Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Θάσος

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Θάσος

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 το βράδυ, στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής για άλλη μία φορά από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Ο Γραμματέας της τοπικής μας, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης, αφού ευχήθηκε σε όλους η καινούργια χρονιά να είναι η χρονιά της απελευθέρωσης του Έθνους μας, αλλά και των συναγωνιστών μας που άδικα βρίσκονται στη φυλακή, κατόπιν έκανε έναν εκτενή απολογισμό των δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου. Αναφέρθηκε σε όλο το κοινωνικό έργο που πρόσφερε το Κίνημά μας με τις διανομές τροφίμων ανά την Ελλάδα, στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά τις οποίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, οι συναγωνιστές αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες και τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις ένωσαν τις φωνές τους φωνάζοντας ένα δυνατό ΟΧΙ φυλακές για τους Εθνικιστές. Υπενθύμισε την αγνότερη πράξη του ανθρώπου, η οποία είναι η προσφορά του αίματός του και εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι με τις τακτικές  αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν σώθηκαν αρκετοί συνάνθρωποι μας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σοβαρότατο κοινοβουλευτικό έργο των βουλευτών μας με μεγάλο αριθμό ερωτήσεων στη βουλή. Μόνο οι 50 ερωτήσεις αφορούν την ακριτική Θράκη μας, η οποία μαστίζεται από ένα καρκίνωμα που ακούει στο όνομα τούρκικο προξενείο. Επίσης, δήλωσε την ικανοποίησή του που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή απέναντι σε αυτό τον εχθρό. Στο τέλος ο συναγωνιστής, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την στήριξη που προσφέρουν στην τοπική μας και κατά επέκταση στο Λαϊκό Σύνδεσμο, έκανε σαφές ότι τους Έλληνες Εθνικιστές δεν τους λυγίζουν οι φυλακές και η ΝΙΚΗ θα είναι δική μας, γιατί το άδικο δεν το θέλει ούτε ο λαός αλλά ούτε και ο Θεός.

Το θερμό χειροκρότημα ακολούθησε ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του Κινήματος, όπου άπαντες οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν σε στάση προσοχής. Στη συνέχεια ο Γραμματέας της τοπικής μας, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης, έκοψε την βασιλόπιτα και την μοίρασε στους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ενημερωτική δράση σε χωριά του Νομού Ροδόπης

Την Πέμπτη 16-01-2014 το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Κομοτηνής, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα χωριά Σάπες, Αρίσβη, Λοφάριο και Πρωτάτο, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Στο πλαίσιο των συνεχών ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Κομοτηνής, το κλιμάκιο των συναγωνιστών επισκέφτηκε χωριά του Νομού Ροδόπης με σκοπό να διανείμει ενημερωτικό υλικό και φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι κάτοικοι των χωριών, είτε χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι, καλοδέχθηκαν τους συναγωνιστές και εξέφρασαν τον θυμό τους για τους ψευτοπατριώτες που δυστυχώς τους δώσαμε το δικαίωμα να μας κυβερνήσουν. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι η ομοφωνία που χαρακτήρισε όλους τους κατοίκους, για την αισχρή σκευωρία που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών, οι οποίοι φυλακίστηκαν με μοναδική τους παρανομία τον εξευτελισμό του σάπιου συστήματος και η αφύπνιση του Ελληνικού λαού.

Οι πιο συνειδητοποιημένοι εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους με την ψήφο τους στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας ότι τα πουλημένα Μ.Μ.Ε. δεν κατάφεραν να φοβίσουν τον ταπεινωμένο και εξαθλιωμένο Έλληνα της υπαίθρου. Η μάνα γη έθρεψε αυτούς και τους παππούδες τους και πιστεύουν ότι το Κίνημά μας με τα προγράμματά του, που αφορά την γεωργία και την κτηνοτροφία, θα δώσει την ευκαιρία να θραφούν και οι επόμενες γενιές.

Η ενημερωτική δράση τελείωσε με την εξάντληση του έντυπου υλικού και με την αποκομιδή ελπιδοφόρων μηνυμάτων από τους κατοίκους των καθαρά αγροτικών χωριών του νομού μας.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Τ.Ο. Ξάνθης: Δύο ομιλίες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για την Συνθήκη της Λωζάνης

Μία ακόμη προγραμματισμένη συνάντηση της Τ.Ο. Ξάνθης τελεσφόρησε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τοπικής μας, με δύο ομιλίες αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με το Κίνημά μας, από τον Γραμματέα μας συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο και για την Συνθήκη της Λωζάνης από την συναγωνίστρια Κ.Κ.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας μας αναλύοντας όλα τα τελευταία δρώμενα αναφορικά με το Κίνημά μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τρεις μήνες παρακολουθούμε το φιάσκο που έχει εξελιχθεί σε πραξικόπημα και συνταγματική εκτροπή. Όλα ξεκίνησαν με την παράνομη και αντισυνταγματική σύλληψη του Αρχηγού και τριών Βουλευτών του Κινήματός μας, συνεχίστηκαν με τις άνανδρες δολοφονίες των συναγωνιστών μας, με τις προκλητικές εισβολές σε σπίτια βουλευτών και την βαρβαρότητα που αντιμετώπισαν έγκυες γυναίκες και ανήλικα παιδιά έως σήμερα που με βάση καταθέσεις ψευδομαρτύρων, γνωστών για την χαμηλή ηθική υποστάθμη τους, συνεχίζουν τις διώξεις με αποτέλεσμα να έχουμε παράνομα προφυλακιστέους εκτός του Αρχηγού μας κι άλλων πέντε βουλευτών.

Συνέχισε κι ολοκλήρωσε ο συναγωνιστής λέγοντας πως στο ψευτορωμαίικο της Χούντας του μνημονίου, έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι μιζαδόρος, κλέφτης και απατεώνας ολκής, να είσαι μεγαλοκαταθέτης με τεράστια περιουσιακή κατάσταση και να ομιλείς για το συμφέρον τάχα του λαού και τον σοσιαλισμό. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι μαρξιστής τρομοκράτης και δολοφόνος, να σε στηρίζει ηθικά, ιδεολογικά, πολιτικά και νομικά η αξιωματική αντιπολίτευση και να παίρνεις άδεια από τις φυλακές, δίχως να επιστρέψεις ποτέ. Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να δηλώνεις Έλληνας Εθνικιστής και να διεξάγεις ένα νόμιμο Πολιτικό Αγώνα, έχοντας την υποστήριξη εκατομμυρίων Ελλήνων και ενώ βρίσκεσαι στη Βουλή με την ψήφο μισού εκατομμυρίου συμπατριωτών σου. Η διαρκής και συνεχής παρουσία του Κινήματός μας στο κοινοβούλιο αλλά και ο Αγώνας που κάνει στους δρόμους ανά την επικράτεια, συνιστούν ένα πραγματικό αγκάθι στο κατεστημένο και μια ελπίδα για κάθε Έλληνα πολίτη. Μια ελπίδα πως ο Αγώνας δεν τελειώνει και η Νίκη επιτυγχάνεται όταν υπάρχει σθένος, αγωνιστικότητα και επιμονή για απόδοση Δικαιοσύνης και Νομιμότητας. Το σίγουρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται από τις αλλεπάλληλες διώξεις, αντίθετα γίνεται πιο σθεναρή και ατσαλώνει στις καρδιές των Αγωνιστών. Εκεί το διεφθαρμένο κατεστημένο έχει ήδη καταρρεύσει!

Εν συνεχεία η συναγωνίστρια Κ.Κ. αναφερόμενη στην υπογραφή της Συνθήκη της Λωζάνης στις 24 Ιουλίου 1923, είπε, ότι είναι μία πολυμερής Διεθνής Σύμβαση, η οποία τίθεται υπό την προστασία της Τουρκίας από την μία μεριά και υπό την προστασία της Αγγλίας, Γαλλίας, Ιαπωνίας, Ιταλίας, Σερβίας, Ρουμανίας και της Ελλάδας από την άλλη. Το κείμενο της Συνθήκης αναφέρεται ρητά στις υποχρεώσεις που έχει η Τουρκία να σεβαστεί, μεταξύ άλλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη, σε Ίμβρο και Τένεδο. Μεταξύ άλλων τόνισε η συναγωνίστρια, ότι η Τουρκία δεν σεβάστηκε ούτε ΕΝΑ άρθρο της Συνθήκης, ότι δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ άρθρο της Συνθήκης το οποίο η Τουρκία να μην ξεφτίλισε κι όμως έχει το απόλυτο θράσος να επικαλείται την Συνθήκη της Λωζάνης, εκεί όπου νομίζει ότι την συμφέρει! Οι πράξεις και οι ενέργειες της τουρκικής ”δημο(τρομο)κρατίας τραυμάτισαν βάναυσα και με πρωτοφανή τραμπουκισμό τον ελληνοτουρκικό συμβιβασμό του 1923.

Σήμερα, είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία της, οι χριστιανοί σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο μειώθηκαν από 120.000 που ήταν το 1923, σε 2.000 με την εφαρμογή ενός μακροπρόθεσμου μελετημένου ψυχρού σχεδιασμού, ενώ οι μουσουλμάνοι στην ελληνική Θράκη αυξήθηκαν σε περισσότερους από 100.000 άτομα μέσα σε έναν διαρκή, τουρκικό προπαγανδιστικό ορυμαγδό, με κροκοδείλια δάκρυα για δήθεν καταπίεσή τους. Αυτή η τεράστια, μεθοδική, ψυχρή και κυνική ανατροπή της αριθμητικής ισορροπίας, πρέπει να αποκατασταθεί με μία σταθερή, μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Η συνάντησή μας έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, ως είθισται, να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Τ.Ο. Θάσου: Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ. Ο. Θάσου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, παρουσία του Γραμματέα της Ν. Ε. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριου Βογιατζή.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της Τ.Ο. Θάσου, συναγωνιστής Γεώργιος Χαλκιώτης, ο οποίος παρουσίασε τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην εκδήλωση. Στην σύντομη αρχική του εισήγηση αναφέρθηκε στα νέα γραφεία της Τ. Ο. Θάσου που γεμίζουν κάθε φορά με ασφυκτικά με κόσμο.

Τον λόγο κατόπιν πήρε η συναγωνίστρια Χαλκιώτη Αργυρώ, η οποία αναφέρθηκε στην Πίστη που πρέπει να έχουμε στον Αγώνα μας για την απελευθέρωση του έθνους και για μια μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα.

Τον λόγο έλαβε στην συνέχεια ο συναγωνιστής Χαλκιώτης κάνοντας ανασκόπηση κι απολογισμό των δράσεων αλλά και των σημαντικών γεγονότων της χρονιάς που πέρασε. Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο κοινωνικό έργο της Τ. Ο. Θάσου, με τις πολλές διανομές τροφίμων, καθώς και τις παρεμβάσεις της Τοπικής για την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων συμπατριωτών μας.

Μετά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Βογιατζής αναφερόμενος στο παρασκήνιο κατά την ημέρα διαξεγωγής των εγκαινίων της Τ. Ο. Θάσου, καθώς και γενικότερα στα εμπόδια που προσπαθούν μανιωδώς να θέσουν μπροστά μας οι δυνάμεις της κλεπτοκρατίας των αποκομμάτων του κατ’ ουσίαν αντισυνταγματικού τόξου. Πέρα όμως από τις κραυγές των αντιπάλων μας και το κλίμα που θέλουν να δημιουργήσουν, οι συμπατριώτες μας στον νομό στηρίζουν το Κίνημά μας, εκτιμούν τον Αγώνα μας και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην πολιτική αλητεία που χαρακτηρίζει όλα τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, αλλά κυρίως την ανθελληνική συγκυβέρνηση του μνημονίου, με τις πολιτικές διώξεις ενάντια στο εθνικιστικό Κίνημα, στον Αρχηγό μας και άλλους 5 βουλευτές, που τους στερούν ακόμη και το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου στην βουλή.

Τέλος, ο συναγωνιστής Βογιατζής αναφέρθηκε και στην κάθοδο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωβουλή, αυτοδιοίκηση και βουλευτικές), κόντρα σε όλους αυτούς που θέλουν να θέσουν την Χρυσή Αυγή είτε εκτός νόμου είτε εκτός εκλογών. Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε για τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος είναι και η πραγματική μας δύναμη, ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής κλείνοντας.

Μετά το πέρας των ομιλίων, άπαντες οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος. Αμέσως μετά ο επικεφαλής της Τ. Ο. Θάσου, συναγωνιστής Γ. Χαλκιώτης, αφού σταύρωσε με τον πατροπαράδοτο τρόπο, έκοψε την βασιλόπιτα και την μοίρασε στους φίλους και υποστηρικτές.

ΘΑΣΟΣ
Λιμένας – Θάσου
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία με θέμα τον μαρξισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Κινήματος, συναγωνιστή Δημητρίου Μιμίδη, με θέμα “Μαρξισμός: η θεωρία του χάους και της φτώχειας”.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στις πηγές του θεωρητικού κατασκευάσματος των Μαρξ και Έγκελς, στην διαλεκτική του Χέγκελ και στον υλισμό του Φόϋερμπαχ. Την θεωρία τους αυτή για τον κόσμο και την φύση (κοσμοθεωρία), τον “Διαλεκτικό Υλισμό”, προσπάθησαν να την στηρίξουν με κάποιους “νόμους” που υποτίθεται ότι ανακάλυψαν, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι αυτοί οι νόμοι εκτός από την φύση γενικά, ισχύουν και για την ανθρώπινη κοινωνία και την ιστορία (βιοθεωρία), που ονόμασαν “Ιστορικό Υλισμό”.

Μετά από μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση των “νόμων”, ο συναγωνιστής εξέθεσε και ορισμένα παραδείγματα, από τα οποία έγινε καταφανές ότι αυτή η θεωρητική κατασκευή δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί στο σύνολο της πραγματικότητας, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνεύσει την περίπλοκη κοινωνική πραγματικότητα, εξέλιξη και ιστορία. «Εξάλλου, ούτε οι ίδιοι οι θεμελιωτές του μαρξισμού δεν χρησιμοποίησαν τους νόμους τους, προκειμένου να ερμηνεύσουν ή και να προβλέψουν γεγονότα της εποχής τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής.

Στην συνέχεια παρουσίασε ορισμένες οικονομικές θεωρίες του μαρξισμού, όπως την θεωρία της «αξίας και της υπεραξίας» και τις θεωρίες περί της «εξαθλίωσης του προλεταριάτου, συγκέντρωσης του κεφαλαίου και των κυκλικών κρίσεων του καπιταλισμού».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής ανέφερε πως: «Οι νόμοι και οι θεωρίες του μαρξισμού ποτέ δεν απέκτησαν πρακτική εφαρμογή, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των δύο θεμελιωτών, Μαρξ και Έγκελς, και των οπαδών τους. Ήταν μόνο μιας χρήσης, για την ερμηνεία και την «πρόβλεψη» της παγκόσμιας προλεταριακής επανάστασης και της έλευσης του κομμουνισμού». Κατέληξε δε, λέγοντας: «Ο κομμουνισμός όπου εφαρμόστηκε σκόρπισε τον τρόμο και την φτώχεια, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο αποτέλεσε συνώνυμο της προδοσίας».

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε ως είθισται με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Η πρώτη ομιλία για το 2014 στην Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης. Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής

Με απόλυτη επιτυχία και ενώπιον πλήθους συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέως της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστου Κιτσόπουλου, με θέμα  τον συνεχιζόμενο  πόλεμο της συγκυβέρνησης του μνημονίου κατά της Χρυσής Αυγής και την άδικη προφυλάκιση των συναγωνιστών και Βουλευτών του Κινήματος Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, η προγραμματισμένη ομιλία από τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά, με θέμα “Ολυμπιακοί Αγώνες”.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό έκανε μια σύγκριση στον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλήνιων Ολυμπιακών Αγώνων κατά τους αρχαίους χρόνους και τον τρόπο διεξαγωγής τους σήμερα.

Στη συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος έκανε μια αναλυτική αναφορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, με εκτενή παρουσίαση του νοήματος, όπως επίσης και στο γεγονός ότι λάμβαναν μέρος μόνο Έλληνες και όχι βάρβαροι. Αυτό το δεδομένο αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει την κοινή φυλετική των Ελλήνων. Η αρχαία Ελλάδα ήταν μια κοινότητα ατόμων με κοινή καταγωγή, πολιτισμική και θρησκευτική συνείδηση, η οποία όμως πολιτικώς ήταν διαιρεμένη σε επιμέρους κοινότητες. Τις πόλεις αυτές, τις συνέδεαν κοινοί εθνικοί αγώνες και κοινοί εχθροί. Η πολιτική και μόνο διάσπαση σε πόλεις-κράτη δεν αναιρούσε την εθνική ταυτότητα. Αντίθετα αποδεικνύει την κοινή εθνική συνείδηση. Φυσικά κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε η ιερή εκεχειρία. Ο αγώνας δε, είχε μεγάλη ηθική αξία και γινόταν για την τιμή της νίκης.

Στην εποχή μας ο σκοπός έχει αλλοιωθεί πλήρως, γίνεται για το χρήμα και όχι για τη δόξα. «Ποιο το νόημα συμμετοχής των αγωνιστών αυτών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν έχει καταργηθεί η ΑΞΙΑ και η ΤΙΜΗ;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής κλείνοντας.

Τέλος, η ομιλία ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnh-janthh-kabala-drama-alejandroupolh#ixzz2r11NeCM2

Exit mobile version