Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στρώνουν τον δρόμο για νέο τρομοκρατικό χτύπημα με την απελευθέρωση Ξηρού

Στρώνουν τον δρόμο για νέο τρομοκρατικό χτύπημα με την απελευθέρωση Ξηρού

Αρχίζει και προλειαίνεται προπαγανδιστικά το έδαφος για την επερχόμενη χρησιμοποίηση του Ξηρού από το καθεστώς.

Γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες για δύο πολύ εντυπωσιακές «συμπτώσεις» που κινούνται γύρω από το χώρο της ζύμωσης μεταξύ εγχώριας τρομοκρατίας και μνημονιακών συγκυβερνήσεων. Η μία «σύμπτωση» αφορούσε το γεγονός ότι σε όλες τις ηχηρές απελευθερώσεις τρομοκρατών και ποινικών από την ΝΔ το όνομα του Δένδια βρισκόταν εμπλεκόμενο είτε ως υπουργός δικαιοσύνης, είτε ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ.

Η δεύτερη «σύμπτωση» αφορούσε τα αντιχρυσαυγίτικα διαπιστευτήρια των τρομοκρατών που έχουν απελευθερωθεί, αφού ναι μεν όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί, αλλά μυστηριωδώς αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι έχουν πράξεις και δηλώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ενώ, λοιπόν, τα ΜΜΕ στέρεψαν από καταγέλαστα «ντοκουμέντα» προς επίτευξη και άλλης «Χρυσαυγειάδας», άρχισε ένα καινούργιο κύμα συνωμοσιολογικών και γελοίων δημοσιεύσεων που προσπαθούν να εμπλέξουν την Χρυσή Αυγή σε ενέργειες που όχι μόνο δεν εγκρίνει, αλλά καταδικάζει και αποδοκιμάζει. Παραλλήλως διενεργείται μία επιχείρηση υπονόμευσης της απόδρασης Ξηρού, προσπαθώντας να δείξουν μία «νεαρή» ως κίνητρο της απόδρασης του.

Το σαμαρικό antinews, όμως, που πολλάκις έχει δημοσιεύσει άρθρα που αποδεδειγμένα απηχούσαν τις κυβερνητικές απόψεις, έχει αρχίσει ήδη να δείχνει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των τρομοκρατών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα: «Με απλά λόγια, η Αστυνομία φοβάται πλέον ανοιχτά ότι το νέο χτύπημα της οργάνωσης θα έλθει πολύ σύντομα, ενώ στα επόμενα χτυπήματα θα υπάρξουν θύματα, πιθανότατα από τον χώρο της πολιτικής».

Βλέπουμε, λοιπόν, την απαρχή της προπαγανδιστικής προπαρασκευής για ένα ακόμα τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια. Παράλληλα οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι, δημιουργώντας τις απαραίτητες για αυτούς υποδομές, προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Η αστυνομία «φοβάται χτύπημα», ενώ παραλλήλως ασχολείται μόνο με την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και τις έρευνες για αμνοερίφια και στάνες.

Ενδεικτικό της όλης ολιγωρίας είναι ότι δύο μήνες μετά την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, όχι μόνο δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις στις έρευνες, αλλά «ξέφυγε» και ο Ξηρός. Αν όλα αυτά δεν αποτελούν αποδείξεις δολιότητας πίσω από την ολιγωρία, τότε τουλάχιστον αποτελούν βάσιμες ενδείξεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/strwnoun-ton-dromo-gia-neo-tromokratiko-chtuphma-me-thn-apeleutherwsh-jhrou#ixzz2q95xNVGs

Exit mobile version