Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κύριοι, ονομάζομαι Κωνσταντίνος Ε., είμαι 54 ετών και σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή για έναν και μόνο λόγο. Έχω πραγματικά αηδιάσει με το θράσος και την έπαρση όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάντια και αυτή την ξεφτίλα ατομικά και Εθνικά. Είμαι ιατρός, έχω αφιερώσει την ζωή μου στην υπηρεσία των συνανθρώπων μου, δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ σε φακελάκι, δεν έχω μπει ποτέ μέσα σε πολιτικό γραφείο και πληρώνω δεκαετίες αυτά που μου αναλογούν. Οι κυβερνώντες έχουν καταφέρει να κάνουν έναν ήρεμο και πράο κατά κοινή ομολογία άνθρωπο να βγει έξω από τα ρούχα του.

Αυτό που θέλω μέσω του βήματος που μου δίνετε είναι να ρωτήσω το εξής: Φταίω εγώ που εξοργίζομαι με τα λαμόγια που πίνουν σαράντα χρόνια το αίμα μας;  Φταίω εγώ που δεν αντέχω να βλέπω κάθε μεθυσμένο λαθρομετανάστη στις 7.00 το πρωί όταν κατουράει μέσα στην μέση του δρόμου; Φταίω εγώ που δεν μπορώ να ανεχθώ όλους αυτούς τους εργατοπατέρες που ξεπουλάνε τους συναδέλφους τους για λογαριασμό μικροκομματικών συμφερόντων; Φταίω εγώ που ταυτίζομαι με τον αγώνα σας και με την ιδεολογία σας γιατί είναι το μόνο αληθινό που υπάρχει γύρω μου; Φταίω εγώ που θα διορθώσω την ψήφο μου και δεν θα τους ξαναψηφίσω ποτέ και θα γίνω οπαδός σας;

Ένας πρώην ψηφοφόρος του “δημοκρατικού” τόξου.
Κων/νος Ε.

Στρώνουν τον δρόμο για νέο τρομοκρατικό χτύπημα με την απελευθέρωση Ξηρού

Κάθε μέρα που σηκώνομαι από το κρεββάτι ένα πράγμα έχω στο μυαλό μου. Πώς θα τελειώσει αυτό το βάσανο που μας έχει κάνει χειρότερους και από τους αλβανούς και τους βούλγαρους. Έφαγαν, ξανα έφαγαν, πήραν τις δουλειές των Ελλήνων, τους παίρνουν τα σπίτια, τους φεσώνουν την περιουσία που με κόπο αγόρασαν και πολλοί ακόμα την ξεχρεώνουν. Όλα αυτά για ποιο λόγο; Για να ταΐζουν τις χρεωκοπημένες τράπεζες και αυτές μετά με την σειρά τους να ταΐζουν αυτούς, τα κόμματά τους και τις εταιρείες τους και ο κύκλος αυτός να μην τελειώνει ποτέ. Θα τους τελειώσουμε με οποιοδήποτε κόστος, ή αυτοί ή εμείς, δεν χωράμε πλέον στην ίδια γη οι νοικοκυραίοι με τους εγκληματίες, τελεία και παύλα. Δεν με ενδιαφέρει αν είστε “ναζί”, “φασίστες”, “παραστρατιωτικοί” ή οτιδήποτε άλλο. Εκφράζετε τον ελληνικό λαό και όσο το κάνετε αυτό εγώ και πολλοί άλλοι θα είμαστε μαζί σας.

Νικολέτα Χ.

Τρέμουν την σκιά τους: Έστειλαν ειδικές δυνάμεις για να κατεβάσουν πανό της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, ο Έλληνας ξύπνησε! Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ όλοι μου λένε για την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και πως με αυτά τα ψέμματα κρατάνε ακόμα τρεις αθώους ανθρώπους στην φυλακή, τον Αρχηγό μας και τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό. Πολύ καλά κάνει η Χρυσή Αυγή και πηγαίνει στο ΕΔΑΔ και πολύ καλά τους τα είπε και ο Νικ Γκρίφιν. Εκεί οι Βενιζελοσαμαράδες και λοιποί σκευωροί του Μαξίμου θα ξεβρακωθούν και θα πληρώσουν την μηχανορραφία που έστησαν. Συναγωνιστές είμαστε μαζί σας, η δικαίωση είναι πολύ κοντά!

Γ.Π.

Ξένα ΜΜΕ προβλέπουν σημαντική άνοδο της Χρυσής Αυγής και εκλογές προτού καταπέσει η σκευωρία στα δικαστήρια!

Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Λιάπης, ο Κοντογεώργος, ο Τομπούλογλου, όλα τα λαμόγια μέχρι και ο αρχιδολοφόνος Ξηρός είναι έξω και παραμένουν στη φυλακή οι βουλευτές μας! Νομίζουν πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει; Οι Έλληνες έχουν φιλότιμο και μαι ιδιαίτερη σχέση με το άδικο. ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!  Όποτε και να γίνουν οι εκλογές ο λαός θα εκδικηθεί τα λαμόγια του “αντισυνταγματικού τόξου” που παρόλα όσα έγιναν συνεχίζουν να αυθαιρετούν και να μας κλέβουν τις ζωές. Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. 40 χρόνια είναι πολλά! Χρυσή Αυγή μέχρι την Νίκη!

Σ.Ζ.

Βορίδης: «Προσβολή η φίμωση των απόψεων και οι ποινικές κυρώσεις για τους Εθνικιστές!»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-12-ianouariou-2014#ixzz2q9B0PWdN

Exit mobile version