Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την ώρα που ο Σαμαράς ψεύδεται, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Έλληνες εξαθλιώνονται!

Την ώρα που ο Σαμαράς ψεύδεται, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Έλληνες εξαθλιώνονται!

Την ώρα που ο πολιτικός απατεώνας Σαμαράς εντελώς ανερυθρίαστα διαστρεβλώνει πλήρως την τραγική πραγματικότητα, λέγοντας ότι «τώρα αρχίζει η ανάκαμψη, γεννιέται μια καινούργια Ελλάδα» και «ξεπερνάμε το σημείο της μη επιστροφής», τα στοιχεία τον διαψεύδουν οικτρά, καθώς περιγράφουν μια απίστευτα εφιαλτική κατάσταση που δείχνει τα «κατορθώματα» της μνημονιακής κυβέρνησης.

Πραγματικοί αριθμοί δυστυχίας, που αποτυπώνουν εύλογα την δραματική κατάσταση που βιώνει η Χώρα. Σύμφωνα με έρευνα, η οποία έγινε και δόθηκε στην δημοσιότητα, το 90% των Ελλήνων έχασε μεγάλο μέρος του εισοδήματός του, το 31% είναι αντιμέτωπο με την φτώχεια, το 80% αναγκάστηκε να κάνει περικοπές σε βασικά είδη διατροφής, το 50% δεν είναι σε θέση να καλύψει καθημερινές ανάγκες, ενώ το 83% υποχρεώθηκε  να κάνει περικοπές και στη θέρμανση του σπιτιού. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το 40% των πολιτών έχει μη εξυπηρετούμενα χρέη σε τράπεζες και ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορίες, ενώ ένας στους δύο Έλληνες αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βουλιάξει στα χρέη και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Ταυτόχρονα, η αστεγία ολοένα και αυξάνεται με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό συμπατριωτών μας να βρίσκονται στον δρόμο. Επαναλαμβάνουμε ότι τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την ίδια στιγμή που ο υπεύθυνος της σημερινής τραγικής κατάστασης Σαμαράς συνέχιζε να λέει ασύστολα ψέματα, λίγο καιρό πριν πάρει νέα αντιλαϊκά μέτρα στα πλαίσια της εφαρμογής του εθνοκτόνου μνημονίου. Μέτρα που θα είναι και τα τελευταία γι αυτόν και την κυβέρνησή του αφού τον Μάιο το πολιτικό του τέλος θα είναι οριστικό μετά την εκλογική συντριβή που θα έχει υποστεί.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thn-wra-pou-o-samaras-pseudetai-ta-stoicheia-deichnoun-oti-oi-ellhnes-ejath#ixzz2r7RTqOqS

Exit mobile version