Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έξω οι δολοφόνοι της 17Ν – Μέσα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής: Οι Νεοδημοκράτες τρέμουν την λαϊκή οργή

Μετά και τις νέες παράνομες προφυλακίσεις ακόμα τριών εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής τα αρνητικά σχόλια στην ελληνική κοινωνία για την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά δίνουν και παίρνουν. Στην εφημερίδα Δημοκρατία διαβάζουμε το σχόλιο ενός στελέχους της ΝΔ που απορεί με την κατάντια του κόμματός του, όχι βέβαια για την τραγική κατάσταση που έχουν φέρει την χώρα αλλά για την απελευθέρωση των τρομοκρατών και την φυλάκιση των Εθνικιστών. Οι Νεοδημοκράτες ήδη τα ακούνε καθημερινά από τους ελάχιστους οπαδούς τους έχουν απομείνει για τα ψέματα και τις προεκλογικές δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο Σαμαράς πόσο άλλο τώρα με τα εξιτήρια που έδωσαν στους δολοφόνους.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατία αναρωτιέται: «Πώς τα καταφέραμε; Έξω η 17Ν. Μέσα η Χρυσή Αυγή. Ο Μιχαλολιάκος ζητά άδεια να ψηφίσει στη Βουλή και δεν του την δίνουν, ο Ξηρός ζητά άδεια για να την κοπανήσει και του την δίνουν».

Βέβαια αυτή την απορία δεν την έχουν μόνο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι από την ΝΔ αλλά και δημοσιογράφοι που μόνο φιλικά προσκείμενους προς την Χρυσή Αυγή δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι όλοι πλέον καταλαβαίνουν τον σκοπό των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν τους νοιάζει ούτε η ασφάλεια των πολιτών, ούτε οι τρομοκράτες, ούτε η βαριά εγκληματικότητα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή για να υφαρπάξουν τις ψήφους της και για να πετύχουν τον σκοπό τους έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαίου καταλύοντας το σύνταγμα και την λαϊκή βούληση.

Υ.Γ. Σε λίγους μήνες από τώρα τα στελέχη της ΝΔ θα αναρωτιούνται πως έφτασαν σε μονοψήφιο αριθμό τα ποσοστά τους. Όσο για τους ιθύνοντες της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής θα αναρωτιούνται πόσα χρόνια έχουν ακόμα για τα βαρύτατα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ejw-oi-dolofonoi-ths-17n-mesa-oi-bouleutes-ths-chrushs-aughs-oi-neodhmokrat#ixzz2qK48F38s

Exit mobile version