Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αφορμή για την επιστολή πήρα από τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην κατακαημένη Ελλαδίτσα μας. Πίστευα και ήλπιζα ότι με την έλευση του νέου έτους και με τον αγιασμό των υδάτων, θα έρθει κάποια φώτιση στους κυβερνώντες. Αλλά ματαίως δυστυχώς από τους άχρηστους και επικίνδυνους αυτούς πολιτικούς είναι ουτοπία να περιμένει ο λαός καλύτερο μέλλον.

Και ενώ καθημερινώς προκύπτουν νέα σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ σε μίζες με εξοπλισμούς, με τράπεζες σε θαλασσοδάνεια σε ημέτερους ανείσπρακτα, ενώ στη Μαγνησία το 2013 κλείσανε 1200 επιχειρήσεις λόγω ρευστού, κομπίνες με πρώην υπουργούς και παράγοντες του φαύλου συστήματος, από την άλλη πιέζουν τον ταλαίπωρο λαό με χαράτσια, με άδικους φόρους, με μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και με τόσες δυσβάστακτες επιβαρύνσεις. Δεν καταλαβαίνει ο Στουρνάρας και ο Χάρης Θεοχάρης ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων εξαντληθεί προ πολλού!

Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου το σάπιο καθεστώς της ρεμούλας με την συνεργασία της κατευθυνόμενης δικαιοσύνης προφυλάκισε 3 άλλους αθώους πατριώτες, ο εις πατήρ μόλις 15 ημερών. Δια την αγάπη τους προς την πατρίδα με έωλες κατηγορίες. Έως εδώ! Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με τα έργα τους και ζητά δικαιοσύνη. Ο Μάιος έρχεται, η Νέμεσις θα πέσει επί τας κεφαλάς των. Ήμαρτον!

Γ.Κ.Ζ.

Βόλος

Οπισθοχωρεί το αντισυνταγματικό τόξο – Βουδούρης: Λάθος που ψήφισα την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

Kε Κασιδιάρη…θέλω νά σάς συγχαρώ γιά τήν ΑΝΔΡΙΚΗ σας στάσιν σήμερον στο κοινοβούλιον!!Σαν άπλός ταλαίπωρος έκ τού σημερινού καθεστώτος ΕΛΛΗΝ πολίτης, θέλω νά σάς πώ ότι:όλα όσα δηλώσατε σήμερα,ξέρετε πολύ καλώς ,πώς είναι λόγια τού καθενός μας σήμερα!Καί να σας ζητήσω να μην υποστείλλετε την σημαίαν!Μην δειλιάσετε συνεχίστε…ό άπλός ΕΛΛΗΝ σήμερα..περιμένει άπό εσάς νά βγήτε(μπροστάρης)ξέρετε πολύ καλώς  πώς οι ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα χρειάζονται ΗΓΕΤΕΣ!!

Ένας ψηφοφόρος τής Χρυσής Αύγης.

“Πολεμικά όπλα” με χρωματιστές μπίλιες και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες – Περιμένουμε απάντηση για τα τάγματα εφόδου της ΝΔ

Καλημέρα Καταρχήν θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη σας για το θάρρος και τον ανδρισμό που επιδεικνύουν! Σας παρακαλούμε πολύ να προσέχετε οι πιο γνωστοί  την ασφάλεια σας γιατί ανησυχούμε πολύ ειδικά τώρα που αμολήσανε τον Ξηρό! Κάντε κουράγιο συνεχίστε δυνατά είμαστε περισσότεροι απο όσους νομίζετε! Ο Μάιος έρχεται …

O.M.

Β.Καπερνάρος: Οι κατηγορίες δεν είναι ικανές για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Η κυβέρνηση λειτουργεί σαν μια χούντα της Λατινικής Αμερικής. Φυλακίζει όσους περισσότερους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπορεί με την βοήθεια της μη ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. Δεν έχει όμως αρκετές φυλακές για να βάλει ένα εκατομμύριο κόσμο που αγαπάει την Χρυσή Αυγή. Ειλικρινά ντρέπομαι που κάποτε ήμουνα ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, είναι σαν να ψήφιζα αριστερά.

E.X.

Ο Νικ Γκρίφιν συντρίβει τον Σαμαρά: “Είσαι δοσίλογος, πολεμάς την Χρυσή Αυγή γιατί αντιστέκεται!” – ΒΙΝΤΕΟ

Κυριοι, Θεωρώ ότι βρίσκεστε στην δίνη ενός κυκλώνα που όμοιός του δεν έχει υπάρξει. Έχετε εναντίον σας ολόκληρο το κύκλωμα που έφερε τους Έλληνες σ’ αυτά τα χάλια. Το ατομικό όσο και το ομαδικό σθένος σας δεν έχει αντιστοιχία σε κανένα ιστορικό παρελθόν. Σήμερα είστε στο στόχαστρο ΟΛΩΝ των πολιτικάντηδων οι οποίοι έχουν όπλα όχι μόνο τα φυσικά αλλά και τα πισώπλατα που είναι τα χειρότερα. Στόχος η αυτοδυναμία και μόνο.

A.E.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-17-ianouariou-2014#ixzz2qc4UEA9n

Exit mobile version