Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Κέρκυρα, Κοζάνη, Καλαμάτα

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική,Κέρκυρα, Κοζάνη, Καλαμάτα

Την Πέμπτη 09-02-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. «Να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγείου» τόνισε ο Συναγωνιστής, αυτό πράγματι οφείλουμε να κάνουμε! Και αυτό πρέπει να το κάνουμε εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Έλληνες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Έθνους! Να προστατεύσουμε ό,τι έχει απομείνει από το Σώμα και το Πνεύμα αυτής της Πατρίδος, να γίνουμε εμείς οι στυλοβάτες της τιτάνιας προσπάθειας ανόρθωσης της Φυλής μας, να συνεχίσουμε να είμαστε Μαχητές, Φρουροί, Πυλώνες του χαλύβδινου οικοδομήματος του Ελληνικού Ιδεώδους! Τώρα που κάποιοι θεωρούν την Χώρα μας ως «δρυ πεσούσα» και ορέγονται ότι την «ξυλεύονται», τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι «τα ουρανοφόρα ύψη» είναι το μόνο ανεκτό και δεκτό επίπεδο της υπερπτήσης της Ελληνικής Φυλής! 
Αυτά τα 40 χρόνια της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας που παρήλθαν, ήταν ως φαίνεται αρκετά για να καταφέρουν οι αρνητές του Έθνους να το δέσουν χειροπόδαρα. Καλλιεργώντας μία επίπλαστη «ευμάρεια» και μετατρέποντας τον Έλληνα πολίτη από δημιουργό και πρωτοπόρο σε ακόλουθο, αντιγραφέα, ξενομανή και υπερκαταναλωτή, αλλοίωσαν τη συνείδησή του, παρασύροντάς τον σε έναν ξέφρενο ρυθμό άνομου πλουτισμού, άκρατου δανεισμού και Εθνικού κυνισμού! Από τις αρχές της δεκαετίας του 80 εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές φωνάζαμε για το κακό που έρχεται μα ως εκ του αποτελέσματος ενεφάνη, «των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν»….

Τώρα λοιπόν, ακόμα και όσοι εθελοτυφλούσαν, αναγκάζονται να παραδεχθούν ότι είχαμε δίκιο! Τώρα που το Έθνος αιμορραγεί, εμείς θα γίνουμε (και πάλι) οι αιμοδότες του! Τώρα που οι νόμοι παραβιάζονται από αυτούς που «κόπτονται» για την νομιμότητα, το Σύνταγμα και τις διατάξεις του ενώ το μετέτρεψαν σε κουρελόχαρτο, εμείς κραυγάζουμε: «SALUS PATRIAE, SUPREMA LEX ESTO….» δηλαδή «Η σωτηρία της Πατρίδας ας είναι ο υπέρτατος νόμος».

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ : ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου κλιμάκιο συναγωνιστών στην πραγματοποίησε προγραμματισμένη δράση αλληλεγγύης προς Έλληνες συμπολίτες μας στο Βόρειο συγκρότημα του νησιού. Η εν λόγω δράση αφορά τη διανομή τροφίμων σε 47 οικογένειες Ελλήνων, πολύτεκνων και ανέργων που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα διαβίωσης. Υποχρέωση μας είναι να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες για να τις στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις στους δύσκολους αυτούς καιρούς της εξαθλίωσης και του μνημονιακού ξεπουλήματος. Από νωρίς το πρωί, πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών μας προετοίμασε επιμελώς τις σακούλες με τα τρόφιμα που είχαμε ήδη συγκεντρώσει για την συγκεκριμένη δράση, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι πως κάθε οικογένεια θα λάμβανε μια ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων για να καλύψει τις τρέχουσες βασικές ανάγκες της.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας η εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Από νωρίς ο χώρος των γραφείων μας ήταν κατάμεστος από πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκου Συνδέσμου που για μία ακόμη φορά, μας τίμησαν με την δυναμική παρουσία τους. Η δύναμη που μας δίνει ο λαός μας με την θερμή υποστήριξη του, γεμίζει την καρδιά και την ψυχή μας με την ατσάλινη θέληση να πολεμήσουμε ακόμα πιο δυναμικά το σάπιο καθεστώς των συμμαχιών της διαπλοκής που χρόνια τώρα λυμαίνεται την Πατρίδα μας στο βωμό της κατ’επίφαση δημοκρατίας. Ενάντια στους προσκυνημένους δοσίλογους του παλαιοκομματικού πολιτικαντισμού, πιστών ενεργούμενων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των διεθνών τοκογλύφων. Το 2014 είναι η Χρονιά των Ελλήνων Εθνικιστών, η χρονιά που θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Με Πίστη και Αφοσίωση, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην μάχη του Κινήματος, στον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη, την Απελευθέρωση της Πατρίδος μας!

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο.  Κοζάνης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης του  Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα γραφεία μας ήταν και πάλι κατάμεστα από υποστηρικτές και στελέχη του  Εθνικιστικού Κινήματος από όλο το νομό Κοζάνης, έγιναν σύντομοι  χαιρετισμοί από τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης Λορίδα Φαίδωνα και άλλους  συναγωνιστές, οι οποίοι ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά καλή Λευτεριά στην  Πατρίδα μας, στον Αρχηγό μας και όλους τους συναγωνιστές οι οποίοι  διώκονται από το καθεστώς για τις ιδέες τους, επειδή δεν είναι κλέφτες,  ούτε προσκυνημένοι, ούτε διαπλεκόμενοι. Τέλος, έγινε ενημέρωση για την εκδήλωση Τιμής & Μνήμης της επετείου της  τραγωδίας των Ιμίων που θα γίνει όπως κάθε χρόνο στην Αθήνα, το Σάββατο  1 Φεβρουαρίου 2014. Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας θα  μισθώσει λεωφορεία για την εκδήλωση, πληροφορίες θα δημοσιευτούν  προσεχώς. Καλή Χρονιά, με υγεία, δύναμη και επιτυχίες για όλους τους Έλληνες.

ΚΟΖΑΝΗ:
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

Προβολή βίντεο στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας

Την ίδια ώρα που εκκρεμούσαν οι αποφάσεις για τις προσωρινές και άδικες κρατήσεις των συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου, την ίδια ώρα που η καταρρέουσα χούντα του μνημονίου επένδυε την διάσωση της για μια ακόμα φορά στην τρομοκρατία των υποστηρικτών και ψηφοφόρων της Χρυσής  Αυγής, οι Έλληνες εθνικιστές δεν πτοούνται και δεν λυγίζουν συνεχίζοντας να γεμίζουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όχι μόνο στην Καλαμάτα αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια. Έτσι το Σάββατο 11/1/2014 πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο στα γραφεία μας από την συνέντευξη τύπου που δόθηκε για την προσφυγή του κινήματος μας στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παρουσία και του Βρετανού ευρωβουλευτή Νίκ Γκρίφιν. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εν λόγω παρουσίαση του κινήματος μας αφού κανένα από τα τσοντοκάναλα δεν έδειξε ούτε πλάνο από την παρουσίαση. Αφού τελείωσε η προβολή ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος τόνισε την πλήρη απουσία των τσοντοκάναλων όπου και ο συναγωνιστής Κασιδιάρης ευλόγως εναποθέτει το ερώτημα ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα και ούτε ένα ”Ελληνικό” κανάλι δεν προσήλθε. Συνεχίζοντας ο συναγωνιστής Κουράκος επισήμανε κάτι πολύ σημαντικό, η ΕΔΤ δεν πρόβαλε ούτε ένα πλάνο και φυσικά δεν έγινε ούτε μία ενημέρωση, έτσι δείχνει ότι δεν υπολογίζει τους εκατομμύρια υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Γιατί λοιπόν  θα πρέπει να υπολογίζουμε και εμείς στον λογαριασμό της ΔΕΗ την ΕΡΤ/ΔΤ; Και να πληρώνουμε αυτούς που μας αποκλείουν αλλά και μας υβρίζουν καθημερινά;

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-chania-kerkura-manh1#ixzz2qM9WlkMP

Exit mobile version