Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πύργος, Καλαμάτα, Μέγαρα, Συνέντευξη Μιχάλη Τσακίρη

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πύργος, Καλαμάτα, Μέγαρα, Συνέντευξη Μιχάλη Τσακίρη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την συνέντευξη τύπου, που είχε παραχωρήσει ο Βρετανός Ευρωβουλευτής του Εθνικού Βρετανικού κόμματος Νικ Γκρίφιν πριν δυο εβδομάδες στην Αθήνα για τον  παράνομα φυλακισμένο Αρχηγό μας και   συναγωνιστών μας Βουλευτών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις θέσεις του Βρετανού Ευρωβουλευτή υπέρ του Κινήματος μας, καθώς ,και τις άθλιες και παράνομες μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση Σαμαρά για να μας πολεμήσει.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Τ.Ο Πύργου: Το νέο έτος ακόμα πιο δυνατοί

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από την Τ.Ο Πύργου. Στα κατάμεστα γραφεία του νομού μας από δεκάδες Ηλείους συναγωνιστές, την εκδήλωση χαιρέτησαν οι βουλευτές Συναγωνιστές Αρβανίτης Μιχάλης, Κουκούτσης Δημήτριος καθώς και ο υπεύθυνος της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Χρήστος Ρήγας.

Πρώτος μίλησε ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης, τονίζοντας πως μια καινούργια χρονιά αρχίζει με νέους αγώνες Ιερούς για την Πατρίδα με πίστη στο μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα της Πατρίδας τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Ευχή όλων μας, η άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατούμενων συναγωνιστών μας, καθώς και του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο συναγωνιστής Ανδρέας Σπατιώτης και υπεύθυνος της Τ.Ο Βάρδας τόνισε πως όλοι ενωμένοι με δύναμη και πίστη θα αγωνιστούμε και αυτό το έτος, εναντίον όλων των καταστροφέων της Πατρίδας.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή που για πολλοστή φορά τίμησαν το Νομό Ηλείας και την Τ.Ο. Πύργου, Μιχάλης Αρβανίτης και Δημήτρης Κουκούτσης.

Ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης αναφέρθηκε λεπτομερώς στις στημένες σκευωρίες που έχουν στηθεί εις βάρος του Αρχηγού μας και των υπολοίπων συναγωνιστών. Επίσης διαβεβαίωσε με απόλυτη σιγουριά , ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις ερχόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος ανέλυσε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και το πεδίο δραστηριοτήτων του κινήματος, όπου και τονίστηκε για άλλη μια φορά, ότι ο έντιμος πολιτικός μας αγώνας θα συνεχιστεί ακόμα πιο εντατικά μέχρι την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ο υπεύθυνος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Χρήστος Ρήγας χαιρετίζοντας τους Ηλείους τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, οι Εθνικιστές δεν κάνουν βήμα πίσω, αφού το Εθνικιστικό μας κίνημα συνεχώς ανοίγει καινούργια γραφεία σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, με πλήθος νέων συναγωνιστών να στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής. Επίσης αναφέρθηκε στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα με ισχυρό ψηφοδέλτιο Νίκης για την Δυτική Ελλάδα.

Τέλος όλοι σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα – Προβολή βίντεο και Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το Σάββατο 18/1/2014 στα γραφεία μας πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο με τις δράσεις τις ομιλίες και τις εκδηλώσεις της Τ.Ο. Καλαμάτας που έγιναν το 2013. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν αδημοσίευτες φωτογραφίες και βίντεο. Όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις δράσεις απλά ξαναθυμηθήκανε νιώθοντας περηφάνια για την προσφορά τους στον νόμιμο και τίμιο αγώνα που κάνει η Χρυσή Αυγή για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Μέτα την προβολή βίντεο  ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας και μέλος της Κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστής Αλευράς Λυκούργος, έκανε μία ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων του 2013 και τέλος ευχήθηκε ο Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές μας που βρίσκονται στα κελιά της τιμής να είναι γρήγορα κοντά μας. Τέλος επισήμανε ότι ο νόμιμος πολιτικός αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται με τροφοδότη της θέλησης και της δύναμης μας τον Αρχηγό μας τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο και την αγάπη μας για την πατρίδα!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Κοπή πίτας στην Τ.Ο. Μεγάρων

Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή πίτας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων.Το παρόν και σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε στους συναγωνιστές ο Βουλευτής Αχαϊας Μιχάλης  Αρβανίτης,με ένα δριμύ κατηγορώ ανέπτυξε τον λόγο του κατά της στημένης σκευωρίας και των αντισυνταγματικών διώξεων που εφάρμοσαν οι αρνησιπάτριδες του Σαμαρά.Τρανό παράδειγμα της κατάρρευσης του κατηγορητηρίου είμαστε όλοι εμείς που αποδεικνύουμε καθημερινώς ότι τα γραφεία μας είναι μικρά για να μας χωρέσουν πλέον.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο:6973283559-2296023375
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 19.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-purgos-kalamata#ixzz2rDOJwYGO

Exit mobile version