Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα της Αυστρίας θεωρεί πολύ πιθανή την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία!

Εφημερίδα της Αυστρίας θεωρεί πολύ πιθανή την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία!

Από τον τίτλο του και μόνο το άρθρο της αυστριακής εφημερίδας «Ντι Πρέσε» προκαλεί ενδιαφέρον: «Τι δεν θέλουμε να ξέρουμε για την Ελλάδα». Ο υπότιτλος έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: «Η χώρα δεν σώθηκε, η διεθνής αλληλεγγύη δεν υπήρξε και δεν γνωρίζουμε αν η όλη υπόθεση θα καταλήξει σε πολιτική καταστροφή»!

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας λέει την αλήθεια που κρύβουν τα εγχώρια μνημονιακά ΜΜΕ των «νταβατζήδων» της ψευδούς ενημέρωσης: «Πρώτον, η Ελλάδα δεν σώθηκε με τα μέχρι τώρα δάνεια βοήθειας των 240 δισεκατομμυρίων ευρώ. Σώθηκαν μόνο οι διεθνείς τράπεζες, μερικές από τις οποίες θα βρίσκονταν μπροστά στην καταστροφή σε περίπτωση ολικής παύσης εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους. Το ελληνικό κράτος έχει μόνο φορτωθεί ακόμη περισσότερα βάρη από το ξέσπασμα της κρίσης».

Λίγο πιο κάτω, συνεχίζοντας, λέει ότι: «Το γεγονός είναι ότι από το αποκαλούμενο πακέτο σωτηρίας των ευρωεταίρων προέκυψαν συνολικά έξι πακέτα λιτότητας των κυβερνήσεων, υψηλότεροι μαζικοί φόροι, χαμηλότεροι μισθοί και συντάξεις καθώς και μια σοβαρή άνοδος της ανεργίας. Όποιος βρεθεί εκτός ταμείου ανεργίας δεν είναι πλέον ασφαλισμένος, ούτε για ασθένεια. Αυτοί έχουν στο μεταξύ γίνει τρία εκατομμύρια άνθρωποι».

Η εφημερίδα στο υπόλοιπο άρθρο κατεδαφίζει την υποτιθέμενη «αλληλεγγύη» των ευρωπαίων εταίρων προς την Ελλάδα, «κράζει» το πελατειακό κράτος που επί δεκαετίες έστησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά το τέλος του άρθρου της εφημερίδας είναι όλο «το ζουμί», καθώς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάδειξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως πρώτης δύναμης:

«Καθώς η κατάσταση έχει εκτραπεί κατ΄αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να πει σήμερα αν η δημοσιονομική και οικονομική κρίση θα εξελιχθεί σε επικίνδυνη πολιτική κρίση. Αν ριζοσπαστικές δυνάμεις όπως ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ ή η δεξιά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχονταν ποτέ στην εξουσία, με μεγάλη πιθανότητα θα εκμηδενίζονταν όλα τα διεθνή βοηθητικά μέτρα για την εξυγίανση του κράτους και οι λιτές επιτυχίες μεταρρυθμίσεων. Αυτός ο κίνδυνος δείχνει όμως επίσης πόσο λεπτός είναι ο πάγος πάνω στον οποίο χτίστηκε η δράση διάσωσης (της Ελλάδας)».

Η ανάλυση της «Ντι Πρέσε» δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν πολύ καλά την ολοένα και αυξανόμενη εκλογική επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο να έρθει στην εξουσία. Αυτό, βεβαίως, που δεν λαμβάνει υπόψην  της η αυστριακή εφημερίδα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά βάζει νερό στο κρασί του και προετοιμάζεται για την εποχή όπου θα συγκυβερνήσει μαζί με τη ΝΔ, προκειμένου να συνεχίσουν την συνέχιση της εξυπηρέτησης των σχεδίων των διεθνών τοκογλύφων. Στην ουσία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκείνη η πολιτική δύναμη, η οποία εκφράζει αυθεντικά και μοναδικά την αντιμνημονιακή γραμμή και την προσπάθεια επανάκτησης της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας στην Χώρα.

Όσο για τις «απειλές», ότι η άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στην εξουσία θα σημάνει την εκμηδένιση της όποιας «βοήθειας» προς την Χώρα μας, πέρα του ότι είναι μια ξεκάθαρη επέμβαση με μορφή εκβιασμού στα εσωτερικά της Ελλάδας, αποτελεί και την καλύτερη ένδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν βρίσκεται στο άρμα των διεθνών τοκογλύφων. 

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-ths-austrias-thewrei-polu-pithanh-thn-anodo-ths-chrushs-aughs-sth#ixzz2qg1RLdMp

Exit mobile version