Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κοντομηνάς και ο… Κουτομηνάς

Ο Κοντομηνάς και ο… Κουτομηνάς

Κοντομηνάς λέγεται ο τύπος και όχι Κουτομηνάς… Επομένως, γνώριζε πολύ καλά ότι η αντιμετώπισή του από αυτό που ονομάζεται Δικαιοσύνη δεν θα ήταν σε καμιά περίπτωση ίδια μ΄αυτήν κάποιου «κοινού θνητού». Συν τοις άλλοις, ο Κοντομηνάς δεν κατηγορείται ως «μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» αλλά για κάτι πιο… ελαφρύ, όπως ένα θαλασσοδάνειο «μόλις» 110 εκατομμυρίων ευρώ… Ήδη, το σύστημα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ είχε φροντίσει «να δουλέψει» το όλο θέμα πολύ καλά. Ακόμη κι αν ο Κοντομηνάς αφηνόταν ελεύθερος, όπως τελικά και έγινε, οι περιοριστικοί όροι για την μη προφυλάκισή του θα ήταν, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, «πολύ βαρείς», «πρωτοφανείς» κ.λ.π. Αυτό, φυσικά, γινόταν για να κατευνάσουν την οργή του κόσμου για το όλο θέμα και να τον προετοιμάσουν για την απόφαση της μη προφυλάκισης. Αναμφίβολα, η εγγύηση των 5.000.000 ευρώ είναι ένα τεράστιο ποσό, το οποίο εκατοντάδες Ελληνικές οικογένειες, όλες μαζί, δεν θα μπορούσαν να το μαζέψουν εργαζόμενες για όλη τους την ζωή.

Θυμίζουμε, όμως, ότι το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από το 5% του θαλασσοδανείου που πήρε ο Κοντομηνάς… Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει γύρω απ΄αυτό. Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση γνώριζε πολύ καλά τι συμβαίνει. Γνώριζε ότι το Λαϊκό αισθητήριο δεν θα έμενε ικανοποιημένο με μια τέτοια απόφαση. Στο κάτω-κάτω το σκάνδαλο του Τ.Τ. αφορούσε λεφτά του Ελληνικού Λαού, τα οποία διάφοροι «αετονύχηδες» ξεκοκάλισαν για την εξυπηρέτηση των δικών τους προσωπικών συμφερόντων. Προτίμησε, όμως, μια μη προφυλάκιση του συγκεκριμένου επιχειρηματία, παρότι αυτό θα της στοίχιζε αρκετές ακόμη χιλιάδες χαμένες ψήφους, παρά να έχει απέναντί της τον ALPHA να της επιτίθεται κάθε μέρα.

Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός δίαυλος, παράνομος μέχρι πρότινος, αποτελεί μια σταθερή και συνεπή «μπετονιέρα» παραγωγής και εκτόξευσης λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, βοηθώντας την κυβέρνηση στην ανήθικη και παράνομη δίωξή της εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Το διαπιστώνουν, άλλωστε, αυτό σε καθημερινή βάση οι Έλληνες. Προτιμά, επομένως, η κυβέρνηση να μεγαλώσει το χάσμα της με τον Ελληνικό Λαό παρά να έρθει σε κόντρα με τον Κοντομηνά. Δεν ξέρουμε αν και τι είδους «αλισβερίσια» μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Κοντομηνά στη συνέχεια της δικαστικής του δίωξης. Αν, δηλαδή, έρθουν σε μια κοινή συμφωνία που θα εξυπηρετεί και τους δύο. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι από χθες «βοά» ο κόσμος, χαρακτηρίζοντας «σκανδαλώδη» την απόφαση αυτή, σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν γύρω από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Άκουγα κάποια παρέα σε μια καφετέρια να ειρωνεύεται την απόφαση λέγοντας ότι «αφού ο Κοντομηνάς δεν χαιρετά όπως οι Χρυσαυγίτες γιατί να μπει στη φυλακή; Αυτός κάνει άλλου είδους… χαιρετισμό», κάνοντας ταυτόχρονα μια χειρονομία που παραπέμπει σε «μάζεμα» χρημάτων…

Αυτή, φαντάζομαι, είναι μια αίσθηση που κυριαρχεί παντού και εκφράζει τους περισσότερους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης. Ότι, δηλαδή, οι Χρυσαυγίτες προφυλακίζονται για τις Ιδέες τους και την πολιτική τους δράση, ενώ Κοντομηνάς, Τομπούλογλου, Βαρότσης κ.λ.π. μένουν ελεύθεροι, παρότι κατηγορούνται για απάτες εκατομμυρίων. Η κυβέρνηση μαζί με τα ΜΜΕ προσπάθησαν να «θάψουν» το θέμα και να παραπλανήσουν τον κόσμο δίνοντας και πάλι ως «τροφή» ένα νέο επεισόδιο του σήριαλ «Χρυσαυγιάδα».

Μόνο που ο Λαός έχει πάψει προ πολλού «να τσιμπά» σε τέτοιου είδους «τροφές». Το μόνο που καταφέρνουν, τόσο με τις συνεχιζόμενες αθλιότητες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και με την ελαστική συμπεριφορά απέναντι σε κατηγορούμενους για τεράστια χρηματικά ποσά, είναι να αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τον Γνήσιο αντισυστημικό ρόλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ταυτόχρονα να της προσφέρουν αρκετά πιο αυξανόμενη την Λαϊκή αποδοχή και υποστήριξη.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kontomhnas-kai-o-koutomhnas#ixzz2qa7quLuX

Exit mobile version