Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα – Ημαθία, Αθήνα, Νέας Υόρκης, Δυτική Αττική, Μέγαρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα - Ημαθία, Αθήνα, Νέας Υόρκης, Δυτική Αττική, Μέγαρα

Το Σάββατο, 4 Ιανουαρίου, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης στο νέο έτος, πραγματοποιήθηκε ομιλία από το μέλος της κεντρικής επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη.

Η ομιλία είχε σαν θέμα την προσπάθεια της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, καθώς και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρόντες και ένας εποικοδομητικός διάλογος.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Σαμψών. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εναντίον του Κινήματος μας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου.

Όσες διώξεις και αν ασκήσουν όσο λάσπη και να ρίξουν εις βάρος μας το Κίνημα μας μένει αλώβητο.Τελειώνοντας ο συναγωνιστής τόνισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα άπαρτο κάστρο, και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Αποστολή βοήθειας προς τους Έλληνες από τους ομογενείς στην Νέα Υόρκη

Αποστολή τροφίμων και άλλων αγαθών κατέφθασαν σήμερα από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Νέα Υόρκη,οι συναγωνιστές με μεγάλη κινητοποίηση κατάφεραν να αποστείλουν μια σημαντική βοήθεια στους Έλληνες συμπατριώτες τους.Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε πολύτεκνες οικογένειες.

XA AMERIKI
38-11 Ditmars Blvd Box # 438
Astoria, NY 11105
Email: xaameriki@yahoo.com
(347)625-9238

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε ολομέλεια των κάτωθι περιοχών Χαϊδάρι,Αγία Βαρβάρα,Αιγάλεω,Ασπρόπυργος και Μάνδρα.   Οι συναγωνιστές έδωσαν το παρόν και συζητήθηκαν τα προβλήματα που μαστίζουν τις περιοχές αυτές,η εγκληματικότητα και τα περιστατικά βίας είναι καθημερινότητα για τα δυτικά προάστια καθώς ο ΄κύριος΄ ευνομία παντού έχει αφήσει με ασθενή φύλαξη τις πολύπαθες γειτονιές της δυτικής αττικής.Το δεύτερο θέμα που αναπτύχθηκε ήταν τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας κυρίως στις νεαρές ηλικίες αλλά και η εκμετάλλευση με ημιαπασχόληση και μαύρη εργασία που ωθούν τις εργασιακές σχέσεις σε μεσαίωνα,καθώς δεν είναι λογικό το Θριάσιο πεδίο με τις δεκάδες βιομηχανίες και τα εργοστάσια να μην μπορεί να προσφέρει ούτε μια θέση εργασίας.Αυτή την ανάπτυξη που μας προσφέρετε εσείς κύριοι των μνημονίων  την φτύνουμε κατάμουτρα  και βλέπουμε ως μόνη ελπίδα την πραγματική λαϊκή κυριαρχία η οποία θα έλθει μόνο με την έλευση της Χρυσής Αυγής στην εξουσία.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Μεγάρων

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων.Την ομιλία άνοιξε ο Συναγωνιστής Μιχάλης Γιαννόγκωνας όπου και συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν τους δημότες των Μεγάρων  αλλά και η πορεία της Τοπικής Οργάνωσης και η συμμετοχή τους στις δράσεις του Κινήματος.Απαίτηση όλων η άμεση αποφυλάκιση των παρανόμως πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
οδός 28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο:6973283559-2296023375
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 19.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pella-hmathia-athhna-neas-uorkhs#ixzz2q4YIXzLf

Exit mobile version