Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Συναγωνιστές δεν θα αναφερθώ στο γκρέμισμα των ηθικών αξιών, στη ρεμούλα του δημοσίου χρήματος, στην άσχημη οικονομική κατάσταση διότι είναι γνωστά. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν είχε και ούτε μπορούσε να προσφέρει τίποτα θετικό σε αυτό τον τόπο. Είναι φαντάσματα του παρελθόντος , εκφυλισμένοι και παραμορφωμένοι. Κύριοι πρέπει να συσπειρωθούμε σαν έθνος, να παλέψουμε μέσα από εθνικές γραμμές. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στο πολιτικό κατεστημένο  και τους καλώ να εγκαταλείψουν αυτόν το τόπο όσο πιο γρήγορα . Είναι η μοναδική ευκαιρία να προσφέρουν ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. Αν αργοπορήσουν το μένος του Ελληνικού Λαού που θα ξεσπάσει πάνω τους.

Α.Π.

Η χούντα του μπομπολιστάν: κατέβασαν τα μικρόφωνα για να μην ακουστεί η φωνή της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ποτέ μου δεν είχα εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και είχα σοβαρούς προσωπικούς και όχι μόνο, λόγους για αυτό. Τώρα δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης πλέον. Είναι βεβαιότης: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Πρόσφατη απόδειξη; Η προφυλάκιση Γερμενή και Ηλιόπουλου! ΑΙΣΧΟΣ!!! Ε, ρε γέλια και γλέντια που θα κάνουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες !!!… ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Economist: «Προσοχή, ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!»

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φασίστα. Είμαι Έλληνας Εθνικιστής! Και Εθνικισμός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΣΩ τους άλλους λαούς! Αλλά εκτιμώ τον δικό μου. Φασίστας είναι αυτός που φέρεται φασιστικά στην καθημερινότητά του, αυτός που καταλύει το πολίτευμα, αυτός που κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, αυτός που ερμηνεύει όπως θέλει τους κανονισμούς της Βουλής, αυτός που για τα μείζονα εθνικά ζητήματα αποφασίζει σύμφωνα με τις εντολές των ξένων κέντρων εξουσίας, αυτός που καταπατά τον όρκο του ως δικαστικός, ή Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ή ο δημοσιογράφος κλπ κλπ. Αν η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στα συμφέροντά σας πολεμήστε την ευθέως με αλήθειες, που δεν υπάρχουν αλήθειες στα ψέμματά σας! Παρά μόνο ψέματα και λάσπη. Αν ήταν να μας φοβίσετε με αυτά για να πάμε σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, ήδη θα είχαμε πάει με τόσους μήνες Χρυσαυγειάδας! Δόξα τον Θεό υπάρχουν πολλά, αλλά είναι απο-κόμματα τελικά! Η Χρυσή Αυγή  δεν ήταν επιλογή απελπισίας. Μας πείσατε πως είναι το μοναδικό κόμμα που είναι ενάντια στα ξένα κέντρα εξουσίας και υπέρ του Ελληνισμού από την ελεεινή σας επίθεση και τα οφθαλμοφανή ψεύδη σας!

Όσο μας “ενημερώνετε τόσο περισσότερο μας πείθετε”…

Σ.Σ.

Η Χούντα της προδοσίας φυλάκισε έκτο βουλευτή της Χρυσής Αυγής: Καταλύθηκε οριστικά το Πολίτευμα!

Καλημέρα σας, θέλω να παραθέσω μία πληροφορία που προέρχεται από ιστορική πηγή διεθνώς αναγνωρισμένη και έχει σχέση με το εθνικό αίσθημα από την αρχαιότητα. Στο βιβλίο ΕΠΙΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2000-31 π.Χ.) των συγγραφέων CLAUDE MOSSE-ANNIE SCHNAPP-GOURBEILLON που διδάσκεται στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην σχολή “Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό” , στη σελίδα 148 αναφέρει για το ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Συγκεκριμένα γράφει:…στον 8ο αιώνα π.Χ., περίοδο δημογραφικής ακμής, εκείνο που προέχει είναι να διασφαλιστούν τα δικαιώματα κατοχής των γεωργικών εκτάσεων και οι ήρωες έρχονται να υπενθυμίσουν ότι ‘από πάντα’ οι πρόγονοι είχαν δική τους αυτή τη γη και πολέμησαν για να την κρατήσουν. Η απαίτηση της εδαφικής κυριαρχίας συμβαδίζει με την ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ της πόλης που προχωρεί προς τη γένεσή της παράλληλα με την οριοθέτηση του χώρου που της ανήκει, δηλώνει ποιοι είναι οι θεοί της και ποιοι οι δικοί της ήρωες.

Άρα για κάτι που είναι δεδομένο για τους Έλληνες ανέκαθεν και καταγεγραμμένο σε εγκυκλοπαίδειες υψηλού κύρους, ποιο είναι ακριβώς το έγκλημα των Ελλήνων Εθνικιστών; Που υπερασπίζονται το ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; 

Σας ευχαριστούμε για την αφύπνιση αδέρφια!

Χ.Α

Δηλώσεις συγγενών Γερμενή και Ηλιόπουλου: Η αλήθεια θα λάμψει! Βόμβα από Παναγιώταρο ΒΙΝΤΕΟ

Παιδιά, η newsbomb την Πέμπτη δημοσίευσε άρθρο με τίτλο “Οι δημοσκοπήσεις πυροδοτούν σενάρια διεύρυνσης σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ”, όπου ενώ στο κείμενο δεν κάνει ούτε λόγο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ωστόσο στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο με τον φον Αντωνάκη και τον Μr Βenny έχει σχεδιάγραμμα δημοσκόπησης που δείχνει την ΧΑ λίγο πάνω από τη ΝΔ! Τους ξέφυγε, ή ο μακετίστας τους είναι Χρυσαυγίτης; Ε;

Ο.Ρ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στην Χούντα του Μνημονίου – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ας επισκεφθεί κάποιος την όποια Δημόσια Υπηρεσία και ας μετρήσει τις ατέλειωτες ουρές, τις κουρασμένες φάτσες των όρθιων “νεο-οφειλετών”, την εμφανή μελαγχολία, την ανθρώπινη απαξίωση, τον εξευτελισμό, τον πόνο, τον θυμό, την αγανάκτηση…όλων! Εφορία, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΑΕΕ, ΔΕΗ, Νοσοκομεία, κλπ-κλπ…όπου και να πας θα απογοητευτείς. Σε ένα κράτος που ο μισός ενεργός πληθυσμός είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι (το 1/3 παιδιά-μαθητές -φοιτητές και το άλλο 1/3 συνταξιούχοι και… από πάνω 3.000.000 λαθρομετανάστες, αυτοί να κυνηγούν τον “ηλεκτρολόγο” να τους κόψει απόδειξη για τους “ταϊσει”. (Ας με συγχωρήσει η συμπαθής αυτή τάξη των επαγγελματιών. Έχω 5 θείους ηλεκτρολόγους.).Τις ατέλειωτες και πολύωρες ουρές των νεόπτωχων που τρέχουν με λαχτάρα να ρυθμίσουν τα απίστευτα χρέη τους, όλοι παρακαλάνε για μια… δόση παραπάνω, κόβουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους, σταματάνε να παίρνουν τα φάρμακά τους (γιατί είναι ανασφάλιστοι το 70%), όλους αυτούς τους κοιτούν απαξιωτικά και γελάνε εκείνοι που τα φάγανε! Αυτοί που συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι της κλεψιάς και της ρεμούλας. Που έβγαλαν το παράνομο βρώμικο χρήμα έξω από τη χώρα. Αλλοι, πιο ξύπνιοι, τα θάψανε και περιμένουν την καλή! Κι όλοι οι υπόλοιποι μείναμε μέσα απ’ τα “τείχη” για να “σώσουμε την πόλη” και να εξοφλήσουμε τα χρέη των κλεφτών.  Όμως, “η πατρίδα μας χρειάζεται” διατείνονται οι κυβερνώντες και επιβάλλουν νέους φόρους…συνεχώς! Στο δε μεγάλο πλιάτσικο…δεν υπήρξε Υπηρεσία ή δημόσιος φορέας ή Οργανισμός ή οποιαδήποτε άλλη οργάνωση ή Συνεταιρισμός, που να διαχειρίστηκε έντιμα το δημόσιο χρήμα. Παντού ρεμούλες, κακοδιαχείρηση, κλεψιές, κομπίνες. Οι δε κυβερνώντες και διοικούντες προέτρεπαν όποιον διαμαρτύρετο…να πάει στον Εισαγγελέα!!! Και μετά τον περίμεναν στην έξοδο οι …Δικηγόροι για τον “ξεσκίσουν” στις αγωγές, ως εντολοδόχοι των ληστών.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ι.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-13-ianouariou-2014#ixzz2qG5z4hhF

Exit mobile version