Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος θίασος “ευνομίας παντού” με στημένη βόλτα Σαμαρά

Νέος θίασος “ευνομίας παντού” με στημένη βόλτα Σαμαρά

Χθες βράδυ αποφάσισε το επιτελείο του Μαξίμου πως ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δοθεί μια ακόμη θεατρική παράσταση της πολιτικής μαριονέτας που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς. Έχοντας χάσει τον ύπνο του από την δημοσκοπική έκρηξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εν μέσω απελπισίας και απόγνωσης τα οποία αδυνατούν και τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης να κρύψουν, ο πρωθυπουργός της Χούντας του Μνημονίου έκρινε σκόπιμο να «περιοδεύσει» από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το ξενοδοχείο Hilton, όπου είχε ραντεβού για φαγητό.

Στον βραδινό του περίπατο, ο κύριος Σαμαράς δεν αντίκρισε άστεγους που στοιβάζονται σε μια γωνιά για να προστατευτούν από το κρύο, μήτε πεινασμένους που αναζητούν στους κάδους σκουπιδιών υπολείμματα τροφής για να ξεγελάσουν την πείνα τους. Είχε φροντίσει γι’ αυτό η προσωπική του ασφάλεια, η ψευδαίσθηση της ανάπτυξης είναι άλλωστε το μοναδικό όπλο που απέμεινε στον πατριδοκάπηλο υποτακτικό της Τρόικα και του ΔΝΤ.

Τα «έγκυρα» και «έγκριτα» μέσα μαζικής εξαπάτησης έστησαν το σκηνικό και έδωσαν το σήμα για να ξεκινήσει το… muppet show. Και λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο φον Αντωνάκης κάλπασε προς το Hilton, «υπό την διακριτική παρουσία δύο ανδρών της προσωπικής του ασφαλείας», όπως ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι που λένε πάντοτε την αλήθεια, γιατί δεν έμαθαν ποτέ να λένε ψέμματα! Στη «μοναχική» του περιπλάνηση, η τιτάνια αυτή πολιτική μορφή που υπηρετεί τόσο το Λαό του ώστε να υπόσχεται στους σιωνιστές την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, συνάντησε ηλικιωμένους αλλά και νέους. Οι πρώτοι του ζήτησαν να μην περικόψει άλλο τις συντάξεις, οι δεύτεροι του ζήτησαν να αντιμετωπίσει την ανεργία. Και από κοινού, όπως περιγράφουν αυτοί που δεν λένε ποτέ ψέμματα και αγωνίζονται δίχως ιδιοτέλεια για να ενημερώσουν τον πολίτη, απαίτησαν από τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει εκείνος και η κατοχική του κυβέρνηση! Γι’ αυτό ο φον Αντωνάκης επιδιώκει την επαφή με το Λαό, διότι κατά βάθος γνωρίζει -διαβεβαιώνουν επ’ αυτού και οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι- πως οι Έλληνες τον «αγαπούν»!

Βεβαίως δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο για να καταδείξουν την «αγάπη» του Λαού προς τον Πρόεδρο. Δεν χρειάζονται άλλωστε, είναι αυτονόητα πράματα αυτά και όποιος τολμά να μην τα πιστεύει, είναι «φασίστας» και «ναζί». Η παράσταση Σαμαρά ολοκληρώθηκε, επικοινωνιολόγοι, στελέχη του Μαξίμου, δημοσιογράφοι και άνδρες ασφαλείας αλληλοσυνεχάρησαν, φρονώντας πως ο βραδινός «αυθόρμητος» περίπατος του Προέδρου της Χούντας, θα ανέβασε τα ποσοστά του κόμματος τουλάχιστον πέντε μονάδες. Κι ενώ άπαντες έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, ένας εκ των συμβούλων του «χαρισματικού ηγέτη», τσαλάκωσε το ευχάριστο κλίμα: «ξεχάσαμε να βάλουμε τον ρακένδυτο άστεγο να πει “μπράβο Πρόεδρε για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής”».

Την χαρά και τους πανηγυρισμούς διαδέχτηκε η περισυλλογή και η κατήφεια. Ένας εκ των τολμηρών και θαρραλέων συμβούλων, ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την μοιραία παράλειψη. Ο Πρόεδρος κοίταξε αμήχανα τον σύμβουλο και κατόπιν επί δίλεπτο το ταβάνι του εστιατορίου. Ανακοίνωσε την απόφασή του: δεν θα μπορούσε να ρισκάρει για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές μόνο ώρες ένα δεύτερο «αυθόρμητο» περίπατο. Άλλωστε οι κομματικοί κομπάρσοι των 50 ευρώ και των συγχαρητηρίων, είχαν ήδη αποχωρήσει. Πού να βρεις τέτοια ώρα πρόθυμους ηλίθιους; «Δεν πειράζει παιδιά, την επόμενη φορά», είπε ο Πρόεδρος προσπαθώντας να ανυψώσει το καταρρακωμένο ηθικό.

Σήμερα όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλλουν με μεγαλειώδη σχόλια τη βραδινή βόλτα Σαμαρά. Σημασία άλλωστε δεν έχει τι βιώνει καθημερινά το 95% του Ελληνικού Λαού, αλλά τι γράφουν και τι δείχνουν εκείνοι που δεν λένε ποτέ ψέμματα και ρισκάρουν τη ζωή τους για να μας ενημερώσουν «αντικειμενικά». Το success story συνεχίζεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neos-thiasos-eunomias-pantou-me-sthmenh-bolta-samara#ixzz2qPv6QS4Z

Exit mobile version