Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρώμικες διαρροές από τσιράκια του Σαμαρά – Οι ίδιοι έθαψαν τις λίστες Λαγκάρντ και Λιχτεστάιν: προέχει ο οικονομικός έλεγχος της Χρυσής Αυγής!

Κασιδιάρης σε Στασινόπουλο στη βουλή: “Λες ψέμματα και παραπληροφορείς! Ελέγξατε την Χρυσή Αυγή και αυτούς που μας πουλάνε κρέας και πατάτες για τα συσσίτια. Γιατί δεν πάτε στο Mega και τον Άκτωρα του Μπόμπολα που έχει εκατομμύρια στη λίστα Λαγκάρντ;

Επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατά του επικεφαλής του ΣΔΟΕ στη βουλή. Αύριο δημοσιεύονται τα πρακτικά και ολόκληροι οι διάλογοι.

Κι ενώ η πολιτική εξουσία, κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου και τα σαρκοβόρα όρνεα της στρατευμένης δημοσιογραφίας ταΐζουν το Λαό με ασύστολα ψεύδη κατά της Χρυσής Αυγής, με παράνομες προφυλακίσεις και ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών της, οι εγκληματικές συμμορίες που ρήμαξαν τον τόπο συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους, διότι πολιτική και δικαστική εξουσία κάνουν τα στραβά μάτια.

Καμία ως εκ τούτου έκπληξη, δεν προκαλεί το γεγονός πως ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, είπε στους βουλευτές της επιτροπής θεσμών ότι ο έλεγχος για τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, ξεκίνησε μετά το καλοκαίρι και ότι από την λίστα των 1.700 ατόμων, έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι μόνο σε 266 περιπτώσεις από τις οποίες οι 155 βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο!

Εξωφρενικότερο αυτού, η δέσμευσή του πως ο έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο, οπότε και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα! Καθένας αντιλαμβάνεται τι αποτελέσματα θα βγουν, όταν επί τετράμηνο έχουν ελεγχθεί μόλις 266 εμπλεκόμενοι σε σύνολο 1700!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethapsan-tis-listes-lagkarnt-kai-lichtestain-proechei-o-oikonomikos-elegcho#ixzz2qOTSfsnh

Exit mobile version