Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Αγαπητοί φίλοι. Παρακολουθώ όπως και όλοι οι Έλληνες αυτούς τους μήνες τις έρευνες για την “εγκληματική οργάνωση” Χρυσή Αυγή και τις “τρομερές” αποκαλύψεις από τα ευρήματα στα σπίτια των βουλευτών, αλλά και απλών υποστηρικτών του νόμιμου αυτού πολιτικού κόμματος που εκπροσωπεί χιλιάδες Ελλήνων στο κοινοβούλιο. Μεταξύ αυτών και εμένα. Βλέπουμε φωτογραφίες με όπλα τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είχαν νόμιμες άδειες ή ήταν ρέπλικες, αυτά βέβαια είτε δεν αναφέρονταν καθόλου από τα Μ.Μ.Ε. είτε ήταν επιμελώς κρυμμένα στα ψιλά γράμματα των άρθρων, κυνηγετικά φυσίγγια και μαχαίρια που πωλούνται νόμιμα παντού και χωρίς προαπαιτούμενη άδεια αγοράς, κουζινομάχαιρα και λοιπά “εργαλεία των δολοφόνων” της Χ.Α. Παράλληλα αυτές τις μέρες συνελήφθησαν δύο πρώην συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου ,του άλλοτε “ωραίου Μπρούμελ” του Πασοκ, οι Γ. Μπέλτσιος και Σ. Εμμανουήλ κατηγορούμενοι για μίζες εκατομμυρίων ευρώ σε συμβάσεις εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Εκατομμύρια κλεμμένα από το λαό του οποίου τα χρήματα αντί να διατεθούν για την εθνική άμυνα και την ασφάλειά του, διατέθηκαν για τον πλουτισμό συγκεκριμένων οικογενειών. Αναρωτιέμαι λοιπόν κατά τη διάρκεια των ερευνών στις οικίες αυτών των κυρίων δε βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο; Ούτε ξιφολόγχες (έστω συλλεκτικές),ούτε κυνηγετικά όπλα, ούτε εννιάρια πιστόλια και φυσίγγια με άδειες ή χωρίς; Δεν υπάρχει εδώ υπόνοια για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης όταν πρόκειται για τέτοια τεράστια ποσά; Δεν είναι αυτά όπλα πιθανών εγκληματιών;  Επίσης θυμάμαι ότι αν χρυσαυγίτης βουλευτής ή στέλεχος έχει ένα καλό μεσαίο αυτοκίνητο μπορεί και έχει αποτελέσει στο παρελθόν είδηση στο διαδίκτυο χαρακτηριζόμενο ως πολυτελές. Εδώ δε βρέθηκε κανείς να μας δείξει τις συλλογές πολυτελών αυτοκινήτων που διαθέτουν οι οικογένειες αυτές. Ούτε ενδιαφέρθηκε κάποια δημόσια αρχή να ελέγξει αν οι αλλοδαποί υπηρέτες που εργάζονταν στα σπίτια τους είναι νόμιμα παραμένοντες στη χώρα και ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Για να είμαι ειλικρινής την άδικη διαπόμπευση και αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ στην οποία υπόκεινται οι Χρυσαυγίτες δεν τη θέλω για κανένα. Τους τηλεδικαστές δεν τους συμπαθώ. Προς τι όμως τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μήπως επειδή οι κύριοι αυτοί δεν είχαν σχέσεις μόνο με τον Άκη, αλλά διατηρούν στενές σχέσεις με μέλη της τωρινής κυβέρνησης; Ας ψάξουν οι  δημοσιογράφοι σε τίνος εκ των κατηγορουμένων το σπίτι μπαινόβγαινε ο κύριος 25ευρω. Όλα τα ανωτέρω που αναφέρω ας κάνουν έρευνα οι έγκριτοι παραπλανητές των Ελλήνων και ας με διαψεύσουν. Δε θα έμπαινα στη διαδικασία να σας γράψω αυτή την επιστολή αν δεν υπήρχε τόσο άδικη μεταχείριση απέναντι στους κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής. Κυβέρνηση και ΜΜΕ προκαλούν συνεχώς το κοινό αίσθημα. Ξεχνάνε όμως ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και δεν μπορούν όλα να μένουν κρυφά.

Μ.Δ.Σ.

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Οι «φοβερές» αποκαλύψεις του ΣΔΟΕ για την Χρυσή Αυγή

Ο σύγχρονος Έλληνας που στερείται πλέον κεκτημένων ατομικών ελευθεριών, συνταγματικά κατοχυρωμένων, όπως η ελευθερίας της γνώμης, βρίσκεται εγκλωβισμένος σε  πολιτικά κόμματα, χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Τα πολιτικά κόμματα οδηγούν την ελληνική κοινωνία σε αδιέξοδο και όσοι δεν θέλουν να αγωνισθούν για να αλλάξει η κατάσταση στρέφονται προς άλλους “κατακτητές” για διέξοδο. Αγωνιστική διάθεση δεν υπάρχει αλλά όλοι ζητούν την κάθαρση. Πως θα έρθει; Αλλάζοντας πολιτικά πρόσωπα στην ίδια πολιτική; Αρκεί η πολιτική συνείδηση; Οικονομικό ξεχαρβάλωμα, φτώχεια των λαϊκών στρωμάτων και της αστικής μεσαίας τάξης, εσωτερικές έριδες και αποδιοργάνωση του κρατικού μηχανισμού. Η εξωτερική πολιτική απούσα και οι εξωτερικοί εχθροί να καιροφυλακτούν. Εικόνα πλήρους διάλυσης της πατρίδος μας. Πως να σωθεί η πατρίδα χωρίς Εθνική Συνείδηση; Ας αφυπνιστούμε πριν τα ελληνικά σύνορα συρρικνωθούν και χάσουμε εκτός από εργασία και θρησκεία και τα πάτρια εδάφη μας. Μια μελέτη της ιστορίας, που δυστυχώς επαναλαμβάνεται ίσως μας αφυπνίσει. Ας ξεκινήσουμε π.χ από τους γενίτσαρους και ας κάνουμε συγκρίσεις με το σήμερα. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά μέσα μας και ίσως αποκτήσουμε εθνική συνείδηση και σωθεί το ελληνικό Έθνος.

Ι.Λ

Δ. Κουκούτσης: Ήμουν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ! ΒΙΝΤΕΟ

Νέα «συνταρακτικά» στοιχεία είδαν (εννοείται παρανόμως) το φως της δημοσιότητος: Ανατριχιαστικές φωτογραφίες, τις οποίες τα προδοτικά και ξενόδουλα ΜΜΕ σε συνεργασία με τους δωσίλογους Σαμαρά- Βενιζέλο, έδωσαν στους καθημαγμένους Έλληνες πολίτες. Η … ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη, η μη κατευθυνόμενη από εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας δύναται να οδηγήσει κάθε εθνικιστή στη ΓΑΔΑ και από εκεί στις φυλακές Κορυδαλλού, εαν πράξει κάποια από τις παραπάνω… αξιόποινες πράξεις.  Δεξιοί και αριστεροί δωσίλογοι, πάρτε απόφαση ότι ο χρόνος σας τελειώνει. Η άνοιξη πλησιάζει (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Μετά την 25η Μαΐου θα είστε μια οδυνηρή και απεχθής ανάμνηση!
Ζήτω η ΝΙΚΗ

Ρ.Τ – Κέρκυρα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Προειλημμένη η απόφαση για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από 9/1 με υπογραφή Κλάπα

Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου.

~Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ( 4 Μαρτίου 1851 – 3 Ιανουαρίου 1911)

Τίποτα πιο φρικτό και δυνατό από την Αλήθεια. Όπως και τίποτα πιο αδύνατον από το ψέμα όσο κι αν κρυφτεί στο τρίσβαθο σκοτάδι. Όποιος την Αλήθεια ζητάει, γυμνό βλέπει το πρόσωπό της, γιατί η Αλήθεια ούτε να κρύβεται αγαπάει,, ούτε κίνδυνο κανέναν φοβάται, ούτε τρέμει στις επιβουλές

Ιωάννης Χρυσόστομος

Ε.Χ.

Μνημονιακή χούντα: Αφαίρεσαν τον λόγο από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, επειδή έλεγε αλήθειες!

Διαβάζω από το “ΕΜΠΡΟΣ” σ.5 11/1/2014 ότι η ανακρίτρια Κλάπα εκτός από σύζυγος επιφανούς στελέχους της ΔΗΜΑΡ υπήρξε και παλαιό μέλος της ΕΚΟΝ “Ρήγας Φεραίος”. Με
άλλα λόγια η κ. Κλάπα είχε κομματική δράση στο ΚΚΕ εσ. στα χωράφια του οποίου προφανώς γνώρισε και τον αριστερό σύζυγό της. Πως είναι δυνατόν μια αριστερή δικαστής
να ανακρίνει έναν πολιτικό και ιδεολογικό της  αντίπαλο που ανήκει στην Χρυσή Αυγή σε μια υπόθεση καθαρά πολιτική. Αυτά μόνο στην Ελλάδα του Βενιζέλου του Σαμαρά και των άλλων  καλόπαιδων του συνταγματικού τόξου μπορούν να συμβαίνουν. Ίσως στην νεώτερη Ελλάδα να μην έχει υπάρξει πιο διεφθαρμένη εξουσία.

Σ.Α.

Η αδιάσπαστη ενότητα της Χρυσής Αυγής – Δήλωση Νικολάου Μιχαλολιάκου

Θερμά συγχαρητήρια για όλα όσα κάνετε για εμάς τους απλούς Έλληνες που μας έχει στερήσει τα πάντα η πουλημένη κυβέρνηση των ανδρείκελων-προδοτών του Έθνους. Ιδιαίτερα σας σφίγγω το χέρι και είμαι με όλη την οικογένειά μου μαζί σας, για τη μήνυση που υποβάλλατε για εσχάτη προδοσία εναντίον όλων των δοσιλόγων.Μη λυγίσετε,παιδιά. Η ταν ή επί τας. Ευχαριστώ. ένας μεσήλικας με ελληνική καρδιά.

Σ.Κ-Αθήνα

Π. Ηλιόπουλος: Ξεφτιλίστηκαν ανακρίτριες και εισαγγελέας

Είδα στο “Megaλο” βοθροκάναλο   το σοκ του Ντερμπεντέρη..αλλά και το φόβο του μόλις του είπαν πως δεν μπορεί να ακυρώσει ο Άρειος  Πάγος την Χρυσή Αυγή για τις προσεχείς εκλογές. Ο Ντερμπεντέρης πρέπει να ξέρει ότι σε όλη την παγκόσμια ιστορία …σε όλα τα χρόνια ,το ΑΔΙΚΟ τιμωρείται ,στην Αρχαία Ελλάδα η τιμωρία αυτή ονομαζόταν ΝΕΜΕΣΗ, αργότερα οι Άγιοι Πατέρες την ονόμασαν ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

Έχω μία απλή ερώτηση προς όλους τους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής και ειδικότερα τους δημοσιοκάφρους ….Η Χρυσή Αυγή, δεν έχει τίποτα ΚΑΛΟ; Δεν κάνει τίποτα ΚΑΛΟ; όλα όσα κάνει είναι ΤΟΣΟ ΚΑΚΑ;… επειδή ενδόμυχα ξέρετε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια ,φοβάστε , φοβάστε την Θεία Δίκη… και αυτό είναι το παράλογο ,αντί να φοβόμαστε εμείς που μας κυνηγάει όλο το σύστημα (το κατευθυνόμενο) , ΦΟΒΑΣΤΕ εσείς ,ΦΟΒΑΣΤΕ γιατί υπηρετείτε το ΑΔΙΚΟ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η ΤΙΜΗ ,Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ η ΗΘΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Ζήτω ο Αρχηγός

Ζήτω η νίκη

Βαγγέλης Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-16-ianouariou-2014#ixzz2qYMPHQo6

Exit mobile version