Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Βορείων Προαστίων, Πάτρας, Τρικάλων

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Βορείων Προαστίων, Πάτρας, Τρικάλων

Την Παρασκευή στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή βουλευτή Ευβοίας, Νικόλαο Μίχο.
Ο συναγωνιστής μας στην αρχή της ομιλίας του, εξέφρασε την συγκίνηση του που βρέθηκε ξανά στην ποτισμένη με το αίμα των πεσόντων αδελφών μας τοπική, καθώς ήταν ο πρώτος μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη που είχαν σπεύσει άμεσα στα γραφεία μας μετά το δολοφονικό χτύπημα της 1ης Νοεμβρίου… Στην συνέχεια έκανε μια εκτενέστατη πολιτική ενημέρωση πάνω στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, και στηλίτευσε τις άδικες προαποφασισμένες προφυλακίσεις των τριών βουλευτών μας Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα, οι οποίες σε συνάρτηση με τις προηγούμενες επίσης άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας, του Παππά και του Λαγού, κατεβάζουν τον αριθμό των βουλευτών του κοινοβουλίου σε 294, γεγονός το οποίο ακυρώνει κάθε ειλημμένη απόφαση των παρανόμως κυβερνώντων..

Τα συστημικά κόμματα , τρέμουν την διαρκώς ανερχόμενη δύναμη της Χρυσής Αυγής, βλέποντας ότι παρ’ όλους τους λίβελους των τσοντοκάναλων, παρ’ όλη την λάσπη, την φίμωση κάθε εθνικιστικής φωνής, τα σκληρά και άδικα μέτρα, τις απαγορεύσεις, τις προφυλακίσεις και, πάνω απ’ όλα, παρά το αίμα των δολοφονηθέντων συναγωνιστών μας που υποτίθεται ότι θα τρόμαζε τον κόσμο που πλημμυρίζει τις μέρες λειτουργίας τους όλες τις τοπικές οργανώσεις, δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα… Οι εθνικιστές θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος τον αγώνα τους, όποιο κι αν είναι αυτό, τόνισε ο Ν. Μιχος μέσα σε θύελλα από χειροκροτήματα !!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου, σύζυγος του βουλευτή συναγωνιστή Γεωργίου Γερμενή, που προσφάτως αδίκως προφυλακίστηκε, η οποία μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του. Μέσα από τα κελιά της τιμής, ο συναγωνιστής μας προέτρεψε όλους τους χρυσαυγίτες να συνεχίσουν με περισσότερη δύναμη και πείσμα τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Μετά από 7ωρη ανάκριση και χωρίς στην ουσία να απολογηθεί εφόσον οφθαλμοφανές κατηγορητήριο δεν υπήρχε, η προαποφασισμένη ετυμηγορία ανακριτών και εισαγγελέα ήταν η προφυλάκιση, βασισμένη σε γενικές ερωτήσεις κρίσεως… Την ίδια ώρα, που αφήνονται ελεύθεροι να αλωνίζουν με άδειες έξω από τις φυλακές, φονιάδες και αριστεροί τρομοκράτες καταδικασμένοι 6 φορές σε ισόβια, κλείνονται άδικα στις φυλακές Έλληνες βουλευτές, των οποίων το μόνο έγκλημα είναι ότι σήκωσαν το δάχτυλο μέσα στην βουλή, έδειξαν τους κλεφτές και βροντοφώναξαν το όνομα τους.

Δυναμική εξόρμηση της Τοπικής Β.Π στην τοπική κοινωνία!

Κλιμάκιο από συναγωνιστές της Τοπικής Βορείων Προαστίων (η Τοπική των θρασύδειλα δολοφονημένων συναγωνιστών Μάνου και Γιώργου) σε εξόρμηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 17/01, στην τοπική κοινωνία (λαϊκή αγορά, καταστήματα, πλατείες κλπ.)  διανέμοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια  σχετικά για όλα τα τρέχοντα θέματα και όχι μόνο καθώς και φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος!

Με αγωνιστικότητα  πάθος και χωρίς ίχνος φόβου όπως θα ήθελαν κάποιοι!

Οι συναγωνιστές κάλυψαν όλους τους  δρόμους και πλατείες στους οποίους πραγματοποιείται η εβδομαδιαία αγορά της τοπικής περιοχής και είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους πολίτες, αλλά και τους εμπόρους και παραγωγούς, για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και να δηλώσουν με την κίνηση αυτή ότι, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους Εθνικιστές, ούτε οι παράνομες προφυλακίσεις, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι σφαίρες των πιστών σκυλιών αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος.

Η ανταπόκριση, η αποδοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός παράγοντας αυτή τη στιγμή που κερδίζει την εμπιστοσύνη των εξαθλιωμένων Ελλήνων, είναι πλέον  η τελευταία τους ελπίδα και σε καμιά περίπτωση δεν μάσησαν στην προπαγάνδα ΛΑΣΠΗΣ του Φον Αντωνάκη και των υποτακτικών του. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους τους απλούς Έλληνες ότι πρόκειται για μια βρώμικη σκευωρία.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 16-01-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. «Δεν μας πτοούν ούτε διώξεις, ούτε φυλακές, ούτε οι σφαίρες τους» είπε ο ομιλών, σε μία (για ακόμη μία φορά) γεμάτη αίθουσα ομιλιών, κατάμεστη από Ελληνικές Ψυχές!  Είναι η απατηλή εντύπωση του συστήματος που διώκει απηνώς το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα αυτή που τρέφει το ψευδαισθητικό μοντέλο της «ευνομίας παντού», ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες θα λυγίσουν, θα κουραστούν, θα αποκηρύξουν τις Αξίες και τις Ιδέες τους. Όμως, κουρασμένα είναι τα σώματα που καθοδηγούνται από υπέργηρα πνεύματα, λυγίζουν οι άνθρωποι που υπερασπίζονται ψευδεπίγραφα ιδανικά, αποκηρύσσουν τις αρχές τους οι άπιστοι, οι μισεροί.. Πως είναι δυνατόν να περιμένουν από εμάς να λυγίσουμε, να αποκηρύξουμε το Αίμα μας, να προδώσουμε τον Αρχηγό και Οδηγό μας τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο,  να «βυθιστούμε» στον καναπέ της ανυπαρξίας, της νωθρότητας, του «ωχαδερφισμού;»

Αυτό είναι που αδυνατούν οι διώκτες μας να αντιληφθούν, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι εποχούμενοι, δεν παρέρχονται, δεν «ενοικιάζουν» ιδεολογήματα σαν σημαίες ευκαιρίας ανεμίζοντάς τα σε στημένες πολιτικές συγκεντρώσεις σπαρμένες με «κλακαδόρους». Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η φυσική συνέχεια του αρχέγονου Ελληνικού Πνεύματος! Είναι οι ακρίτες της Αθάνατης Φυλής, οι Μαχητές της Αρετής! Είναι οι Πολιτικοί Στρατιώτες! Ελεύθεροι και Ζωντανοί!

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στους μεγίστους κινδύνους στους οποίους εκτίθεται  η Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Ο σχεδιαζόμενος  εκμαυλισμός της νεολαίας ως πρώτιστος στόχος ενός διεφθαρμένου, πλουτοκρατικού, ανθρωποφάγου συστήματος, είναι μείζον πρόβλημα, καθώς στερεί εκ των πραγμάτων την ζωογόνα δύναμη που απαιτείται για να συνεχίσει να αναπτύσσεται ο κοινωνικός ιστός, υγιής, δομημένος με τις αξίες της Ελληνικής οικογένειας. Εκεί στοχεύουν οι γύπες των τερατουργηματικών στοών που διαφεντεύουν τον πλανήτη και αυτό είναι που εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές θα διαφυλάξουμε με νύχια και με δόντια!

Ο Αγώνας συνεχίζεται, δεκάδες Συναγωνιστές έγραψαν συνθήματα και ανήρτησαν πανό σε όλο το εύρος της Ανατολικής Αττικής, αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους δύο νεκρούς συναγωνιστές μας, του Γιώργου Φουντούλη, του Μάνου Καπελώνη και για να μας θυμίσουν την άδικη προφυλάκιση των Συναγωνιστών μας.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία στην Τ.Ο. Πάτρας

Στα γραφεία της Τ.Ο Πάτρας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 σε κλίμα αισιοδοξίας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όπως και του Ευρωκοινοβουλίου, ομίλησαν οι συναγωνιστές Χρήστος Ρήγας και Ανδρέας Νικολακόπουλος. Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας σαν υπεύθυνος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ανέλυσε το πρόγραμμα των επικείμενων εκλογών και έδωσε το στίγμα της νίκης.

Τόνισε ότι το ηθικό των φυλακισμένων συναγωνιστών μας είναι ακμαίο και ότι ο Αρχηγός μας θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου στο Ευρωκοινοβούλιο, κάτι που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους οπαδούς μας. Ζήτησε ομοψυχία και αγωνιστικό παλμό επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ακούμε την προπαγάνδα των ΜΜΕ ώστε ποτέ να μην προδώσουμε το κίνημα.

Ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος έκανε μια εκτενή αναφορά για τα εθνικά θέματα και κυρίως για την πολύπαθη Θράκη μας. Επεσήμανε τον βρόμικο ρόλο της Τουρκικής Κυβέρνησης, που μέσω των μυστικών υπηρεσιών της  και του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, επιχειρεί την διάβρωση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων μουσουλμάνων.

Ανέλυσε επίσης τον θεσμό του Ευρωκοινοβουλίου και την ύψιστη σημασία που έχει για τους λαούς της Ευρώπης η είσοδος στα έδρανά του, εθνικιστών βουλευτών και από τις 28 χώρες της Ευρώπης. Στο τέλος των ομιλιών επακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και εψάλλη ο εθνικός μας ύμνος.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00
τηλ. 6948550798
xapatras@gmail.com

Μεγάλη ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων‏

Τη Δευτέρα 20/1 κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Τρικάλων προχώρησε σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων, διανέμοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος, που ενημέρωναν τους πολίτες για τις παράνομες διώξεις της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά, εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι συναγωνιστές μας κάλυψαν όλους τους κεντρικούς δρόμους στους οποίους πραγματοποιείται η εβδομαδιαία αγορά της πόλης και είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους πολίτες, αλλά και τους εμπόρους και παραγωγούς, για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και να δηλώσουν με την κίνηση αυτή ότι, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους Εθνικιστές, ούτε η παράνομες προφυλακίσεις, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι σφαίρες των πιστών σκυλιών αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος.

Η υποδοχή του κόσμου προς τους συναγωνιστές μας ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, με μία και μόνο προτροπή, η Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει τον τόπο από τα αρπακτικά της δημόσιας ζωής που οδήγησαν τον περήφανο λαό μας στην ένδεια και την εξαθλίωση. Οι συνεχείς μας δράσεις και κυρίως η αποδοχή από τον κόσμο, αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σ’ όλους αυτούς που μεταχειρίστηκαν τα πιο δόλια μέσα (κυβέρνηση, επίορκοι δικαστικοί, κόμματα, Μ.Μ.Ε) για να πλήξουν το Τίμιο Αγώνα μας και να μας θέσουν στο περιθώριο. Απέτυχαν παταγωδώς! Η σκευωρία στα μάτια των πολιτών έχει καταπέσει πλήρως και η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, πιο δυνατή από ποτέ για να συνεχίσει τον Αγώνα της για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-boreiwn-proastiwn-patras#ixzz2r7Kq67cP

Exit mobile version