Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι σχέδιο πολλών χρόνων, παλιό. Για την Ελλάδα οι επικυρίαρχοι έχουν μελετήσει τα πάντα από το 1821. Θέλουν την σκλαβιά μας. Με λίγα λόγια αυτό που μας λέει ο Αγιορείτης ερημίτης μοναχός είναι να αγωνιστούμε για την ελευθερία μας, να την διεκδικήσουμε. και να μην χάσουμε τον έλεγχο της συνείδησή μας και του Νου μας. Αυτό θέλουν οι εχθροί μας, να είμαστε αραχτοί στον καναπέ, να ζούμε με ένα κομμάτι ψωμί και να βλέπουμε τηλεόραση και ο,τι μας πλασάρουν. Απόλυτη υποδούλωση και αν φωνάζει κάποιος είναι γιατί έχασε την καλοπέρασή του, που περνά μέσα από τα υλικά αγαθά, γιατί απλά αυτοί που κυβερνούν ξέρουν τι θέλουν: Να είμαστε μια μάζα χωρίς κρίση και ελευθερία. Ο καθένας ας διαλέξει τον δρόμο του, ίσως είναι σκληρός και γεμάτος  δυσκολίες αλλά υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την ελευθερία; Αν όλοι μαζί αγωνισθούμε τότε θα νικήσουμε.

Ι.Λ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η μοναδική λύση του Κυπριακού είναι η ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κατοχικός  πρωθυπουργός Σαμαράς τρέφει αβυσσαλέο μίσος κατά της ΧΑ όχι τόσο γιατί έχει αντίθετες πολιτικές θέσεις όσο  γιατί η ΧΑ τον έχει  κυριολεκτικώς εκμηδενίσει σαν πολιτικό ον και ως εκ τούτου απειλείται η πολιτική του επιβίωση. Άνθρωπος υπηρέτης των συμφερόντων που απομυζούν το μεδούλι του ελληνικού λαού και συγχρόνως υπέρμετρα αλαζών, αυταπατώμενος οτι διαθέτει πολιτικό βάρος στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα, δεν υπολογίζει παρά μόνο τον εαυτό του και την κλίκα (ντόπια και ξένη) που τον στήριξε για να αναλάβει την προεδρία της ΝΔ και την πρωθυπουργία εν συνεχεία. Έκτοτε το έργο του δεν έχει τίποτε το θετικό για την Ελλάδα αλλά και για το κόμμα του που το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εκλογική συντριβή. Μετρίων δυνατοτήτων και με ατελή μόρφωση ο εκλεκτός των σιωνιστών της Αμερικής και της Ελλάδος έχει πάρει την εντολή να εξαφανίσει την ΧΑ. Επειδή στερείται σοβαρών νοητικών προσόντων που κάποιος ευφυής θα χρησιμοποιούσε για να αντιπαρατεθεί πολιτικά στο ανύπαρκτο εκλογικά κόμμα του παρελθόντος που ξαφνικά εμφανίζεται για να του κλέψει την  πρωτοκαθεδρία, αυτός χρησιμοποιεί εργαλεία ολοκληρωτικών καθεστώτων που τελικά θα πλήξουν τον ίδιο. Ποινικές διώξεις, φυλακίσεις, τρομοκρατία, απειλές και σκευωρίες πήραν την θέση του διαλόγου, της αντιπαράθεσης ιδεών και προγραμμάτων. Είναι τόσο πωρωμένος που δεν θα δίσταζε να μεθοδεύσει και τον αποκλεισμό της ΧΑ από τις επερχόμενες εκλογές με διάφορες αιτιολογίες που μόνο σε ηλίθιους μπορείς να απευθύνεις. Έτσι θέλουν οι εντολείς αλλά αυτός σκέπτεται την εκλογική πανωλεθρία που θα επακολουθήσει αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Διστάζει, αμφιταλαντεύεται μέσα στην ανυπαρξία του. Είναι τόσο βλάξ για να το κάνει; Ίδωμεν.

Ο.Π.

Ανώτατο στέλεχος της ΕΛΑΣ: Ξέρουμε τους φονιάδες του Γιώργου και του Μάνου, αλλά δεν τους πιάνουμε!

Συναγωνιστές, διάβασα με αηδία τις μεθοδεύσεις της χουντικής συγκυβερνήσεως περί εκδόσεως συντακτικής πράξεως απαγόρευσης του κόμματος μας. Το σημειώνετε, αλλά αξίζει να το τονίσω και εγώ ότι αν εκδοθεί συντακτική πράξη αυτό θα σημαίνει ότι η κυβέρνηση αναγορεύει τον εαυτό της σε δικτατορία, καταλύοντας το Σύνταγμα και το Πολίτευμα. Επιπλέον δε αυτού θα σημαίνει de facto ότι η χώρα μας βρίσκεται σε κατοχή, αφού οι μοναδικές περιπτώσεις που εκδόθηκαν συντακτικές πράξεις ήταν επί κατοχής και επί δικτατορίας. Η έκδοση συντακτικής πράξεως θα συνιστά αυτομάτως το αδίκημα της κατάλυσης του πολιτεύματος και κανονικά θα πρέπει να επέμβει αυτομάτως η Δικαιοσύνη και να συλλάβει τον Σαμαρά και όποιον άλλο εμπλέκεται για την εσχάτη των παραβάσεων. Αν δεν επέμβει η Δικαιοσύνη ή η Αστυνομία, αυτό θα αποτελεί απόδειξη της συνενοχής τους στην κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Και τότε δεν θα ρωτάμε, αλλά θα είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει ενεργοποιηθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει ότι: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ε.Υ.

Οι βρώμικες σκέψεις της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής, ώστε να συνεχίσει το ξεπούλημα!

Για να λέμε κάποια πράγματα με το όνομα τους. Ομιλώ περί της «αποδράσεως» του Ξηρού και το μετέπειτα «διάγγελμα» του, περιστοιχιζόμενος από εικόνες πατριωτικές και άλλες κομμουνιστικές, προκειμένου να βγάλει ένα εθνικομπολσεβίκικο χαρμάνι προς τα έξω. Γεγονός πρώτο είναι ότι τα αρμόδια υπουργεία ήταν ενημερωμένα ότι θα πάρει άδεια, πολύ πριν αυτός τελικά την πάρει. Συνεπώς θα έπρεπε να υπάρχει παρακολούθηση του. Αυτό είναι ένα μέτρο που λαμβάνεται σε λιγότερο επικίνδυνες περιπτώσεις, οπότε λογικό είναι να ληφθεί και τώρα. Ποιον όμως εξυπηρετεί η απελευθέρωση του Ξηρού; Ακριβώς τον ίδιο που θα εξυπηρετούσε μία περίοδος αστάθειας και χάους στην Ελλάδα, δηλαδή τον Σαμαρά και την Μέρκελ. Ο μεν ένας για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να εδραιωθεί εν μέσω «έκτακτης ανάγκης» και η δεύτερη να αρπάξει ό,τι μπορεί μέσα στην αναμπουμπούλα. Αυτό στην περίπτωση που το χτύπημα των τρομοκρατών αφορά μη χρυσαυγίτικο στόχο. Γιατί υπάρχει και το άλλο σενάριο που είναι σαφώς πιο απλοϊκό και άμεσο. Ότι ο Ξηρός θα συσπειρώσει την ελίτ της τρομοκρατίας, προκειμένου να καταφέρει ένα χτύπημα στον μοναδικό εχθρό του Σαμαρά και της Μέρκελ, την Χρυσή Αυγή. Σε κάθε περίπτωση η πρακτική του ληστοτρομοκράτη της αριστεράς θα λειτουργήσει διαμετρικά αντίθετα προς τις εξαγγελίες του. Θα δυναμώσει την δικτατορική συγκυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά και θα επιτείνει την δυστυχία των Ελλήνων που ήδη ζουν σε ανέχεια.

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-22-ianouariou-2014#ixzz2r7JUnuyc

Exit mobile version