Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ΗΠΑ θέλουν να εγκαταστήσουν ισλαμιστές τρομοκράτες στην Ρουμανία

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Ουάσιγκτον προσπαθεί να δημιουργήσει στην Ρουμανία εστία έντασης που δεν θα επηρεάσει μόνο αυτή την χώρα, αλλά και όλα τα Βαλκάνια.

Μετά το Κόσσοβο όπου στρατοπεδεύουν και εκπαιδεύονται ισλαμιστές τρομοκράτες, οι ΗΠΑ προσπαθούν με την βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών να εγκαταστήσουν αρκετές χιλιάδες Μουτζαχεντίν (Mujahidin-e-Khalq) στην Ρουμανία. Οι Μουτζαχεντίν Ηαλκ είναι μια ισλαμική μαρξιστική οργάνωση του Ιράν η οποία εκδιώχθηκε από αυτή την χώρα επί εποχής Ayatollah Khomeini και βρήκε καταφύγιο στο γειτονικό Ιράκ επί εποχής Σαντάμ Χουσεΐν.

Οι Μουτζαχεντίν είναι ισλαμιστές αριστεροί τρομοκράτες, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια που διαρκούν οι εμφύλιες αναταραχές στο Ιράκ έχουν αιματοκυλήσει την χώρα και έχουν χαρακτηριστεί από το επίσημο κράτος του Ιράκ και του Ιράν ως τρομοκρατική οργάνωση. Η στρατιωτική πτέρυγα αυτής της οργάνωσης είναι η βάση των αντιφρονούντων στο Ιράν που πολεμούν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση αυτής της χώρας, ενώ βέβαια είναι φίλα προσκείμενη στις ΗΠΑ.

Η ιστορία των Μουτζαχεντίν στο Ιράκ και Ιράν περικλείει βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες αντιπάλων. Μετά την εκδίωξη τους από το Ιράν βρήκαν καταφύγιο στο Ιράκ και ακολούθως στην κατοχική δύναμη ΗΠΑ αυτής της χώρας, από όπου συνέχισαν τον ένοπλό τους αγώνα εναντίον κυρίως χωριών στα σύνορα των δυο χωρών και εκτελώντας βομβιστικές επιθέσεις σε πόλεις του Ιράν. Οι Μουτζαχεντίν είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των ΗΠΑ και στο Ιράν έχουν δολοφονήσει άνω των 50 ιρανικών προσωπικοτήτων, χωρίς βέβαια αυτές οι ενέργειες τους να εμποδίσουν τις ΗΠΑ και την ΕΕ να απαλείψουν αυτή την οργάνωση από τον κατάλογο της διεθνούς τρομοκρατίας. Το γιατί είναι εύκολο να απαντηθεί. Για την Ουάσιγκτον ισχύει πάντα το μακιαβελικό απόφθεγμα «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου».

Οι Αμερικανοσιωνιστές και οι σύμμαχοί τους γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χρησιμοποιούν εν ευθέτω χρόνω ακόμη και τρομοκράτες για να προωθούν τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και του τραπεζικού συστήματος και έτσι αποφάσισαν να μετεγκαταστήσουν μερικές χιλιάδες από αυτούς τους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Ρουμανία. Η Ρουμανία μέσα στην δίνη πολιτικών και οικονομικών δυσχερειών πιθανότατα θα δεχτεί την απαίτηση της Ουάσιγκτον και των ΗΕ, αφού η μετεγκατάσταση θα συνοδεύεται και από ισχυρή οικονομική βοήθεια. Όσοι ασχολούνται με γεωπολιτικά θέματα γνωρίζουν εξ άλλου ότι μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης η Ρουμανία είναι ένας κρίκος στο αμερικανοσιωνιστικό μπλοκ και η Ουάσιγκτον βλέπει αυτή την χώρα ως ένα αντικείμενο πλήρους γεωπολιτικής υποταγής.

Η μετεγκατάσταση των 3.000 περίπου Μουτζαχεντίν συζητήθηκε μεταξύ του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών John Kerry και του ρουμάνου ομολόγου του Titus Corlatean τον Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες. Η Αλβανία επίσης έχει εκφράσει την επιθυμία της, κάτι διαφορετικό θα μας εξέπληττε, να φιλοξενήσει μερικούς από τους ισλαμιστές τρομοκράτες, αν και η ηγεσία αυτής της οργάνωσης επιμένει στο να παραμείνουν και οι 3.000, που βρίσκονται στο Ιράκ, ενωμένοι και όλοι μαζί στην χώρα που θα τους δεχθεί και θα τους φιλοξενήσει.

Οι Αμερικανοί με αυτό το σχέδιο μετεγκατάστασης προσπαθούν, μετά το Κόσσοβο, να δημιουργήσουν ακόμη μια εστία ισλαμικού φονταμενταλισμού και τρομοκρατίας στα Βαλκάνια. Οι Μουτζαχεντίν μαζί με τους Ταλιμπάν και την Αλ Κάϊντα αποτελούν τον κρυφό στρατό των ΗΠΑ. Η μετεγκατάσταση στην Ρουμανία 3.000 περίπου εμπειρότατων τρομοκρατών δεν θα δημιουργήσει μόνο πρόβλημα σε αυτή την χώρα, αλλά και στις γειτονικές βαλκανικές χώρες όπως επίσης και στην Ουκρανία, η οποία πρόσφατα αποσπάστηκε από το αμερικανοσιωνιστικό άρμα. Οι καλά εκπαιδευμένοι Μουτζαχεντίν θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να λειτουργήσουν ως «Δούρειος Ίππος» της CIA και να βοηθήσουν στην αποσταθεροποίηση των ήδη ασταθών κυβερνήσεων στα Βαλκάνια, σύμφωνα με το  δόγμα «διαίρει και βασίλευε» που κληρονόμησαν και εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες οι Σιωνιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-hpa-theloun-na-egkatasthsoun-islamistes-tromokrates-sthn-roumania#ixzz2qSshozmh

Exit mobile version