Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ Ε. ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

2ΕΛ

 

Πριν λίγη ώρα η συναγωνίστρια Ζαρούλια μαζί με την κόρη της Ουρανία Μιχαλολιάκου βγήκαν από τα κρατητήρια των φυλακών Κορυδαλλού και στην  έξοδο την είχαν στήσει τα κοράκια των ΜΜΕ. Θέλησαν να κάνουν κάποιες δηλώσεις.

Η δήλωση της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια είχε ως εξής: “Τι δήλωση θέλετε να σας κάνω; Έχουμε εξαντλήσει όλα τα λογικά επιχειρήματα και από εκεί που μας κατηγορούσαν για όπλα και εκτελέσεις, βρεθήκαμε να μιλάμε για ιδεολογικά κείμενα σε βιβλία. Η κα. Κλάπα δεν είναι στα καλά της και για το καλό της να την δει ένας ψυχίατρος μπας και βρει την υγειά της και μαζί με αυτήν και εμείς οι υπόλοιποι…”!

Και τους άφησε κάγκελο και μετά όπως ήταν φυσικό περιέλαβαν την Ουράνια για να δώσει εξηγήσεις για αυτό που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο φβ! “Είμαι περηφανη που οι συναγωνιστες μου διωκονται επειδη τολμησαν να φτυσουν καταμουτρα ενα ολοκληρο συστημα και οχι επειδη εκλεψαν, σκοτωσαν ή βίασαν.Θα ερθει η μερα που θα νικησουμε και τοτε θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταίος.” γράφει και συμπλήρωσε στην δήλωσή της ότι ο Μαζιώτης, Ρούπα, Ξηρός και όλοι όσοι έχουν κατακλέψει τον ελληνικό λαό περιφέρονται ελεύθεροι…  Όσο για το “ποιος θα γελάσει τελευταίος” είπε ότι είναι παροιμία, απαγορεύονται και οι παροιμίες;

Στο καθεστώς που ζούμε πολλά θα απαγορευτούν καθότι έχουμε… δημοκρατία!

Exit mobile version