Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Αιγίου, Κέρκυρας

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Αιγίου, Κέρκυρας

Μικρά σε χωρητικότητα αποδείχτηκαν για ακόμη μια φορά τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή της Τ.Ο. Αιγίου. Συγκεκριμένα πάνω από 60 Έλληνες Αιγιώτες εθνικιστές απέδειξαν με την παρουσία τους, την έμπρακτη υποστήριξη προς το κίνημά μας, γυρνώντας παράλληλα την πλάτη στους κατεξοχήν συκοφάντες μας, φτύνοντας στη μούρη τα τσοντοκάλα της παραπληροφόρησης και τους νταβαντζηδες πολιτικάντηδες που τους υποκινούν. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης και ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Αιγίου Βασίλης Μερτής. 

Ο γραμματέας της Τ.Ο. τόνωσε το ηθικό των συναγωνιστών κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ενώ είπε χαρακτηριστικά “Οι υποστηρικτές μας πλέον δεν είναι χιλιάδες είναι εκατομμύρια, ας τολμήσουν να μας βγάλουν εκτός νόμου για να δουν τι θα πει ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!”  Ο κύριος Μιχάλης Αρβανίτης αναφέρθηκε λεπτομερώς στις στημένες σκευωρίες που έχουν στηθεί εις βάρος του Αρχηγού μας και των υπολοίπων συναγωνιστών. Επίσης διαβεβαίωσε με απόλυτη σιγουριά τον κόσμο ότι η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές.

ΑΙΓΙΟ:
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622

Ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η τακτική εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία μας. Οι φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα πίσω με τις νέες προ-αποφασισμένες πολιτικές διώξειςεναντίον άλλων τριών Συναγωνιστών βουλευτών του Κινήματος μας. Παρά την συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση και τον ποταμό λάσπης που το ξενόδουλο καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου εκτοξεύει μέσα από τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι Κερκυραίοι υποστηρικτές μας αυξάνονται συνεχώς και κάθε μέρα που περνά δυναμώνει η Πίστη τους στην μοναδική αληθινή Ελληνική φωνή που αντιστέκεται στα άθλια σχέδια της καταδυνάστευσης του λαού μας. Κάθε συναγωνιστής γνωρίζει πολύ καλά πως ο δρόμος της υποταγής και του συμβιβασμού δεν είναι ο δικός μας δρόμος. Γυρνώντας την πλάτη στο πελατειακό κράτος της κλεπτοκρατίας και της διαπλοκής που καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες πυκνώνουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και εντάσσονται στον κοινό μας Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος , μέχρι την τελική Νίκη , την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Κατα τη διάρκεια της ομιλίας, ακολούθησε αναφορά στην επιτυχημένη δράση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην διανομή τροφίμων στο Βόρειο συγκρότημα του νησιού, ενώ αναφερθήκαμε εκτενώς σε οργανωτικά θέματα σχετικά με την επικείμενη – αντίστοιχη – διανομή τροφίμων που προγραμματίζουμε και στο Νότιο συγκρότημα της Κέρκυρας. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις απο τους παριστάμενους, ενώ παράλληλα έγινε εκτενής λόγος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και την αυξανόμενη δυναμική του Κινήματος μας στην Κερκυραϊκή κοινωνία.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Δράση της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ενώ οι συναγωνιστές της  Τ.Ο. Α. Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού βρίσκονταν  σε προγραμματισμένη  δράση στην Ν. Φιλαδέλφεια (στην γέφυρα στο ύψος της RENAULT) , τοποθετώντας πανό μνήμης για τα αδικοχαμένα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ Γιώργο Φοντούλη Και Μανώλη Καπελώνη , αλλά και συμπαράστασης για τους παράνομα φυλακισμένους Συναγωνιστές μας,  ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.(!) και 6 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ αποτελούμενοι από 20 πάνοπλους Αστυνομικούς, όπου και μας προσήγαγαν χωρίς λόγω στο  πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα (Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ)  και μας κράτησαν επί 4 ώρες. Σκοπός αυτής της ενέργειας δεν είναι άλλος από την προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ  των Ελλήνων Εθνικιστών. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είνα ΕΔΩ και θα συνεχίζει να μάχεται για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, μέχρι την Τελική Νίκη. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα “πειστήρια του εγκλήματος”:

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-aigiou-kerkuras#ixzz2qpCm4BGe

Exit mobile version