Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Τρίπολη, Σέρρες, Κεφαλλονιά – Ιθάκη, Πύργος, Πειραιάς

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Τρίπολη, Σέρρες, Κεφαλλονιά - Ιθάκη, Πύργος, Πειραιάς

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε το βίντεο με θέμα τις πολιτικές διώξεις εις βάρος των τριών βουλευτών του κινήματος Γιώργου Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα, και Παναγιώτη Ηλιόπουλου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δούνε όλα τα γεγονότα  με κάθε λεπτομέρεια, καθώς και αυτά που έκρυψαν και δεν τόλμησαν να δείξουν τα κανάλια της διαπλοκής.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία απο τον συναγωνιστή και βουλευτή Α’ Πειραιά Νικόλαο Κούζηλο.Ο συναγωνιστής έκανε μία πρώτη ενημέρωση για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Κρυστάλ στην οποία παρουσιάστηκε η προσφυγή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές, οι οποίοι διατύπωσαν ερωτήσεις σε ευρεία συζήτηση σχετικά με την προσφυγή του Κινήματος στο ΕΔΑΔ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Νέα Χρονιά – Νέοι Αγώνες: Συνεχείς δράσεις και εκδηλώσεις στις Σέρρες

Με το τέλος του 2013 και τον ερχομό του νέου έτους, οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών αποδεικνύουν καθημερινά πως παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις του μνημονιακού καθεστώτος, οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν, παραμένοντας πιστοί στο όραμα μιας Ελλάδας ελεύθερης και ανεξάρτητης.

Έτσι η Χρυσή Αυγή, πιστή σε αυτό που έχει υποσχεθεί, πραγματοποίησε την πιο πετυχημένη διανομή τροφίμων που έγινε ποτέ στην πόλη, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013.
Εκατοντάδες ήταν αυτοί που ήρθαν από νωρίς, περιμένοντας υπομονετικά να παραλάβουν τρόφιμα τα οποία απαρτίζονταν από νωπό κρέας, τριών ειδών όσπρια, ρύζι, πατάτες και αλεύρι. Η Τ. Ο. Σερρών θα συνεχίσει τις δράσεις της για κοινωνική αλληλεγγύη στον Έλληνα πολίτη που έχει δεχτεί έναν άνανδρο βιασμό από τους ΄΄σωτήρες του έθνους΄΄ που ανήκουν στο “συνταγματικό τόξο”.

Με το νέο έτος, την Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Πλήθος Συναγωνιστών έδωσε το παρών, μια μόλις ημέρα μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών μας, αποδεικνύοντας πως οι παράνομες διώξεις της χούντας του μνημονίου δεν λυγίζουν και δεν τρομάζουν πλέον τους Έλληνες.

Τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τη συνεχιζόμενη σκευωρία της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Τόνισε πως ό,τι και να κάνει το βρώμικο καθεστώς, η Χρυσή Αυγή δεν κάνει πίσω. Ο αγώνας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τ.Ο. Σερρών,
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Τριπόλεως

Την Δευτέρα 13\1\2014 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του μηνός Ιανουαρίου κατά την οποία έγινε ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Τριπόλεως κ. Ν.Σκαντζού με θέμα:
“Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε,ιδιαίτερα για την Τ.Ο. και γενικότερα για το Κίνημα” Ακολούθησε συζήτηση για τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Κίνημα και την Τ.Ο. Στην συνέχεια η Τ.Ο. Τριπόλεως τήρησε το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιατικης πίτας.

Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη. αρ. 8
Τηλέφωνο-φαξ 2710-224073

Ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στα γραφεία μας, το Σάββατο 11/1, κατά την πρώτη συγκέντρωση εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου. Κόντρα στις διώξεις και την τρομοκρατία που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα από τη “δημοκρατική” χούντα του ελλαδιστάν, οι Κεφαλλήνες Εθνικιστές διατρανώσαμε για άλλη μια φορά την Πίστη μας στη Χρυσή Αυγή και στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και διατυπώσαμε την οριστική και αμετάκλητη απόφασή μας για Αγώνα μέχρις εσχάτων. Σαφής και ομόφωνη η πρόθεση των συναγωνιστών να στηρίξουμε τις όποιες επιλογές της Κεντρικής Διοίκησης και του Αρχηγού στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, είτε αυτές αφορούν την Περιφέρεια είτε τους Δήμους Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ:
Δρακοπούλου 12 (Πλατεία Καμπάνας – Αργοστόλι)
Τρίτη 20.00 – 21.00 και Σάββατο 12.00 – 13.00
Τηλ: 2671102349 & 6945134452

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Πύργου προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, το Σάββατο 11-01-2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τους συναγωνιστές Νίκολαο Κρέσπη και Δημήτρη Μαρούδα.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο συναγωνιστής Νίκος Κρέσπης, ευχόμενος σε όλους τους συναγωνιστές του νομού, η καινούργια χρονιά να φέρει την ελευθερία στον Αρχηγό μας και σε όλους τους φυλακισμένους συναγωνιστές αλλά και στην ίδια μας την Πατρίδα. Αναφέρθηκε στη χρονιά που έφυγε και εξέθεσε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και η χώρα μας. Ο βρώμικος πόλεμος του συστήματος ενάντια στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος! Την ώρα που όλοι οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κυκλοφορούν ελεύθερα, ο Αρχηγός και τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην φυλακή παράνομα και αντισυνταγματικά.

Στη συνέχει το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Δημήτρης Μαρούδας.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στη σημασία της προσφυγής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο Ε.Δ.Α.Δ., καθώς και στην επίσκεψη του Άγγλου Φιλέλληνα – Εθνικιστή Νικ Γκρίφιν. Η παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία, με την οποία προφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, καθώς και όλη η σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής, έχουν θορυβήσει ολόκληρη την υφήλιο, η απεγνωσμένη προσπάθεια του συστήματος που επί μήνες προσπαθεί να πείσει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση τους οδεύει στα τάρταρα.

Άπαντες δώσαμε μια υπόσχεση, πως αυτή τη χρονιά θα δώσουμε νέους αγώνες πιο μαχητικούς και πιο μαζικούς και ευχή όλων να είναι σύντομα κοντά μας ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι συναγωνιστές που παρανόμως κρατούνται από τα ανδρείκελα των ξένων εντολοδόχων.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-tripolh#ixzz2qYNZ2Wgn

Exit mobile version