Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Μεγαλόπολη, Μάνδρα, Δυτική Αττική, Χαλκιδική

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Μεγαλόπολη, Μάνδρα, Δυτική Αττική, Χαλκιδική

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό για την νέα χρονιά. Σε μια κατάμεστη αίθουσα τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου ο οποίος τόνισε ότι δεν είμαστε κομμάτι ενός ακόμα πάζλ , δεν ήρθαμε να κάνουμε μια φτηνή συγκέντρωση και ότι ανασυντάσσουμε την νέα γενιά εθνικιστών. Όλα είναι εναντίων μας και εμείς εναντίων όλων.

Κατόπιν τον λόγο πήραν ο βουλευτής Αʼ Πειραιά Νίκος Κούζηλος και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Σωτήρης Δεβελέκος, οι οποίοι απεύθυναν αγωνιστικό χαιρετισμό για την νέα χρονιά και προέτρεψαν όλους τους παρευρισκόμενους να συνταχθούν δυναμικά στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να πλαισιώνουν με περισσότερο ζήλο τα γραφεία της Τ. Ο. Σαλαμίνος.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος , ο οποίος αναφέρθηκε για τον συναγωνιστή Λαγό Ιωάννη και για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες προς το πρόσωπο του και ότι οι 150.000 ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του , δεν ήταν τίποτα άλλο από κληρονομία του από το 2007 και τα οποία ξοδεύτηκαν τότε και ότι ο ίδιος ο Ιωάννης Λαγός δήλωσε ότι , αν βρουν έστω και ένα παράνομο ευρώ θα κάτσει 10 χρόνια φυλακή. Τόνισε επίσης ότι πρέπει να υπάρξει εθνική αφύπνιση των Ελλήνων , ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν πάρει την εξουσία στα χέρια της θα διορθώσει όλα τα «κακώς κείμενα» που συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην πατρίδα μας και θα τιμωρήσει όλους όσους την έφεραν σε αυτό το χάλι.

Ενημέρωσε το κοινό ότι οι έγκλειστοι στον κορυδαλλό βουλευτές καθώς επίσης και ο Αρχηγός βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι το καθήκον μας. Στο τέλος των ομιλιών απαντήθηκαν ερωτήσεις από τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Κοπή πίτας στην Μεγαλόπολη

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου του 2014  οι Συναγωνιστές Μεγαλόπολης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  στα γραφεία μας στην κεντρική Πλατεία της Πόλης, πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας εκδήλωση, μετά και τα εγκαίνεια τα οποία είχαμε κάνει πρόσφατα.

Η εκδήλωση ήταν για να τηρηθεί το πατροπαράδοτο έθιμο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παραβρέθηκαν πολλοί συναγωνιστές μεταξύ των οποίων ο Γραμματέας της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως Νικόλαος Σκαντζός καθώς και ο γραμματέας της Τοπικής Οργανώσεως Καλαμάτας, Λυκούργος Αλευράς οι οποίοι απηύθυναν  σύντομο χαιρετισμό.

Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος με πρώτιστη την ευχή, σύντομα  ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και οι υπόλοιποι άδικα φυλακισμένοι βουλευτές και συναγωνιστές, να βρεθούν κοντά μας και κοντά στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, που τους εξέλεξαν, όχι για να είναι σήμερα στη φυλακή, αλλά για να τους εκπροσωπήσουν μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Από την πλευρά των συναγωνιστών στην Μεγαλόπολη δηλώθηκε έντονα  η συλλογική αποφασιστικότητα,  να διεξάγουμε στη περιοχή ευθύνης μας, έναν έντιμο και δυναμικό πολιτικό αγώνα, που τελικό στόχο θα έχει  την σύντομη  απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.
Με την ευκαιρία καλούμε  τους Έλληνες πολίτες να πυκνώσουν τις γραμμές της Χρυσής Αυγής με τα  δανεικά λόγια παρμένα από το ποίημα του Αρκά ποιητή Νίκου Γκάτσου, που σήμερα είναι τόσο επίκαιρα, όσο ποτέ άλλοτε:

“Έλα της θάλασσας θεριό και του πελάγου μπόρα,
Το φοβερό σκουπιδαριό να διώξεις απ’τη χώρα”

Καλή  χρονιά.
Χρόνια πολλά.

Συναγωνιστές Μεγαλόπολης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία στην Τ.Ο. Μάνδρας

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Μάνδρας στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε.Οι Συναγωνιστές γυρνώντας την πλάτη σε ένα κράτος που καταρρέει σαν χάρτινος πύργος στελεχώνουν τα γραφεία μας και εντάσσονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα,μάχονται για ένα καλύτερο αύριο το οποίο δεν μπορεί να ανήκει παρά μόνο στους Έλληνες Εθνικιστές.Δεν μας τρομάζουν ούτε οι φυλακές ούτε οι σφαίρες σας είμαστε και χιλιάδες και είμαστε ΕΔΩ!

ΜΑΝΔΡΑ:
Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 94
Τηλέφωνο:6973283559
Δευτέρα – Πέμπτη 19.00-21.00

Δράση στην Ελευσίνα

Μεγάλη κινητοποίηση από την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής σε λαϊκή αγορά της Ελευσίνας.Μοιράστηκαν δεκάδες εφημερίδες του Κινήματος και φυλλάδια με τις θέσεις μας,η αποδοχή του κόσμου είναι τεράστια και αυτό είναι η πραγματική δημοσκόπηση που λαμβάνουμε εμείς.Το Θριάσιο πεδίο και ειδικά  η Ελευσίνα έχει μεγάλη υποστηρικτική δύναμη και αυτό φαίνεται σε κάθε παρουσία μας.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/ τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Πλήθος κόσμου στην κοπή βασιλόπιτας της Ν.Ε. Χαλκιδικής

Με την παρουσία πλήθους συναγωνιστών από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής, έλαβε χώρα η εκδήλωση της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου. Ο χώρος των γραφείων απεδείχθη για άλλη μία φορά μικρός για να χωρέσει τους δεκάδες Εθνικιστές που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο από νωρίς το απόγευμα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Γραμματέα της Ν.Ε. Χαλκιδικής, Ήλκο Κοσμά να απευθύνει χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους, καλωσορίζοντας τους και καλώντας τους σε αγωνιστική επαγρύπνηση εν όψει των κρίσιμων μαχών που καλείται να δώσει το κίνημα μας στο προσεχές διάστημα. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου, Τσακίρης Μιχαήλ. Ο συναγωνιστής Τσακίρης ανεφέρθη στις παράνομες διώξεις που βιώνει το κίνημά μας και τόνισε προς πάσα κατεύθυνση πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί με κάθε τίμημα, μέχρι την τελική νίκη.

Ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, η οποία σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου αγωνιστικού έτους, ενός έτους, το πέρας του οποίου θα βρει τους Έλληνες Εθνικιστές νικητές και δικαιωμένους. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Χαλκιδικής
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Πέμπτη 18.00-21.00
Τηλ.: 6970-885776
e-mail: xaxalkidiki@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-megalopolh#ixzz2qjeyuGe0

Exit mobile version