη της συγκυβέρνησης ως «σανίδας σωτηρίας» και «πόλου σταθερότητας και κοινωνικής γαλήνης».

Οι έχοντες την ευθύνη διακυβέρνησης αυτής της χώρας, πριν διαμορφωθεί μια τέτοια κατάσταση από ξένες δυνάμεις και επιρροές, ας αναρωτηθούν ένα και μόνο πράγμα: Όλες οι μεθοδεύσεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου μέχρι τώρα, δυνάμωσε βήμα προς βήμα τη Χρυσή Αυγή με τρόπο ανάλογο κάθε φορά των «χτυπημάτων», ναι ή όχι; Αναμφισβήτητα νομίζω, ναι.

Ε λοιπόν ας το γνωρίζουν πολύ καλά. Μια τέτοια μεθόδευση, όχι μόνο δεν θα ανακόψει την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, αλλά θα αποτελέσει ορόσημο εκρηκτικής ανόδου και γεωμετρικής επιτάχυνσης της  εξάπλωσης της στον ελληνικό λαό και θα επιφέρει την άμεση άνοδό της στην εξουσία.

Ας «πουν τα χαιρετίσματα» οι «κυβερνώντες» στα αμερικανάκια που μεθοδεύουν όλα αυτά, ότι μετά από τέτοιες συνθήκες κοινωνικής αναταραχής, η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στα ποσοστά που εξελέγη ο Πούτιν στη Ρωσία, ήτοι πάνω από 60%. Και σε μια τέτοια περίπτωση το «σύστημα» και οι εκπρόσωποί του μόνο ζημιωμένοι μπορεί να βγουν.

Ας το πάρουν χαμπάρι οι «σύμμαχοι» και τα εγχώρια τσιράκια τους, δεν είμαστε στο 1945. Οι δυνάμεις που όριζαν τους όρους του παιχνιδιού τότε, δεν μπορούν σήμερα να μιλούν από την ίδια θέση ισχύος. Ούτε οι «μπράβοι» τους μπορούν να χτυπούν τόσο αποτελεσματικά στα σκοτεινά σοκάκια τα θύματά τους, για να θυμηθούμε και τα λόγια του «Ποπολάρου», από το λογοτεχνικό μυθιστόρημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου.

Ο χρόνος τους τελείωσε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς τους ίδιους.   

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/uparchei-amerikaniko-schedio-apostatheropoihshs-ths-chwras-mesw-purhnwn-ths#ixzz2q4VN2G1g

Exit mobile version