Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Μητρόπουλος προς Τσίπρα: Θα την πατήσουμε, αν ψηφίσουμε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Α. Μητρόπουλος προς Τσίπρα: Θα την πατήσουμε, αν ψηφίσουμε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Διαπιστώνοντας προφανώς την δυναμική την οποία έχει αποκτήσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στα μεσαία και χαμηλά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, ο βουλευτής του Σύριζα, Α. Μητρόπουλος, απέστειλε επιστολή στον Α. Τσίπρα στην οποία τον προτρέπει να μην ομονοήσει στην πρόθεση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να τεθεί αντισυνταγματικά η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Μάλιστα ο βουλευτής του Σύριζα στιγματίζει την μέχρι τώρα τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, τακτική η οποία θέλει το Σύριζα να συνυπογράφει τις συνταγματικές παλινωδίες και εκτροπές της Χούντας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, χειροκροτώντας μάλιστα τις άθλιες και παράνομες πολιτικές διώξεις νόμιμα εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού.

Αδυνατώντας να απαγκιστρωθεί από τις καθεστωτικές αριστερίστικες ιδεολογικές αγκυλώσεις, ο βουλευτής του Σύριζα επιχειρεί να προσδιορίσει την ραγδαία αυξανόμενη ταύτιση του Λαού με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ως «φαινόμενο που εξελίσσεται στα πλαίσια της ελληνικής καθεστωτικής δεξιάς». Γράφει: «δεν πρόκειται περί κλασικού ναζιστικού κόμματος, αλλά ούτε και περί ναζιστικού εκλογικού σώματος. Ιστορικά, πρόκειται περί ενός φαινομένου που εξελίσσεται στα πλαίσια της ελληνικής καθεστωτικής Δεξιάς. Πρόκειται, δηλαδή, περί ενδοοικογενειακών διενέξεων, που, σε ορισμένες περιόδους και κάτω από κατάλληλες συνθήκες, ξεφεύγει από τα όρια της εσωτερικής- ενδοοοικογενειακής αυτής διαμάχης. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε ότι η μέχρι τώρα αντιμετώπιση της ΧΑ από την Αριστερά ήταν λανθασμένη».

Αντί λοιπόν να ομολογήσει τον πλήρη καθεστωτικό χαρακτήρα του Σύριζα, ο οποίος συμπράττει με την ψοφοδεξιά του Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής, ο Μητρόπουλος επιχειρεί με δόλιο τρόπο να κατατάξει την Χρυσή Αυγή στην δεξιά, επικαλούμενος μάλιστα ψευδώς την ιστορική εμπειρία! Ξεπερνά κάθε όριο ιδεολογικής φαντασίας το να επιδιώκει ο κάθε Μητρόπουλος να αποδώσει στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καθεστωτικό χαρακτήρα. Το μόνο το οποίο αποδεικνύει, είναι η ιδεολογική του γύμνια -και είναι γεγονός απόλυτα φυσιολογικό για έναν πασόκο ο οποίος εντάχθηκε στο Σύριζα για να περισώσει τα καθεστωτικά του προνόμια- και εκείνο το οποίο επιτυγχάνει είναι να εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Ας εξηγήσει λοιπόν ο κύριος Μητρόπουλος, «ιστορικά και ιδεολογικά» την πραγματικότητα τα οποία θέλει άλλοτε ψηφοφόρους της αριστεράς κι ακόμη και από το χώρο του κομμουνιστικού κόμματος, να εντάσσονται μαζικά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Από την άλλη πλευρά, ορθώς αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, πως η στάση επί του ζητήματος των πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, είναι απόλυτα λανθασμένη. «Η στάση της Αριστεράς πριν από τη σύλληψη της ηγεσίας της, η μονοθεματική επιθετική τακτική εναντίον της με αφορμή τραγικά περιστατικά του μεταναστευτικού, η απόλυτη ταύτιση με τη μνημονιακή κυβέρνηση στη δραστική, εσπευσμένη και απολυτοποιημένη πολιτική της δίωξη κ.τ.λ. προδίδουν έλλειψη ίδιας πολιτικής θέασης και ανάλυσης», επισημαίνει ο βουλευτής του συνονθυλεύματος της Κουμουνδούρου.

Τα φοβικά σύνδρομα και το καθεστωτικό υπόβαθρο του κυρίου Μητρόπουλου, διακρίνεται ξεκάθαρα από την χρήση της φράσης «απολυτοποιημένη πολιτική δίωξη» έναντι της ορθότερης και πλέον ακριβούς «παράνομης πολιτικής δίωξης». Εντούτοις, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως τουλάχιστον εκφράζει δημοσίως την αντίθεσή του επί της πολιτικής σκευωρίας που έχει στηθεί εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από το σύνολο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υποκόσμου.

Εκείνο το οποίο αγνοεί ο κύριος Μητρόπουλος ή προσποιείται πως αγνοεί για δικούς του λόγους, είναι το γεγονός πως η καταπάτηση του Συντάγματος και των δικαιωμάτων που απορρέουν εξ’ αυτού και η καταστρατήγηση κάθε έννοιας Δικαίου από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, έχει την αμέριστη υποστήριξη και συγκατάθεση του κόμματός του, κατόπιν συνειδητής απόφασης της ηγεσίας του.

Κι όπως ο θλιβερός Σαμαράς υποσχέθηκε στους σιωνιστές την «εξάλειψη της Χρυσής Αυγής», κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ο Α. Τσίπρας έχει δώσει τον λόγο του σε ξένα κέντρα εξουσίας πως θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της αντεθνικής κυβέρνησης κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν θα πρέπει ο κύριος Μητρόπουλος να τρέφει ψευδαισθήσεις: το αντισυνταγματικό τόξο δεν αποτελεί παρά την πραιτοριανή φρουρά της Χούντας του Μνημονίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-mhtropoulos-pros-tsipra-tha-thn-pathsoume-an-pshfisoume-na-tethei-ektos#ixzz2qxv6GEbD

Exit mobile version