Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Σταύρος Λυγερός κατακεραυνώνει τους σκευωρούς της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός μίλησε για την πολιτική αμηχανία που υπάρχει για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής και τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χρησιμοποιεί Αστυνομία και Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου.

Είπε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα πολιτικό ναυάγιο και ότι δεν μπορείς να λύνεις πολιτικά προβλήματα με δικαστικές διώξεις. Ο τρόπος αντιμετώπισης με τον οποίο συντάσσονται και οι άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης βρωμάει καθεστωτική νοοτροπία και το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκεται δηλαδή την συρρίκνωση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία.

Σημείωσε ότι χρησιμοποιούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά όπου το πολιτικό σύστημα διακινούσε εκατομμύρια σε σακούλες και ξαφνικά η δικαιοσύνη εμφανίστηκε και ασχολείται με τα 42.000 ευρώ που είχε στο σπίτι του ο Μιχαλολιάκος και τον πάνε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος(!) την ώρα που αντιμετωπίζει τα άλλα κόμματα σαν ιερές αγελάδες.

Κλείνοντας είπε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η μέθοδος των φυλακίσεων, των απαγορεύσεων, με την δικαιοσύνη να κάνει “σπριντ”, ενώ σε άλλες υποθέσεις να κάνει βήμα σημειωτόν, όλα αυτά θα οδηγήσουν την Χρυσή Αυγή στην δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές του Μαΐου. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-stauros-lugeros-katakeraunwnei-tous-skeuwrous-ths-chrushs-aughs-binteo#ixzz2qgPscDGL

Exit mobile version