Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η σύλληψη από την μνημονιακή χούντα των Σαμαρά-Βενιζέλου άλλων τριών συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής, Μπούκουρα, Γερμενή, Ηλιόπουλου, δεν φανερώνει απλώς την σύγχυση ή την προσπάθεια της χούντας να εμποδίσει με αυτό τον τρόπο της σύλληψης την ραγδαία  άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Ούτε το γεγονός ότι εκτελεί πιστά εντολές των ξένων τοκογλύφων.Δείχνει ότι η πολιτική αλητεία που μας κυβερνά δεν γνωρίζει άλλο τρόπο άσκησης της πολιτικής της εξουσίας. Αν για ένα κόμμα του ενός και πλέον εκατομμυρίου ψηφοφόρων και βάλε δείχνουν οι κρατούντες ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως συμπεριφέρονται σε κάθε Έλληνα πολίτη στην καθημερινότητά του.

Κ.Α.

Πρετεντέρης: «Νόμιμο να δικάζει η σύζυγος στελέχους της ΔΗΜΑΡ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!

Αγαπώ την πατρίδα μου, αγαπώ την ελευθερία, αγαπώ την οικογένεια μου ΝΑΙ είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. Λατρεύω την πατρίδα μου, λατρεύω την ελευθερία, λατρεύω την οικογένεια μου ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΨΕΥΤΕΣ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Άνεργος  Έλλην

Γιάννης Λαγός: Αν βρουν έστω και ένα παράνομο ευρώ, θα κάτσω 10 χρόνια φυλακή!

Μιλάνε .Ακουσον ,Άκουσον για Δημοκρατία!!!!!ΟΙ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ Κουτσούμπα μέχρι ΣΥΡΙΖΑ,  αν είναι δυνατόν!!!!!!!!Ας μας πούνε ένα μόνο έθνος που βίωσε κομμουνισμό και είχε Δημοκρατία που; Στην Αλβανία, στην Ρουμανία, στην Βουλγαρία, που; Tην είδαμε την κατάντια τους……. Οι ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ αισθάνονται ευτυχία που φυλακίζονται οι ιδέες…..Φωνάζουν στα κανάλια χωρίς ίχνος ντροπής. αλλά τι λέω; Aυτοί δεν φυλάκιζαν και εκτελούσαν όποιον τολμούσε και είχε αντίθετο γνώμη; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ; Αυτό που συμβαίνει με τους αδικοφυλακισμενους μας κάνει να ερυθριούμε που να το πούμε ΕΞΩ από την Ελλάδα;που; Ηρεμούμε με την ιδέα ότι βλέπουμε εφιαλτικό ΟΝΕΙΡΟ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ……. Συναγωνιστές ΒΑΣΤΑΤΕ!!!!!

Μετά τιμής
Ν.Α.

Μήνυση Χρυσής Αυγής σε Σαμαρά για εσχάτη προδοσία – ΒΙΝΤΕΟ

Η απόφαση που έβγαλε αυτή τη νύχτα η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», θα είναι αιώνια ντροπή και καταισχύνη! Δεν κάνουμε πίσω ούτε με σφαίρες!

Θανάσης

Δηλώσεις συγγενών φυλακισμένων βουλευτών: Δεν λυγίζουμε!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ! ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΟΣΟ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΕΛΛΗΝΕΣ….ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ; ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Α.Γ.Α.

Πόρισμα ΣΔΟΕ: Πεντακάθαρη η Χρυσή Αυγή – Μούγκα ο Σαμαράς! ΒΙΝΤΕΟ

Με τη σύλληψη του Κοντομηνά, καταρρέει η μήνυση κατά του Ηλία Κασιδιάρη. Η νίκη είναι δικιά μας. κρατάτε αδέλφια, εσείς που είσθε φυλακισμένα παράνομα. Συνεχίζουμε τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα για ανεξαρτησία της πατρίδας και απελευθέρωση της.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Ξενοφών

Συνταγματολόγος Δρόσος: Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει κανονικά στις ευρωεκλογές – Σοκ ο Πρετεντέρης! ΒΙΝΤΕΟ

Ο αρχιτρομοκράτης Ξηρός ελεύθερος, ο αρχιτρομοκράτης Μαζιώτης ελεύθερος, ο αρχιτρομοκράτης Ασπιώτης ελεύθερος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή! Αυτή είναι η «δικαιοσύνη» της ξεπουλημένης ψοφοδεξιάς των δωσιλόγων! Στις εκλογές που έρχονται θα φάνε καλά!

Ένας ΠΡΩΗΝ ψηφοφόρος τους

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου παραδέχεται την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Νύχτα βγάζουν τις καταδικαστικές αποφάσεις οι υπάλληλοί του, νύχτα θα φύγει κι αυτός, συνοδευόμενος από τις κατάρες του ελληνικού λαού. Η νύχτα της 25ης Μαΐου 2014 δεν είναι μακριά φον Αντωνάκη!

Μ.Α.

Πατήσια – Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-15-ianouariou-2014#ixzz2qQ238k2f

Exit mobile version