Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Καβάλα, Χανιά, Ηράκλειο, Θάσος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αργολίδα

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Καβάλα, Χανιά, Ηράκλειο, Θάσος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αργολίδα

Πρώτη ομιλία για το έτος 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Σαλαμίνας από τον συναγωνιστή και βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνιος Γρέγος. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στα γραφεία της τοπικής από νωρίς το απόγευμα δίνοντας αγωνιστικό παρόν για το νέο έτος. Ο συναγωνιστής με διαχυτικό τρόπο ανέλυσε τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και με καυστικό ύφος τόνισε την αδικία της προφυλάκισης τόσο του αρχηγού όσο και των υπολοίπων συναγωνιστών, την ιδία στιγμή που αυτό το κράτος δίνει άδειες σε τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη , οι οποίοι δεν επιστρέφουν ποτέ στο κελί τους και κυκλοφορούν ελεύθεροι στην κοινωνία. Επίσης ο συναγωνιστής σχολίασε τα δρώμενα εκτός και εντός κοινοβουλίου , δίνοντας ένα μαχητικό τόνο που θα πρέπει όλοι όσοι θέλουμε να λεμέ ότι «είμαστε χρυσαυγίτες» θα πρέπει να ακολουθήσουμε . Τέλος αναφέρθηκε στους προδότες της Ελλάδας οι οποίοι θα βρεθούν στην φυλακή και θα δημευθούν οι περιουσίες τους όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναλάβει την διακυβέρνηση της πατρίδος.

Τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου ο οποίος με τρόπο δυναμικό τόνισε ότι:  “Εάν είναι έγκλημα να είσαι εθνικιστής , να έχεις ιδεολογία σου τον λαϊκό εθνικισμό , να αντιστέκεσαι σε όλους αυτούς που κατέστρεψαν τον ελληνισμό , τότε ευθαρσώς απερίφραστα και με υπερηφάνεια δηλώνουμε αμετανόητοι χρυσαυγίτες εθνικιστές , είμαστε όλοι ένοχοι και δεν κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.”

Οι συναγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη αίθουσα. Τέλος σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Τ. Ο. Καβάλας: ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Δήμου Νέστου

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Καβάλας, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα, σε χωριά του Δήμου Νέστου, κατά την οποία μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπου ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών σ’ αυτήν την δεύτερη ενημερωτική δράση στα χωριά του Δήμου Νέστου πέρασε από το Ποντολίβαδο, την Πετροπηγή, την Πέρνη, την Γραβούνα, την Ζαρκαδιά, τον Γέροντα και τον Ξεριά. Εντύπωση προκάλεσε για μία ακόμη φορά ότι οι Χρυσαυγίτες δεν πτοούνται ούτε από την ανελέητη λάσπη, την προπαγάνδα και τις παράνομες πολιτικές διώξεις από το καθεστώς, ούτε από τις σφαίρες των τρομοκρατών.

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημητρίου Βογιατζή, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο συναγωνιστής Βογιατζής πριν ξεκινήσει την ομιλία του ευχήθηκε Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναγωνιστές, και κυρίως μια αγωνιστική χρονιά, με τον Αρχηγό και τους άλλους προφυλακισμένους συναγωνιστές μας να είναι δίπλα μας σύντομα.

Στην συνέχεια έκανε λόγο για την -κατ’ ουσίαν- αποφυλάκιση του αρχιτρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, τον οποίο η ανεύθυνη κι επικίνδυνη συγκυβέρνηση άφησε να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας. Αφού αναφέρθηκε ενδεικτικά στα κατορθώματα του εν λόγω μπουμπουκιού, στηλίτευσε το γεγονός ότι ακόμη και μετά απ’ αυτό το γεγονός, ουδείς εκ των υπευθύνων έχει την τσίπα να αναλάβει την ευθύνη και να πράξει το δέον, δηλαδή να παραιτηθεί. Τουλάχιστον σε λίγο καιρό θα διαθέτουν Τσίπρα αντ’ αυτού.

Από την ανάλυση της τρέχουσας επικαιρότητας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά μια αναφορά στις ξεκαρδιστικές φήμες που διαρρέουν τα γαλάζια παπαγαλάκια για τον στρατηγό Άνεμο Βύρωνα Πολύδωρα, που μάλιστα κάνουν λόγο για δημοσκοπήσεις που θέλουν τον εν λόγω να συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά. Όπως και να ΄χει πάντως, σχολίασε ο συναγωνιστής Βογιατζής, ο ελληνικός λαός, δεν είναι ηλίθιος. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Πολύδωρας, τι έχει ψηφίσει και ποιο είναι το μερίδιο της δικής του ευθύνης για την σημερινή κατάσταση στη χώρα μας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο αυστηρότερο καθεστώς τεκμηρίων για τον προσδιορισμό των ελάχιστων εισοδημάτων όλων των φυσικών προσώπων, ενώ συνέχισε με τις διαφοροποιήσεις του νέου φορολογικού συστήματος, κατά το οποίο οι φορολογούμενοι χάνουν το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα, οι μη μισθωτοί χάνουν όλες τις εκπτώσεις φόρου εισοδήματος, καταργείται το μέτρο των αποδείξεων για τους μη μισθωτούς φορολογούμενους, δεν θα ισχύουν οι ρυθμίσεις που προβλέπουν την έκπτωση από τον φόρο εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους, και πολλά άλλα.

Αναφέρθηκε επίσης και στην επικείμενη κατάρρευση του Ασφαλιστικού Συστήματος μετά το 2015, όπου πλέον θα οδηγηθούμε στην ιδιωτική ασφάλιση, αναπαράγοντας ουσιαστικά το αμερικανικό “φιλελεύθερο” μοτίβο.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή αναφορικά με την προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Δικαιωμάτων.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους παρευρισκομένους να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

ΚΡΗΤΗ: Δραστηριότητες τοπικών οργανώσεων

Τ.Ο ΧΑΝΙΩΝ: Διανομή υλικού με πολιτικό περιεχόμενο καθώς και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, διανεμήθηκαν από συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων στα Χανιά και στην περιοχή του Αποκόρωνα.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Τ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Τ.Ο Ηρακλείου στην οδό Ηροδότου 87 στην Ν. Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Τ.Ο. Θάσου: ομιλία–ανασκόπηση του έτους 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Θάσου, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα, ομιλία-ανασκόπηση των γεγονότων που συμμάδεψαν την προηγούμενη χρονιά, ομιλία που πραγματοποίησαν ο συναγωνιστής Κουβέλης Γεώργιος και οι συναγωνίστριες Χαλκιώτη Αργυρώ και Παναγιωταρά Δήμητρα.

Αρχικά έγινε αναφορά στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Κινήματος, όπως οι εκατοντάδες διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα, στις μεγάλες αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες, στην βοήθεια για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στις οικίες ευπαθών και πολύτεκνων ελληνικών οικογενειών. Η Χρυσή Αυγή τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις χάρισε το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής χρηματοδότησης, αλλά και μέρος των βουλευτικών αποζημιώσεων στις πιο ευπαθείς και χτυπημένες από τα μνημόνια ελληνικές οικογένειες.

Οι συναγωνιστές αναφέρθηκαν επίσης και στις μεγαλειώδεις και με εξαιρετικό παλμό συγκεντρώσεις που έλαβαν χώρα εντός του 2013 προς τιμήν των ηρώων του έθνους μας.Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ανασκόπηση του 2013, η παράνομη δίωξη κατά του Αρχηγού και δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ένα γεγονός το οποίο αποτελεί πρωτοτυπία, όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά και για τα παγκόσμια ιστορικά δεδομένα.

Τέλος, αναφορά έγινε και στο τραγικό απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου και στην άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου, τους δύο αυτούς ήρωες που θα γεμίζουν υπερηφάνεια ολόκληρο τον ελληνικό λαό και θα στοιχειώνουν τους εχθρούς μας σε καθε τους βήμα.

Μετά τις ομιλίες των συναγωνιστών-στριών ακολούθησε συζήτηση και η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΘΑΣΟΣ
Λιμένας – Θάσου
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία με θέμα ο Εθνικισμός και η Ακροδεξιά

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 08-01-2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Νίκο Παπαδόπουλο, με θέμα “ο Εθνικισμός και η Ακροδεξιά”.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της τοπικής μας, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης, ευχόμενος στους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος η καινούργια χρονιά να φέρει την ελευθερία στον Αρχηγό μας, στους συναγωνιστές μας αλλά και στην ίδια την Πατρίδα μας. Αναφέρθηκε στη χρονιά που έφυγε και εξέθεσε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και κατ’ επέκταση η χώρα μας. Επεσήμανε γι’ άλλη μια φορά ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος και γι’ αυτό όλοι οι Έλληνες μας στηρίζουν ώστε η Νίκη να είναι αναμενόμενη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ν. Παπαδόπουλος, ο οποίος κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές, ότι ο πραγματικός Εθνικισμός δυστυχώς καπηλεύτηκε από διάφορες οργανώσεις. Δεν μπορεί να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του Εθνικιστή και να δηλώνει φασίστας, γιατί πολύ απλά ο Φασισμός αρνείται την έννοια της φυλής. Για τον φασισμό το Κράτος δημιουργεί το Έθνος, ενώ για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές ισχύει ακριβώς το αντίθετο, το Έθνος δημιουργεί το Κράτος.

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Τ.Ο. Ξάνθης: δύο ομιλίες με θέματα ”Γίνε κι εσύ κομμάτι της ιστορίας που γράφεται” και ”Η δική μας Πατρίδα”

Μία ακόμη επιτυχημένη προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Τοπικής μας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, με δύο ομιλίες, από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ξάνθης συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, με θέμα ”Η δική μας Πατρίδα” και από την συναγωνίστρια Κ.Κ., με θέμα ”Γίνε κι εσύ κομμάτι της ιστορίας που γράφεται”.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Καπαγερίδης, ξεκινώντας την ομιλία του αναφορικά με τον Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο οποίος δεν είναι δυνατόν να εγκλωβίζεται στα όρια μιας στενής πολιτικής αναμέτρησης. Δεν είναι φυσικά Αγώνας, για την διόρθωση των ατελειών ή των αστοχιών καλύτερα, ενός Κράτους που δρα σε κάθε του ενέργεια εις βάρος των συμφερόντων του λαού μας. Χάρη στον πολύπλευρο, πολυδιάστατο και πολύμορφο Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πλατιές λαϊκές μάζες έχουν συνειδητοποιήσει πως το Κράτος που εξουσιάζει είναι αντεθνικό, βαθύτατα ανθελληνικό και σκληρά τυραννικό.

Συνέχισε και ολοκλήρωσε ο συναγωνιστής αναφερόμενος στους διεθνείς τοκογλύφους λέγοντας πως είναι θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού, είναι η καταδίκη των επόμενων ελληνικών γενεών. Γι’ αυτό και πρέπει να γκρεμιστεί σε ερείπια για να αναδυθεί από τις στάχτες του ένα Νέο Κράτος, Εθνικό και Λαϊκό.

Αυτό το Κράτος, δεν θα είναι εργαλείο και μηχανισμός εξυπηρέτησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων. Μήτε και εργοτάξιο παραγωγής μηχανορραφιών και πολιτικών αποφάσεων αντίθετων προς τις κατακτήσεις και τις επιδιώξεις του ελληνικού λαού. Τουναντίον, το Εθνικό-Λαϊκό Κράτος θ’ αποτελεί την προσωποποίηση της θέλησης του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό το λόγο, το Εθνικό-Λαϊκό Κράτος, είναι ο απώτερος στόχος του Πολιτικού μας Αγώνος, είναι εν τέλει, η Δική μας Πατρίδα!

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε η συναγωνίστρια Κ.Κ. η οποία με μία ομιλία- πρόσκληση προς τον κάθε δοκιμαζόμενο Έλληνα, είπε συν τοις άλλοις: Ζητάμε και την δική σου καθοριστική συμβολή ώστε να σώσουμε την ιστορία μας, την πατρίδα μας, την αξιοπρέπειά μας. Η πορεία μας είναι ο μονόδρομος της Νίκης. Δεν υπάρχει αγώνας μάταιος! Ακολούθησε τη συνείδησή σου, πάλεψε χωρίς να ρωτάς. Κάνε το χρέος σου.

Την ιστορία, στον παρελθόν την έγραψαν οι ανδρειωμένοι. Τέτοια γονίδια διέπουν τα ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά του Έλληνα. Γράφουμε την νέα ιστορία, έχεις χρέος να αφήσεις το δικό σου στίγμα, να φωνάξεις μαζί μας το δικό σου ΟΧΙ στον ξένο δυνάστη, αλλά και στον όποιο προδότη ελληνόφωνο πολιτικάντη και να δείξουμε όλοι μαζί, στον οποιονδήποτε καπηλεύεται την Πατρίδα μας, τι σημαίνει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Γίνε μαζί μας οδηγός σε μία έξοδο ελεύθερων πολιορκημένων, είσαι Έλληνας, κληρονόμος και δημιουργός της ένδοξης συνέχειας του Έθνους. Την δική σου τόλμη τον δικό σου αγώνα θα τον διαδεχθεί η δόξα. Το ΟΧΙ σου, στην υποταγή των σύγχρονων δυναστών της χώρας μας και το ΝΑΙ σου στον αγώνα, μέσα από τους κόλπους της Χρυσής Αυγής, έχει την σαφήνεια και την σοφία της μοναδικής λύσης.
Ο μόνος που λείπει είσαι εσύ! Ο Έλληνας που έχει ξεφύγει από το ραγιαδισμό. Που έχει πατάξει μέσα του τον γραικυλισμό, αλλά δεν έχει αγωνιστεί, παρά μόνο στη συνείδησή του. Εμείς είμαστε το κύμα που θα κατακλύσει κάθε τι ανθελληνικό. Εμείς πολεμούμε τους διάφορους πολιτικάντηδες με ομιχλώδη καταγωγή που ξεπουλούν το Έθνος μας όντας εντολοδόχοι ξένων και σκοτεινών κέντρων αποφάσεων. Έλα μαζί μας. Γίνε ενεργό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας. Γίνε πολίτης – οπλίτης του Έθνους. Πολέμησε όσους έχουν υφάνει το σάβανο του Γένους. Έλα μαζί μας! Κάνουμε την υπέρβαση και μέσα από το εγώ που μας έχουν ποτίσει να ξεπηδήσει το ΕΜΕΙΣ των Ελλήνων. Ο Εθνικισμός είναι η αρετή, μακρυά από τα χρηματικά ιδανικά και την υλική αποζημίωση. Μαζί για την ανάταση του Έθνους για την δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδας.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και τον Ύμνο του Κινήματος μας.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Αργολίδας κινητοποιήθηκε για ένα πανό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-kabalas#ixzz2qGD54XoA

Exit mobile version