Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλεί τους αστυνομικούς ο ΠΡΟ-ΠΟτζής: “Όσο είμαι υπουργός ούτε μισό ευρώ αύξηση… στην τύχη χτυπήθηκε ο Κόλα!”

Προκαλεί τους αστυνομικούς ο ΠΡΟ-ΠΟτζής: “Όσο είμαι υπουργός ούτε μισό ευρώ αύξηση... στην τύχη χτυπήθηκε ο Κόλα!”

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Τρελαντώνης διακήρυττε ότι το… πρωτογενές πλεόνασμα θα μοιραστεί στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ένστολους. Στα τέλη του μηνός, οι αστυνομικοί που πληρώθηκαν τον μισθό Ιανουαρίου, είδαν να τους… κόβουν ακόμα 70 ευρώ, λόγω αύξησης των κρατήσεων της φορολογίας.

Χθες, γνωστή ιστοσελίδα (με πληροφορίες εκ των έσω…), έγραψε ότι στην πρώτη μάζωξη των ανωτάτων αξιωματικών για το νέο έτος, ο «μέγας» και «πολύς» κόντε-Δένδιας, που λανσάρεται ως… επιτυχημένος, τους δήλωσε πως δεν μπορεί να ζητήσει τίποτα από τον Σαμαρά για την αστυνομία, επειδή η εγκληματικότητα έχει εκτοξευτεί και για το γεγονός, πως ο Κόλα διέσχισε τη μισή Ελλάδα και μία μόνο τυχαία σφαίρα ενός εκαμίτη τον πέτυχε.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που μόλις προ μηνός υπερηφανευόταν ότι… καθάρισε το κέντρο της Αθήνας και όλων των μεγάλων πόλεων και ότι συχνά-πυκνά κάνει μόνος του νυχτερινές τσάρκες-πεζοπορίες στους δρόμους του κέντρου και βεβαιώνεται πως υπάρχει… «ευνομία παντού». Επίσης, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που μόλις τα ΕΚΑΜ καθάρισαν τον αλβανό δραπέτη Κόλα (αφού προηγουμένως είχε δολοφονήσει έναν αστυνομικό κι ενώ οι μισοί από τους υπόλοιπους δραπέτες είχαν χαθεί και ακόμα τους ψάχνουν…) έστηνε φιέστες για να πανηγυρίσει τη… μεγάλη επιτυχία και μοίραζε τα παράσημα σαν… στραγάλια!

Ποιο ήταν το σαφέστατο μήνυμα στους αστυνομικούς; Πως, όσο είμαι εγώ ο αποτυχημένος, υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, μην περιμένετε προκοπή! Κι ούτε φράγκο…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prokalei-tous-astunomikous-o-pro-potzhs-oso-eimai-upourgos-oute-miso-eurw-a#ixzz2qUDuDONq

Exit mobile version