Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Εύβοιας – Βοιωτίας, Πέλλας – Ημαθίας, Βορείων Προαστίων, Σπάρτης, Πειραιά

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Εύβοιας - Βοιωτίας, Πέλλας - Ημαθίας, Βορείων Προαστίων, Σπάρτης, Πειραιά

Με κεντρικό σύνθημα “Νέα Χρονιά – Νέοι Αγώνες”, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στα κυριολεκτικά κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης η εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Αρχικά, ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του στις άθλιες μεθοδεύσεις της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με τα σκάνδαλα των πολιτικάντηδων που βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, υπεύθυνος περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος τόνισε πως σκοπός της εκδήλωσης δεν είναι απλά η τήρηση του εθίμου της παραδοσιακής βασιλόπιτας, αλλά η ανανέωση της πίστης και η συνέχιση του αγώνα για μια Ελλάδα πραγματικά Μεγάλη, Δυνατή και Ανεξάρτητη, σε μια Ευρώπη Ελεύθερη.
Αφού ευχήθηκε καλή Χρονιά σε όλους και Καλή Λευτεριά στους άδικα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας, κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές να συνεχίσουν ακάθεκτα, χωρίς να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω, τον όμορφο αυτό αγώνα για την Πατρίδα μας, παρά τις άθλιες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων και την συντονισμένη τρομοκρατία κράτους και παρακράτους.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 6…ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μ.

Στις  10-1-2014, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μ. με θέμα την δίκη των 6, δηλαδή την δίκη που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 1922 προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της μεγαλύτερης τραγωδίας του Νεώτερου Ελληνισμού,  της Μικρασιατικής καταστροφής .

Ο συναγωνιστής ξεκινώντας την ομιλία αναφέρθηκε στις βαθύτερες αιτίες της αναγκαιότητας της δίκης, στα πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα που προηγήθηκαν , στην ταυτότητα και στις ιδιότητες των κατηγορούμενων πολιτικών και στρατιωτικών,  στα πεπραγμένα τους, στις λανθασμένες αποφάσεις τους και τις αβελτηρίες που οδήγησαν έναν νικητή και τροπαιούχο στρατό στην ντροπιαστική ήττα και στην καταστροφή..

Αναλύοντας ορισμένα από τα κεφάλαια του κατηγορητηρίου, τόνισε ότι πολλές από τις κατηγορίες που τους απεδόθησαν από το στρατοδικείο του επαναστατικού κινήματος  ήταν  βαρύτατες, πλην όμως οξύμωρες και αλληλοσυγκρουόμενες,  γεγονός το οποίο κατέδειξε ότι η απόφαση της έδρας ήταν κατά κάποιο τρόπο προειλημένη προκειμένου να αποτινάξει ο στρατός το όνειδος της ήττας και να κατευναστούν  η δυσφορία και η οργή του λαού και των αναξιοπαθούντων προσφύγων…

Στην συνέχεια της ομιλίας αναφέρθηκε στην διαδικασία της δίκης, στην ετυμηγορία των στρατοδικών, στην στάση που κράτησαν οι κατηγορούμενοι μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα και σε παραλειπόμενα της εποχής..

Τέλος, αναφέρθηκε στην αναψηλάφηση της δίκης που έγινε στον Άρειο Πάγο 88 χρόνια αργότερα μετά από απαίτηση του εγγονού του εκτελεσθέντος υπουργού οικονομικών Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, αναψηλάφηση η οποία κήρυξε αθώους τους εκτελεσθέντες,  με βάση τις κατηγορίες με τις οποίες εκτελέστηκαν, ενάντια όμως στην θέληση των αντιδίκων σωματείων Μικρασιατών Προσφύγων τα οποία πανελλαδικά αριθμούν πάνω από 30,000 εγγεγραμμένα μέλη, απόγονους εκείνων που βίωσαν τον απόλυτο ξεριζωμό τον μαύρο Σεπτέμβριο του 1922…

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Κοπή Βασιλόπιτας Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

Αν και απόλυτα πεπεισμένοι πλέον ότι το καθεστώς δεν κρατά ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα νομιμοφάνειας, πλήθος συναγωνιστών και φίλων γέμισε ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Την ίδια μέρα είχε ανακοινωθεί η παράλογη και παράνομη προφυλάκιση τριών ακόμη βουλευτών του Κινήματος, ανεβάζοντας τον αριθμό των προφυλακισμένων βουλευτών μας στους έξι και μειώνοντας τον αριθμό των βουλευτών της χώρας στους 294. Τίποτα όμως δεν σταματά πλέον το ποτάμι των Εθνικιστών και όλο και περισσότεροι Έλληνες προσέρχονται αποφασισμένοι στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δύο ιερείς, που τιμούν τα ράσα τους, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, τέλεσαν τον αγιασμό των γραφείων για τη νέα χρονιά και ο βουλευτής Ευβοίας του Κινήματος, Νικόλαος Μίχος, έκοψε την βασιλόπιτα, με την ευχή ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Για τους φυλακισμένους Συναγωνιστές, για την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Οι βασιλόπιτες της Τοπικής μας φέτος ήταν δύο. Η μία κατασκευασμένη από συναγωνίστριες και η άλλη προσφορά ενός αρτοποιού της πόλης, με το σωστότερο μήνυμα για τη νέα χρονιά: “Καλή Λευτεριά! Ζήτω η Νίκη!”.

Ακολούθησε μια κατατοπιστική ομιλία από τον συναγωνιστή Μίχο, με ανασκόπηση των πεπραγμένων του 2013 και ενημέρωση για τους στόχους και τις κινήσεις μας το 2014. Αν και κατηγορούμενος και ο ίδιος από το καθεστώς των φαύλων, μετέδωσε το πνεύμα του Αγώνα μας: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας του Έθνους και καθήκον μας είναι η Νίκη!

Οι γραμμές μας πυκνώνουν συνεχώς, παρά τα βρώμικα χτυπήματα του σιωνιστόδουλου καθεστώτος. Ο Ελληνικός Λαός μας περιβάλλει με την ελπίδα και την εμπιστοσύνη του. Το πεδίο της επόμενης μάχης είναι οι ερχόμενες εκλογές και θα είμαστε παρόντες σε όλη την επικράτεια.

Το 2013 ήταν η χρονιά που απέδειξε με τον σκληρότερο τρόπο (φόνους, φυλακίσεις και διώξεις) την Ανιδιοτέλεια του Αγώνα μας, την Αποφασιστικότητά μας, την Πίστη στις Ιδέες μας. Το 2014 είθε να είναι η χρονιά που θα αποδείξει την Αφύπνιση της πανάρχαιας και διαχρονικής Ελληνικής Ψυχής στον Λαό μας.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού: Δράση ενάντια στις παράνομες προφυλακίσεις…

Δράση συμπαράστασης στον Αρχηγό και στους Συναγωνιστές που παράνομα κρατούνται από την χούντα του μνημονίου των ΣαμαροΒενιζέλων, πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, σήμερα,  κατά μήκος της εθνικής οδού από το ύψος της Βαρυμπόμπης έως την γέφυρα στην οδό Αχαρνών. Η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ θετική και υποστηρικτική.

Πολλοί οδηγοί σταματούσαν και μας ζητούσαν έντυπο υλικό και μας έδειχναν την αγανάκτησή τους για τα ψέματα της προδοτικής κυβέρνησης και για την εξαθλίωση που τους έχει φέρει.
Η προσπάθεια κατατρομοκράτησης από τα ΜΜΕ είναι εμφανές ότι δεν πιάνει τόπο. Ο απλός Ελληνικός λαός δεν πιστεύει ούτε τα ψέματα των πολιτικάντηδων ούτε τις τερατολογίες που σκαρφίζονται κατόπιν πληρωμένων εντολών οι τιποτένιοι δημοσιογραφίσκοι.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ενημερωτική δράση Τ.Ο. Σπάρτης και Πυρήνα Σκάλας

Με μια νέα ενημερωτική δράση συνεχίστηκε το έργο των οργανώσεων Σπάρτης και Σκάλας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του πρώην Δήμου Βοιών και συγκεκριμένα στα χωριά Βιγκλάφια, Άγιοι Απόστολοι και στην κωμόπολη της Νεάπολης, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Λακωνίας, αλλά και μια από τις πιο δυσπρόσιτες καθώς βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας και απέχει 140χλμ από τη Σπάρτη. Μια πανέμορφη κωμόπολη που υποφέρει όμως κι αυτή από τις ανυπόστατες υποσχέσεις του Φον Αντωνάκη για την αύξηση της τουριστικής κίνησης, από το άθλιο οδικό δίκτυο, από την έλλειψη υπηρεσιών μιας και με τον Καλλικράτη για την παραμικρή γραφειοκρατική διαδικασία πρέπει ο πολίτης να πηγαίνει στη Σπάρτη, από την αραίωση τον δρομολογίων για τα Κύθηρα και κυρίως από τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος των πολιτών της περιοχής με το να τους έχουν κάνει μπαλάκια για το θέμα του αν θα παραμείνει ο δήμος Καλλικρατικός στο πλαίσιο του Δήμου Μονεμβάσιας ή θα διαχωριστεί.

Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος έσπευδε να παραλάβει  φυλλάδια και εφημερίδες και ενδιαφερόταν να ενημερωθεί για τα νέα των παρανόμων διώξεων των συναγωνιστών βουλευτών μας. Έχοντας νωπές τις εξελίξεις οι πολίτες ήταν έντονα αρνητικοί για το συνταγματικό πραξικόπημα που συνταράσσει την πολιτική ζωή της χώρας, με κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις απόψεις που ακούσαμε την απαξίωση για τις παράνομες διώξεις και την απόλυτη αντιπάθεια προς τα πρόσωπα της κυβέρνησης που κινούν τα νήματα αυτής της κατάπτυστης συνομωσίας.

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί για να ενημερώσει τους πολίτες για το τι πραγματικά συμβαίνει μιας και κανένας δεν πιστεύει πλέον τα πορνοκάναλα της διαπλοκής. Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως με νέες ενημερωτικές δράσεις και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας όσο δυσπρόσιτες και αν είναι καθώς πιστεύει πως ακόμα και στα πιο μικρά και απομακρυσμένα χωριά χτυπά η καρδιά της Ελλάδας, κάθε μέρα και όχι μόνο προεκλογικά όπως προτιμούν να τα επισκέπτονται οι ταγοί του σάπιου κατεστημένου.

ΣΠΑΡΤΗ:
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Τηλ.: 6970365496

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-euboias-boiwtias-pell#ixzz2qSsRR1zM

Exit mobile version