Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αν. Μακεδονία και Θράκη” – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αν. Μακεδονία και Θράκη” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Λαϊκού Συνδέσμου για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Αν. Μακεδονία και Θράκη”. 

Επικεφαλής του συνδυασμού τέθηκε ο Αλεξανδρουπολίτης Χρήστος Κιτσόπουλος, παράλληλα παρουσιάστηκαν και οι πέντε υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες υπόλοιπων νομών της Περιφέρειας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι συναγωνιστές βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες: 

Ροδόπη: Νίκος Τσουμαρέλης 

Ξάνθη: Κόνι Κρυσταλλίδου

Καβάλα: Δημήτρης Μιμίδης

Δράμα: Αζαριάδης Νίκος

και τον Έβρο ο Νίκος Καλαϊτζής.

Πριν την παρουσίαση τον λόγο πήρε ο ποινικολόγος Δρ. Νομικής Ηλίας Ηλιακόπουλος όπου ανέλυσε μεθόδους να τεθεί εκτός νόμου, κάτι που όπως είπε είναι αντισυνταγματικό και παράνομο.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε στις άθλιες μεθοδεύσεις που κάνουν για να βγάλουν το κίνημα εκτός νόμου και για τις επιθέσεις των μεγάλων καναλιών.

Κατόπιν έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου με πρώτο να παίρνει το λόγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο Τούρκικο προξενείο το οποίο χαρακτήρισε καρκίνωμα για τη Θράκη και ζήτησε να κλείσει.

Εν συνεχεία μίλησαν και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάχες.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στις “Χρυσαυγιάδες” και στον δοτό πρωθυπουργό που κατάφερε να διαλύσει κυριολεκτικά την Ελλάδα. Επισήμανε μια δήλωσή του για τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε ένα περιοδικό που σκοπίμως παρερμηνεύθηκε. Απόδειξη της διαστρέβλωσης από μεριάς ΜΜΕ είναι ότι ο Δημήτρης Μιμίδης υποψήφιος για την Καβάλα είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και τον γνωρίζει πάνω από 5 χρόνια.

Τέλος, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης για τον πιο ακριτικό νομό της Ελλάδας. Επισήμανε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή όπου πάει μαζεύει πολύ κόσμο ενώ τα άλλα κόμματα δεν μπορούν να μαζέψουν 20 άτομα για να κάνουν μια εκδήλωση. Αναφέρθηκε στα κανάλια και στην Νέα Πασοκρατία τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συγκυβερνήσει μόνο με την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parousiash-tou-pshfodeltiou-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-an.-makedonia-kai-t#ixzz2qxC5yugx

Exit mobile version